- 18 Ocak 2016
- 352
- 233
- 53
- 36
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.581
canım hayırlısı olsun içini ferah tut ve stres yapma...
Mrb bende bugün ilk ignemi oldum ve tedaviye başladım 4 gün sonra yumurta takibin var çok korkuyorum ilk tüp bebek denemeniz bi destek olur diye sizlerle konuşmak istedim
yok canım ben senden de gerideyim benim opudan sonra tutan olmadığı için şı-ubat ayı adetini bekliyorum.
adetten sonra doktoro kontrole gideceğiz ve nasıl bir yol izleyeceğimize karar verilecek.y
yani sen bende çoook öndesin
Sabir sabir sabir canim bu etkilerin hepsi normal merak etme canim hamilesin oyle dusun oyle davran zaman daha cabuk gecerKizlar bugun transferin 7. Gunuydu gunler gecmek bilmiyortestgunu yaklastikca iyice geriliyorum nedense.gobegimin altinda batmalar oluyor iki gundur kasik agrisi ile birlikte birde goguslerim cok sis sanki adet olcakmisim gibi..progestanin etkileri olabilirmi..gunlerin bu kadar uzun oldugunu bilmiyodum daha once...
2 gündür hareket ediyorum canim sagilsim diye.oncesinde bilmiyordumcanım jeli sıktıktan sonra en az 10-15 dakika evin içinde hareket etmelisin.
yoksa jel donuyor...
Canim burasi epey soguk banyoda iaitici yol ilik suyla almak gerekiyor ya ben hastalanirim.diye alamıyorum canim o ladar soguk ki en ufak usutmede hapşırmaya basliyorum o yuzdenneden ki bir gün sonra duş alabilirsiniz demişti hemşire
Canim giderken normal ulasim araciyla gidersin aslinda gelirken de biraz fazla dinlenirsen yine toplu tasima olur ama biraz halsiz oldugun icin taksiyle dönebilirsin. Anestezi alicaksin zaten ameliyathanede uyuyacaksin yatakta uyanacaksin hafif adet agrilarin olacak sadece. Biraz oturup kalkarken de olabilir ama 1 gunde geciyor merak etmeçok teşekkür ederimopu deniyor galiba bu yumurta toplamadan çok korkuyorum biraz anlatır msın canm nasıl gitmek gerekiyor yanında neler götürülmeli dr um da ketum biraz herşeyi öyle açık açık konuşamıyorum bende de acayip bi hastane korkusu var tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim hastane de evimden uzak arabamız yok nasıl gidip gelmek gerekir
Canım opuya zaten sana hemsire demiştir aç ve susuz gidilecek.çok teşekkür ederimopu deniyor galiba bu yumurta toplamadan çok korkuyorum biraz anlatır msın canm nasıl gitmek gerekiyor yanında neler götürülmeli dr um da ketum biraz herşeyi öyle açık açık konuşamıyorum bende de acayip bi hastane korkusu var tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim hastane de evimden uzak arabamız yok nasıl gidip gelmek gerekir
Öyle canım hakkımızda hayırlısı. Tedavininneden yarıda kalmıştı[/QUOTE]TE="xergen, post: 44899882, member: 169430"]canım yaşadıklarımız benziyor. benim de bu ikinci tedavim ama yarım kaldı. ilkinde benim bebeğim de 8 haftalıkken gelişmediği için düşük yaptımm
Hakkında hayırlısı....
canım ben şubat ayında muayene olacağım bu tedavim de bir yumurtalığım da 6 çapında iki adet polip görülmüştü eğer adette bunları atamazsam ameliyat olacam@zeymus bende daha iğne aşamasindayim arkadaşim yalniz degilsin,hemde bu 4.denemem,hayirlisiyla buyusun yumurtalar yeterki transfere saglikli embriyolarla gelelim rabbim herkese evlat nasip etsin,
inşallah kaliteli çıkar yumurtalarınız.Rabbim yardımcınız olsun...Bu cumartesi opu deniyo sanırım yumurtalar alınacak ve transfer daha sonraki günlere ama hazırlık aylar önceden yapılması gerekirmiş doğru hamilelik için vücudu hazırlamak gerekiyomuş bende araştırmıştım aylar önceden hergün folik asit içmeye başladım mesela beslenmemi kuvvetlendirdim bu arada sigara dumanından bile uzaklaştım her konuda dikkatli davrandım tabi yapabildiğim kadar arı polenide yemeye başladım sizin sayenizde incirde yerim artık çok teşekkürler tavsiyelerinizle bilgileniyorum
opudan hiç korkma.bir iğne ve serumla uyutuluyorsunuz.hiçbir şey hissetmiyorsunuz.opudan sonra 3-5 gün kanama olur endişe etmeyin.ped götürebilirsnizi yanınızda.bir süre dinlendikten sonra çıkıyorsunuz zaten.hiç korkmayın.yumurtalarınız için de incir hurma ceviz badem yiyebilirsiniz...çok teşekkür ederimopu deniyor galiba bu yumurta toplamadan çok korkuyorum biraz anlatır msın canm nasıl gitmek gerekiyor yanında neler götürülmeli dr um da ketum biraz herşeyi öyle açık açık konuşamıyorum bende de acayip bi hastane korkusu var tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim hastane de evimden uzak arabamız yok nasıl gidip gelmek gerekir
Allah nazardan saklasin,TE="capkek, post: 44888402, member: 640160"]arkadaşlar bu gün test günümdü ve sonuçu ilk size yazmak istedim sonuçumuz pozitif ,cumartesi tekrar yapilacak yükselirse iyi gidiyor dedi doktorum, sizin duânızla oldu ,çok şükür allahim, bunu duymak bile bi farklı 11 yıl sonra ilk defa yaşıyorum bu duyguyu ,allahim inşallah sizlerde pozitif sonuçlar alırsınız.
Allah nazardan saklasin, canım! Zamaninda sağlıklı dogsun. Darısı başımıza inşallah![/QUOTE]TE="capkek, post: 44888402, member: 640160"]arkadaşlar bu gün test günümdü ve sonuçu ilk size yazmak istedim sonuçumuz pozitif ,cumartesi tekrar yapilacak yükselirse iyi gidiyor dedi doktorum, sizin duânızla oldu ,çok şükür allahim, bunu duymak bile bi farklı 11 yıl sonra ilk defa yaşıyorum bu duyguyu ,allahim inşallah sizlerde pozitif sonuçlar alırsınız.
teşekkür ederim canm, inşallah keseyi görürüm kalp atişını duyariz ,rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsincanım çok sevindim hayırlı olsun
canım ben şubat ayında muayene olacağım bu tedavim de bir yumurtalığım da 6 çapında iki adet polip görülmüştü eğer adette bunları atamazsam ameliyat olacam
amiin canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ben de 37 yaşındayım ve hiç bebek yok. 10 yıllık evliyim.Hayirlisi olsun arkadasim purüzleri ortadan kaldirip tedaviye başlamak rn dogrusu elbette,guvendigin merkezdeysen doktorun en dogrusunu bilir,bizde de yaş sorun ben 41 yaşndayim,4.denemedeyiz,bu sefer pgt yapilcak bahcecide 2.denemem gecen sefer blast 2 embriyo transfer edilsi ama olmadi bu sefer pgt den saglikli embriyo gelirse cd56 testi yapilcak bakalim en gec sali opu var,her seferinde daha rahat olmamiz gerekirken her denemenin farkli stresleri oluyor,rabbim evlatsiz koymasin kimseyi...
Allah nazardan saklasin,
Allah nazardan saklasin, canım! Zamaninda sağlıklı dogsun. Darısı başımıza inşallah!
Yok canım olmadı bende hiç niye olduk bilemedimkızlar bugünn transfer sonrası 3.günüm az önce lavaboda peçeteye baya yoğun akıntılar geldi pelte pelte. birkısmı kahverengimsiydi.opudan sonra ilk gün hariç hiç böyle birşey yaşamamıştım. normal birşey midir bu? yaşayan var mı aranızda?
kızlar bugünn transfer sonrası 3.günüm az önce lavaboda peçeteye baya yoğun akıntılar geldi pelte pelte. birkısmı kahverengimsiydi.opudan sonra ilk gün hariç hiç böyle birşey yaşamamıştım. normal birşey midir bu? yaşayan var mı aranızda?
amiin canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ben de 37 yaşındayım ve hiç bebek yok. 10 yıllık evliyim.
sahin bey olmadıgı için mümin bey girdi tatlım geldi bir nasılsın bile demiyor yani neyse ben ısırgan tohumunu çok yedim canım kesin onun faydasını gördüm bide incir ezmesimi nedir böyle top top oluyor bilimden almıştım kesin onlar çok iyi geldi canım hep aç karnına yedim bfnde bir tane yumos cıkıyodusüper 15 yumurta çok iyi. canım yumurta sayını arttırmak için birşeyler yapmışmıydın ve opuya kendi doktorun girmedi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?