- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 36
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.841
Rabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
Ne güzel bir gün yaa Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
Canım çok güzel bi değer darısı başımıza günler gecmiyor hayırlı uğurlu olsun insallahRabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
Oh ya valla kac kere baktim masallahh darisi gun sayanlara:))Rabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
hayırlı olsun cnm gözünaydın.bana da dua edersen sevinirim ismim aysel...Canlarim benim, cok teşekkür ederim, inşallah devami gelir, keseleri görmek, kalp atışları duymak, sağlıklı doğum...Tuğba ve bütün burda olanlar, size duaciyim!
Cok tesekkur ederiz darisi tez zamanda sonuc bekleyenlere insallahnazz81 S sanslianne hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin çok sevindirdiniz bizi...
Dualarim seninle, canim! Ismini unutmam, sevdigim bir isim)hayırlı olsun cnm gözünaydın.bana da dua edersen sevinirim ismim aysel...
Canımmm çok sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin, bol bol dua et bizedeCanlarim benim, cok teşekkür ederim, inşallah devami gelir, keseleri görmek, kalp atışları duymak, sağlıklı doğum...Tuğba ve bütün burda olanlar, size duaciyim!
Amin! Dualarim sizinle!Canımmm çok sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin, bol bol dua et bizede
Bende duanı isterim canım adım Ayşe.. Çok sevindimmAmin! Dualarim sizinle!
hayırlı olsun canım inşallah devamı gelirCanlarim benim, cok teşekkür ederim, inşallah devami gelir, keseleri görmek, kalp atışları duymak, sağlıklı doğum...Tuğba ve bütün burda olanlar, size duaciyim!
canım ya benim morelim bozuk niye bu kadar düşük çıktı sonradan yükselir mi acaba 44 çıkmış ilk hamilelğimde 114 çıkmıştı kimyasal mı acaba kafayı yicemCanim masaaallah cok guzel cikmissss ya cok sevndimmmmm gercektennnm yaaa
Canim onemli olan katlanmasi insallah bebegin sana sıkı sıkı tutunacak canımkızlar sonucum çıktı hamileyim ama değer 44 çıktı ilk gebeliğimde 114 çıkmıştı şimdi bu çok düşük ona göre yaa
Bugün kaçıncı gün sonradan yükselmeye başlamıştır bhgc korkma ilaçlara devam et yükselir bencekızlar sonucum çıktı hamileyim ama değer 44 çıktı ilk gebeliğimde 114 çıkmıştı şimdi bu çok düşük ona göre yaa
İçini ferah tut Can'ım geç tutunmuştur kuzucuk. İki gün sonra ikiye katlarsa sıkıntı yok.canım ya benim morelim bozuk niye bu kadar düşük çıktı sonradan yükselir mi acaba 44 çıkmış ilk hamilelğimde 114 çıkmıştı kimyasal mı acaba kafayı yicem
Canimmm dusunme kotu seyler.sen kensone dikkat et onlar sana sımsıkı tutunuyor merak etme. Morlain niye bozuk ki. Sadece senin bhcg gec yukseliyordur merak etme ben inanıyorum iki gun sonra katlanacak.canım ya benim morelim bozuk niye bu kadar düşük çıktı sonradan yükselir mi acaba 44 çıkmış ilk hamilelğimde 114 çıkmıştı kimyasal mı acaba kafayı yicem