bende çok fazla mide bulantısı var fakat hiç telaş etmene gerek yok senin. 21. haftanın içerisinde olup saglıklı gebelik geçiren ve hiç mide bulantısı çekmemiş bir arkadasım var :) miden bulanmadığı için sevin de kimseye söyleme nazar değmesinarkadaşlar merhaba, hemen hemen aynı haftalardayız. 26 mayısta randevu aldm kalp atışı için. mide bulantısı varmı sizlerde. bende hiç başlamadı tedirgin oluyorum.
Canim kusura bakma demin profiline bakarken yanlışlıkla durttum telefonun azizligiSelam kızlar ben de adayım..ama bu sefer problemlerden dolayı tüp bebek denedim..1defa aşılama ile çoğul gebelik oldu 24 haftalık ikiz bebeklerimi erken normal doğumla dünyaya getirdim..sonra 2 kez spontane hamile kaldım fakat gelişmedi embriyo dağıldı vs kürtaj oldum bu sefer tüp bebek daha doğru gibi gelince bunu denedim şimdi hamileyim kalp atislarimizi da hem duyduk hem gördük..riskli olduğu için biraz sık doktora gidiyorum..hepimize kolay doğumlar rahat hamilelikler diliyorum..allah kucağınıza almayı nasip etsin..
Yok canım ben de refleks olarak dürttum seni..Yok canım biri doğumda ex oldu diğeri bir gün yaşadı kuvez de..Canim kusura bakma demin profiline bakarken yanlışlıkla durttum telefonun azizligiöncelikle hayirli olsun tebrik ederim. Ve de gecmis olsun diğer yaşadıklarıN Icin de.ikizlerin yaşıyor mu su an ? İnşaAllah bunda sıkınti yasamazsin...
arkadaşlar merhaba, hemen hemen aynı haftalardayız. 26 mayısta randevu aldm kalp atışı için. mide bulantısı varmı sizlerde. bende hiç başlamadı tedirgin oluyorum.
Simdiden bunları düşünme canim tadini çıkar.beklenen doğum tarihinde doğmaz belki hem arkadaşımın 10 gun gecti hala bekliyo normal yapacağı Icin.Sezeryan olursa zaten gününe karar verirsin.kalp atisi nasıldı onu anlat asıl :)Bugün 31 Aralık belki de yeni yıl bebeği olabilir dedi doktorum bi yandan sevindim eşimle doğum günleri aynı olucak bi yandan nedense stres dolu oldum Yılbaşı günü herkes izinde falan millet eğlencenin doruğundayken ben heyecanın zirvesinde olucam
Simdiden bunları düşünme canim tadini çıkar.beklenen doğum tarihinde doğmaz belki hem arkadaşımın 10 gun gecti hala bekliyo normal yapacağı Icin.Sezeryan olursa zaten gününe karar verirsin.kalp atisi nasıldı onu anlat asıl :)
inşallah canım bi oncekinde goremedim ya kese etkilemiyor beni dediğin gibi endişelendiriyordaha ne gozuksun canim,heyecanın endisen gözüküyor burdan :)) hersey yolunda InsaAllah bebiside görürsun cnm
Bende hamileyim bugun ogrendim.6 gun gecti adetim.nerdeyse 3 yildir cocuk ozlemi cekiyodum cok sukur.allah herkese versin
Bende hamileyim bugun ogrendim.6 gun gecti adetim.nerdeyse 3 yildir cocuk ozlemi cekiyodum cok sukur.allah herkese versin
o lekelenme yerleşme kanamasıdır muhtmelen. devam etmezse sorun yok. devam ederse iyi değil. bende de olmuştu ve genelde erkek bebeklerde oluyormuş yerleşme kanaması :)Merhaba araniza yeni katildim 5+3 gunluk hamileyim 2 gun once sancilandim gece gittik hastaneye doktor bana tekrar gebelik testi yapti hcg 5448 cikti sinirda dedi tekrar konusmaya inmedi bile assaya nobetci doktor neyin sınıri anlamadim tabi ertesi gun yani dun kendi doktoruma gittim dun muaynede sorun cikmadi keseyi gosterdi fakat progestan verdi folikacit zaten kullaniyodum.cok hafif lekelemem olmustu ilk acile gittigimde var yok arasi tuvalete oturup tam kalkerken kahverengi bir iki damla birsey gelmisti diye verdi kendi doktorum heralde.dogeride asssayabile inmeden sinirda dedi.kizlar size sunu sorcam aklima takilan tek su ki acaba o kesenin icinde bende bir bebek gorebilcekmiyim haftaya persenbe tekrar gitcem.mugece mubarek gece dulariniza benida dail ederseniz sevinirim hepinizin kandili mubarek olsun tskler..
progestan kullanmaya devam et, fazla yürüme, ağır bir şey asla kaldırma, çok hareket etme. en az 12 haftalık olana kadar çok dikkat et. tutunma dönemindesin ve kahverengi akıntı demek kurumuş kan demek. kanaman olmuş yani ama çok korkma çünkü bir çok kişinin kanaması oluyor ve bebeklerine bir şey olmuyor. doktorun dediklerni uygula ve dua et.Herkeze hayirli geceler arkadaslar ben 5+5 hamileyim 4 haftalikken ogrendim hamile oldugumu yani keseyi gorduk doktor muaynesinde gecen hafta yani 5 haftalikken de gittim progestan verdi fakat ara ara wc den tam kalken idrar sonrasi bir iki damla kahverengimi desem kehverenginin cok acik sefaf rengi iki damla birsey damliyo adinin ne oldugunu bilmiyorum sizce bir sorun mu var.persenbe gunu muaynem var allah nasip ederse yinde sabredemedim icinizde tecrubesi olan varsa lutfen bilgilendirsin acaba bebege birseymi oldu olustumu olusmadimi onuda bilmiyorum soru isaretleriyle dolu bir donem geciriyorum cnm cok sikiliyo bu durumlara((
ehehe,ah babalar çocuk gibiler :) tebrik ederim canım,darısı bize inşaallah...Görüntü olarak verdi ses duyamadık ama böyle bişey olamaz ya küçücük bişey nasıl hızlı hızlı atıyor çabalıyor nasıl büyücek bu böyle çok küçük dedim eşim bi ara heyecandan napcağını şaşırdı ekrana yakınlaşıyor uzaklaşıyor ya bu benim çocuğum mu diyor inanamadı :)