2016 Ocak AnneLeri..

6
insaallah canım benim ilki boş gebeliktı korkuyorum bi yaşam belirtisi lazım bana yarın 6+0 son adete göre ama adet gününü daha 12 gün geçmiş olacak randevum var yarın inşallah gorunur mu ki
6 hafta dolduysa yani geç döllenme falan olmadıysa görünür ama bazen geç döllenme oluyor bebek sata göre küçük çıkıyor. ben de öyle olmuştu 7 haftalık olması gerekirken 5 hafta 5 günlüktü.dua et, canını sıkma. inşallah kalbinin attığını da görürsün, doğduğunu da :)

inşallah canım benim bugün sata göre 5+6 dua et canım inşallah senin durumun nedir bu arada

Ben de varımmm :) Bugün öğrendim. Kan değerim 191 :)
canim peki neden 5 hafta gosteriyor benim kan deyeri 184.4 cikti doktor gec dollenme dedi henuz iki haftalikmiw 6 hafta gosteriyor ama bende anlamadimki dollenme haftasini saymadan'i hesapliyor kafam kariwti.acikcasi cok tedirginim miniyime biwiy olacak diye rabbim korusun hepimizinkileri )

O zaten başlı başına işkence ilk bebeğimdede aynı sıkıntım olmuştu.. Ağrılarımda çok oldu şimdi şimdi iyiyim maşallah

Bibiğin hayırlı olsun :) benimki tüp bebek 5.gün blastosist transferi :) ben daha doktora gitmedim. 2 hafta sonra gidicem inşallah. Tahmini doğum tarihini internetten hesapladım. Sat 12 Nisan benim .

Merhaba araniza yeni katildim 5+3 gunluk hamileyim 2 gun once sancilandim gece gittik hastaneye doktor bana tekrar gebelik testi yapti hcg 5448 cikti sinirda dedi tekrar konusmaya inmedi bile assaya nobetci doktor neyin sınıri anlamadim tabi ertesi gun yani dun kendi doktoruma gittim dun muaynede sorun cikmadi keseyi gosterdi fakat progestan verdi folikacit zaten kullaniyodum.cok hafif lekelemem olmustu ilk acile gittigimde var yok arasi tuvalete oturup tam kalkerken kahverengi bir iki damla birsey gelmisti diye verdi kendi doktorum heralde.dogeride asssayabile inmeden sinirda dedi.kizlar size sunu sorcam aklima takilan tek su ki acaba o kesenin icinde bende bir bebek gorebilcekmiyim haftaya persenbe tekrar gitcem.mugece mubarek gece dulariniza benida dail ederseniz sevinirim hepinizin kandili mubarek olsun tskler..

Son düzenleme:
Kızlar ben dün rahatsızlandım beta yapıldı ultrsna almadı doktorum 8553.5 çıktı kaç haftalık oldum ben ya sat hatırlamıyorum 4 gün önce 2727 ydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…