- 2 Haziran 2015
- 700
- 670
- 37
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.781
umuttttt canım bu gebelik testinin markası nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok sevindim inşallah kan testinde de pozitif çıkar...[/QUOTE]Agzindan bal damliyor balll
canımmm walla sabrına hayranım yaaa... biz ancak cuma gidebilcez beldede oturuyoruz biz ilçeye gidicez hayırlısı artık yarısı gitti kaldı yarısı. dünkü test baya silikti bunda bakınca direk görünüyor ilaçtan olmadığından emin oldum böylece. ilaçtan olsa koyulaşmaz silikleşirdi çünkü. inş daha da koyu çıkar. rabbm hepimize pozitifleri nasip etsinCan'ım benim testi gördüm. Hayırlı olsun baya baya belirgin minikler :) maşallah. Şimdi sıra kan testinde. Bende hala sabırla bekliyorum perşembe akşamı eşimle kan vermeye gideceğim
canım ben netten kutuyla aldım 100 li lapoquick marka. geçen yılda onu kullanmıştım yokken hiç pozitif vermeyen bir test. geçen yıl ki kasetliydi dikkat etmemişim bu böyle sadece iç olarak çıktı ama daha kolay oluyor :)umuttttt canım bu gebelik testinin markası nedir?
ayyy canım daha çok var kan testine inş pozitif çıkarrrrcnm çok sevindim inşallah kan testinde de pozitif çıkar...
kızzz maşallah benden önce öğrendin bebişin olduğunu hayırlı olsun bakalım ben daha gitmedim kan vermeyeayyy canımm inşalllahh kopkoyu olurrr yaaaaa dua edin....
kuzum bilmiyorum inşallah öyledir yaaaa...sen nasıl sabrediyorsun kuzum ya gitsene ben senden daha çok merak ediyorum wallakızzz maşallah benden önce öğrendin bebişin olduğunu hayırlı olsun bakalım ben daha gitmedim kan vermeye
Evet Can'ım ya bende içiyorum. Bal da koyuyorum içine. Ama çok halsizim. Sirkeyle gargara yapayım diyorum. İçini ferah tut minnakların seninle ne guzel bak testte de el salladılar sana annecim buradayız diye. Erken çıktı testte değerlerin yüksek olup ikiz olabilir belkide :)Naz_musti canım ben kan veremem zaten eğer cumaya kadar koyulaşmazsa pazar ı bile beklerim. çünkü daha önce 9. gün yaptırdım düşük çıktı. sonra daha çok stres oldum korktuklarımda başıma geldi.
benmde hafiften bir ağrı var boğazımda canım bende ılık limonlu su falan içeyim diyorum
ay inşşalllah canm inşallah daha ne isterim ki rabbimden başka. inşallah 1 hafta 10 gün sonra hepimiz güzel haberleri konuşuyor oluruz.Evet Can'ım ya bende içiyorum. Bal da koyuyorum içine. Ama çok halsizim. Sirkeyle gargara yapayım diyorum. İçini ferah tut minnakların seninle ne guzel bak testte de el salladılar sana annecim buradayız diye. Erken çıktı testte değerlerin yüksek olup ikiz olabilir belkide :)
eşim 3 gibi gideriz dedi işten geldi uyuyor şuan sabrediyorum ya çıkmazsa içimi korku sardı yaakuzum bilmiyorum inşallah öyledir yaaaa...sen nasıl sabrediyorsun kuzum ya gitsene ben senden daha çok merak ediyorum walla
canım bana sormamışsın ama ben anlatayım hiç bir değişiklik yok sadece ara da adet ağrısı çekiyorum ilkinde böyle mi olmuştu hatırlamıyorum bugün 12.günüm bu aradaEe ama kizlaarr hic belirtilerinizi yazmiyosunuuzz:)) S sanslianne nin 8 inci umuttttt un 5. Gunu oldu anlatsaniza biraz degisikliklerinizi:)
Elos35 in aynen yazdığı gibi, adet ağrısına benzeyen agrilarim var, hem karnimda hem belimde. Hatta 2 gün önce onları hissetmeye başladığımda korktum. Bir de ayiptir soylemesi, baya azdim, normalde oyle ruyalari görmem, şimdi baya baya manyaklastim)))shebly .!.:Ee ama kizlaarr hic belirtilerinizi yazmiyosunuuzz:)) S sanslianne nin 8 inci umuttttt un 5. Gunu oldu anlatsaniza biraz degisikliklerinizi:)
Cikar cnm, merak etme!eşim 3 gibi gideriz dedi işten geldi uyuyor şuan sabrediyorum ya çıkmazsa içimi korku sardı yaa
Cnm, ben 4 gune kadar hissetmiyordum, nerdeyse olmadi diye emindim.Benim transferden sonra 3. Gunum ve hic bisi hissetmiyorum ne adet agrisi ne baska bisi puff:)
kalitesiyle ilgili bir bilgi yokSana kağıt verdiler mi cnm transfer sonrası. Ne yazıyor orada kalitesi hakkında.
Hadi insallah ilk resmi hamilemizi bugun ogrenicez cok heyecanli dualarimiz seninle canimeşim 3 gibi gideriz dedi işten geldi uyuyor şuan sabrediyorum ya çıkmazsa içimi korku sardı yaa