6 hafta dolduysa yani geç döllenme falan olmadıysa görünür ama bazen geç döllenme oluyor bebek sata göre küçük çıkıyor. ben de öyle olmuştu 7 haftalık olması gerekirken 5 hafta 5 günlüktü.dua et, canını sıkma. inşallah kalbinin attığını da görürsün, doğduğunu da :)insaallah canım benim ilki boş gebeliktı korkuyorum bi yaşam belirtisi lazım bana yarın 6+0 son adete göre ama adet gününü daha 12 gün geçmiş olacak randevum var yarın inşallah gorunur mu ki
inşallah canım benim bugün sata göre 5+6 dua et canım inşallah senin durumun nedir bu arada6
6 hafta dolduysa yani geç döllenme falan olmadıysa görünür ama bazen geç döllenme oluyor bebek sata göre küçük çıkıyor. ben de öyle olmuştu 7 haftalık olması gerekirken 5 hafta 5 günlüktü.dua et, canını sıkma. inşallah kalbinin attığını da görürsün, doğduğunu da :)
kan değerin kac cikti cnm? Hayirli olsun bu arada :)Benim de idrar ve kanda çıktı ama doktora henüz gidemedim.Sat:18 Nisan
canim peki neden 5 hafta gosteriyor benim kan deyeri 184.4 cikti doktor gec dollenme dedi henuz iki haftalikmiw 6 hafta gosteriyor ama bende anlamadimki dollenme haftasini saymadan'i hesapliyor kafam kariwti.acikcasi cok tedirginim miniyime biwiy olacak diye rabbim korusun hepimizinkileri )Ben de varımmm :) Bugün öğrendim. Kan değerim 191 :)
O zaten başlı başına işkence ilk bebeğimdede aynı sıkıntım olmuştu.. Ağrılarımda çok oldu şimdi şimdi iyiyim maşallahValla Benim Bi 4-5 gundur karnim agriyor aksamlari.ben 3 haftalikken ogrendim.ilk belirtim De kalp agrimdi.Cuma acile gittik hatta.Eko cekilince Şok ise yaradi sanirim kalp agrim gecti sukur.Bi De dam ustunde un eler tombul tombul ............... Modundayim:))))agrili Ve şiş...
hayırlısı da ikiz olabilir derken :)
hayırlı olsunn. ne güzel erkenden öğrenmişsin. ben öğrendiğimde beta hgc 2197 idi. :)Ben de varımmm :) Bugün öğrendim. Kan değerim 191 :)
Bibiğin hayırlı olsun :) benimki tüp bebek 5.gün blastosist transferi :) ben daha doktora gitmedim. 2 hafta sonra gidicem inşallah. Tahmini doğum tarihini internetten hesapladım. Sat 12 Nisan benim .canim peki neden 5 hafta gosteriyor benim kan deyeri 184.4 cikti doktor gec dollenme dedi henuz iki haftalikmiw 6 hafta gosteriyor ama bende anlamadimki dollenme haftasini saymadan'i hesapliyor kafam kariwti.acikcasi cok tedirginim miniyime biwiy olacak diye rabbim korusun hepimizinkileri )
kan değerin kac cikti cnm? Hayirli olsun bu arada :)
Tüp Bebeğin avantajları diyelim:)hayırlı olsunn. ne güzel erkenden öğrenmişsin. ben öğrendiğimde beta hgc 2197 idi. :)
Çok teşekkür ederim. Ben 8 senedir bu bebeği bekliyorum. Darısı tüm isteyenlerin başınaTüp Bebeğin avantajları diyelim:)