- 2 Haziran 2015
- 700
- 670
- 37
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.561
umuttttt canım ben dün aldım abdestimi. 1 gün sonra alabilirsiniz dedi doktorum. Namazımı kılamıyordum buda huzursuz ediyordu beni bekleyemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bense haftasonu alcam canim walla icimde rahat etmiyor ama yapilcak birsey yok.Ben de cumartesiden bu yana almadim, korkuyorum))) Artik bu akşam alsam mi dedim, kararsizdim, eşim dedi biraz daha dayan, bu kadar emek. Ben de doğru buldum, öyle gezmeye devam))
Benide rahatsiz ediyor canim hemde cok ama gecem defa 2.gun abdest almistim biraz usuttum simdide ev soguk ondam korkuyorumumuttttt canım ben dün aldım abdestimi. 1 gün sonra alabilirsiniz dedi doktorum. Namazımı kılamıyordum buda huzursuz ediyordu beni bekleyemedim.
incir ye cnm bir de hurma yiyebilirsin.aır sütü de faydalı.transfer mi olacaksınız.tedavi miBen bu sıralar gebeliğe hazırlanmak için kuşburnu çayı içiyorum çay yerine, aylardır folik asit içiyodum zaten ona hala devam birde kefir mayalayıp içiyorum, ekmeğimi kendim yapıyorum, günlük yoğurt da mayalayıp yiyorum ,her sabah 2 yumurta yiyorum, kahve çay asla içmiyorum canım çok isterse kahve 1 küçük fincan günde başka almıyorum birde hazırlık olarak saçımı son kez boyatıcam çünkü şuan sarı diplerden koyu çıkınca çok kötü durmasın hamilelikte boyatamam diye hazırlılara başladım. Kabak çekirdeğinin faydasınıda sizden duydum ama sindirim sistemine dokunabiliyo bazı bünyelerde bende olduğu gibi ceviz, badem çok seviyorum bu sıralar başka ne hazırlık önerirsiniz sizler ne yaptınız?
Bu arada eşime karşı çok sinirlenirsem animasyon çizgi filmler izliyorum, bebek videoları izliyorum sakinleştiriyo tavsiye ederim sarıp sarıp ağlamaktan çok daha iyi
senin de hayirli olsun canim insallah bebislerimiz bizi birakmazHayirli olsun.bnmde dun oldu 2 tane koydu doktorum
maşallah Rabbim devamını nasip eylesin sizin sıkıntınız neydi acabaarkadaşlar bu gün test günümdü ve sonuçu ilk size yazmak istedim sonuçumuz pozitif ,cumartesi tekrar yapilacak yükselirse iyi gidiyor dedi doktorum, sizin duânızla oldu ,çok şükür allahim, bunu duymak bile bi farklı 11 yıl sonra ilk defa yaşıyorum bu duyguyu ,allahim inşallah sizlerde pozitif sonuçlar alırsınız.
Haklısın Can'ım hava çok soğuk. İlkinde de 2. Gün yaptım şimdide.[/QUOTE]Benide rahatsiz ediyor canim hemde cok ama gecem defa 2.gun abdest almistim biraz usuttum simdide ev soguk ondam korkuyorum
Canım benim sonucum negatif. Bu defa hakkımda hayırlısı değilmiş. Dilerim bu listenin son negatifi olurum. Liste gebelerle dolar. Hepiniz hayırlı güzel haberler verirsiniz.Merhaba KK üyeleri bugün doktorumla görüştüm 2016 ocak ayına gün verdi sizde ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah 2016 hepimize uğurlu gelir hepimiz hamile kalırız...
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 29 Yumurtalık rezervi azlıgı Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Luveris iptal .... Hgnm 26 Sperm azlıgı İstanbul Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Gonalf+Cetrotide+Menegon Regl bekleniyor .... Computertchr 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Konya Novafertil Diğerleri iptal olduğu için 2. sayılır Klomen+ Merional + Pregon ...... .... Babyinlove 27 Çikolata kisti morfoloji Bursa Acıbadem Hastanesi 1.Deneme Pregon,orgalutran,choiromon,liyoflize İğnelere Başlandı .... Sevde85 30 Çikolata kisti Novaart Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme Lucrin+ Menegon 14.Ocak.2016 (3. Gün embriyosu) .... Shebly 35 Sebepsiz İnfertilite Centrum Tüp Bebek Merkezi ( Recai Papuçcu) 1. Deneme Pregon Regl bekleniyor .... Milat27 28 Genetik Problem (4 düşük) GenArt Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Pregon Regl bekleniyor .... Umuttttt 26 Sebepsiz İnfertilite Antalya Memorial Hastanesi 2. Deneme Gonalf+ Cetrotide+climara forte+ flaster+crinone jel+hibor igne+zitrotex Tedaviye Başlandı .... Whiterose00 30 İleri Derece Erkek İnfertilitesi İstanbul Şişli Memorial Hastanesi 2.Deneme (Dondurulmuş) ........ Regl Bekleniyor .... Ozzzm 35 Zayıf Sperm,Yumurta Sorunu Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme (Dondurulmuş) Estrofem+Calimara forte + Clexone+ Progestan 4 Ocak 2016 Sanslianne 34 Tüpler Kapalı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme Gonalf Transfer Bekleniyor .... Ebru_ko 33 Yumurtalık rezervi azlıgı Zeynep Kamil Hastanesi 2. Deneme Henüz ilaç verilmemiş Regl bekleniyor .... Elos35 27 Pko+ Sebepsiz infertilite Gaziantep Novafertil 2. Deneme Gonalf Transfer bekleniyor .... Capkek 29 Sperm azlıgı Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme ... .... Pozitif 123burcu 24 Sperm azlığı Konya Medicana Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ..... Regl bekleniyor .... cemre_y 28 Genetik Bozukluk Ege Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme (PGT li) ...... Regl bekleniyor .... Tunaaaaa 30 Yumurtalık rezervi azlıgı ve Sperm hareketsızlıgı Novaart Tüp Bebek Merkezi ..... Gonalf, Merional, Cetrotide ...... .... ARZUM44 33 FSH yüksekliği Malatya Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ....... Regl bekleniyor .... xergen 37 Sebepsiz infertilite Bursa Acıbadem Hastanesi 2. Deneme Menopur, orgalutran,Pregnyl 20.Ocak.2016 .... ankara12 38 Azosperm Bahçeci fulya tüp bebek merkezi 3. Deneme (Dondurulmuş) Climara forte, crinone jel,cleaxen iğne,vitamin ilaçları, coraspin 18.Ocak. 2016 .... Ggt15 29 Sebepsiz infertilite Bursa Art Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Merional, Cetrotide, Azitro,Progestan 19 Ocak 2016 .... b_z_a 30 Sperm azlıgı ve hareketsizligi Bahçeci fulya tüp bebek merkezi 1. Deneme Menopur Opu .... Gulce27 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) Lucrin Regl bekleniyor .... taydin 33 .... Florance nigtingale 1. Deneme .... ..... .... fshe2 36,5 Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Centrum Tüp Bebek Merkezi ...... Pregon Tedaviye Başlandı ....
Bu cumartesi opu deniyo sanırım yumurtalar alınacak ve transfer daha sonraki günlere ama hazırlık aylar önceden yapılması gerekirmiş doğru hamilelik için vücudu hazırlamak gerekiyomuş bende araştırmıştım aylar önceden hergün folik asit içmeye başladım mesela beslenmemi kuvvetlendirdim bu arada sigara dumanından bile uzaklaştım her konuda dikkatli davrandım tabi yapabildiğim kadar arı polenide yemeye başladım sizin sayenizde incirde yerim artık çok teşekkürler tavsiyelerinizle bilgileniyorumincir ye cnm bir de hurma yiyebilirsin.aır sütü de faydalı.transfer mi olacaksınız.tedavi mi
yok canım ben senden de gerideyim benim opudan sonra tutan olmadığı için şı-ubat ayı adetini bekliyorum.Yaa herkes transfer yaptırmış sonuçu bekliyor bir ben mi varım acaba daha iğne kullanan. Bende zamanı ileri sarmak istiyorum
canım yaşadıklarımız benziyor. benim de bu ikinci tedavim ama yarım kaldı. ilkinde benim bebeğim de 8 haftalıkken gelişmediği için düşük yaptımmAllaha şükür moralim yüksek canım. Heyecanla transfer günümü bekliyorum. Bu ikinci denemem ve aynı doktorla devam ettiğim için hiç stresim yok şükür. İlk seferde hamile kalabilmiştim ama 8. Haftada kalbi durdu meleğimin aslında hamile kalmış olmakta beni daha da pozitif yapıyor ama yinede hızlı geçsin istiyorum günler
süper 15 yumurta çok iyi. canım yumurta sayını arttırmak için birşeyler yapmışmıydın ve opuya kendi doktorun girmedi mi??Kizlaar bugun opu oldum ayilirken biraz fena oldum opuya giren doktordan hic hoslanmadim sanirim odaetkiledi neyse daha once asilamada yuksek dozlara ragmen bi tane olan yumurtalarim bu sefer doktorumu bile sasirtti 15 yumurta hemde yedi gunde dusuk dozLa geldi ve arkadan gelen yumurtalarim vardi opudan sonra agri kesici ignelervurdurmak zorunda kaldim kanamam ve agrim vardi ama olsun yeterki yumoslarim hayirli haber versin
canım hayırlısı olsun içini ferah tut ve stres yapma...Mrb bende bugün ilk ignemi oldum ve tedaviye başladım 4 gün sonra yumurta takibin var çok korkuyorum ilk tüp bebek denemeniz bi destek olur diye sizlerle konuşmak istedim
evet canım opu olduğu ilk gün başlanıyor ve jelden sonra en az 10-15 dakika yürüKizlar bisi sorucam bi suru ilac verdiler ama bu jele bugunden baslicakmiyim acaba
canım jeli sıktıktan sonra en az 10-15 dakika evin içinde hareket etmelisin.Zatem oyle ol canim bebislrr tum kotu seyleri unutturacak bize. bana demedi ya ben hep sıkıp yatiyordum bende oyle yapayim o zaman bundan sonra. Yanlis mi yapiyordum o zaman ben ya birsey olur mu ki
Kizlar bilemedim ki hic yarin arayip sorayim bari. Sabah sıkıyorum 10 dk so ra kalkiyorum ama gece sıkıp yatiyordum hep. Yayilmasi da mantikli geldi ama bilemedim ya. En iyisi sormak sanirim. Benimde hic akmiyor disari. Ama gunduz hep su gibi akintim oluyor. Kizlar bu arada dus aldiniz mi?ben hala almadim haftasonu alayim diyorum.
neden ki bir gün sonra duş alabilirsiniz demişti hemşireBen de cumartesiden bu yana almadim, korkuyorum))) Artik bu akşam alsam mi dedim, kararsizdim, eşim dedi biraz daha dayan, bu kadar emek. Ben de doğru buldum, öyle gezmeye devam))
efendim canımxergen canim buralardamisin senden acil bilgi almam lazim