- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 50
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.821
Cok tebrik ederim bu nasi guzel bi deger masallah baya yuksek cikmis ikiz olabilir mi kiKızlar 14. Gun degerim 611
Ya bilmiyorum ki canim bende saskinimCok tebrik ederim bu nasi guzel bi deger masallah baya yuksek cikmis ikiz olabilir mi ki
Evet, ben sabirsizim)))) inşallah cnm.kız maşallah benden hızlısın bende daha evdeyim inş pozitif çıkar canım
Çıktımı canım sonucun?Evet, ben sabirsizim)))) inşallah cnm.
Belirtilerin varmıydı canım?Ya bilmiyorum ki canim bende saskinim
Senin sonucu bekliyorum merakla hadi insalllahÇıktımı canım sonucun?
canım sabahları kalkınca süt iç ilaçalrın böyle bir etkisi varmş bildiğim kadarıyla. gece yatmadanda kayısı ye su iç öyle uyu ben hep öyle yapıyorum her sabah lavaboya çıkıyrum normadle metabolizmam berbattır ama şu sıralar çok iyiKizlar güzel hbrler arka arkaya geliyor insallah konu dii belki ama bisey sorcam çok afedersiniz bu igne kullanma döneminde acayip kabiz oluyorum o kadar cok kayisi kurusu,meyve ,su bolca içiyorum dikkat ediyorum,yumurta gelistirici ignelerin boyle bir ozelligi varmi ben duadimda bilmiyorum hicte basima gelmemisti,tecrubesi olanlar imdaaat
Yok canim lekenme falanda olmadi hani yerlesme kanamasi dedikleri sadece transferden 2 3 gun sonra gece sol tarafima bi igne batti sanki aciyla uyandim 1 2 sn surdu baskada hicbir sey hissetmedimBelirtilerin varmıydı canım?
Masallah! Darisi basimizaaaaaa![/QUOTE]="napost: 4493269ber: 158330"]Kızlar 14. Gun degerim 611
Canim masaaallah cok guzel cikmissss ya cok sevndimmmmm gercektennnm yaaaRabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
Ayyyy canım yaaa çok güzellll yaaaa .. Darısı başıma inşallah çok heyecanlandım yaaaRabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
Masallah masallah adim tugba ismen dua istiyorum sendenRabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
SuperRabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
Hadi bakalim insallah canimKizlarr boole guzel haberler duydukca cok mutlu oluyorum..hepinize hayirli olsun..bugun 10. Gunum yarin aksam test yaptircam bende insallsh mutlu haberler veririm size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?