2016 Ocak AnneLeri..

arkadaşlar merhaba, hemen hemen aynı haftalardayız. 26 mayısta randevu aldm kalp atışı için. mide bulantısı varmı sizlerde. bende hiç başlamadı tedirgin oluyorum.

arkadaşlar merhaba, hemen hemen aynı haftalardayız. 26 mayısta randevu aldm kalp atışı için. mide bulantısı varmı sizlerde. bende hiç başlamadı tedirgin oluyorum.
bende çok fazla mide bulantısı var fakat hiç telaş etmene gerek yok senin. 21. haftanın içerisinde olup saglıklı gebelik geçiren ve hiç mide bulantısı çekmemiş bir arkadasım var :) miden bulanmadığı için sevin de kimseye söyleme nazar değmesin

yaa sevindim valla ozaman maşallah bana :) çevremde hiç duymadım olmayan o yüzden biraz tedirgin oldum. Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin inş.

Selam kızlar ben de adayım..ama bu sefer problemlerden dolayı tüp bebek denedim..1defa aşılama ile çoğul gebelik oldu 24 haftalık ikiz bebeklerimi erken normal doğumla dünyaya getirdim..sonra 2 kez spontane hamile kaldım fakat gelişmedi embriyo dağıldı vs kürtaj oldum bu sefer tüp bebek daha doğru gibi gelince bunu denedim şimdi hamileyim kalp atislarimizi da hem duyduk hem gördük..riskli olduğu için biraz sık doktora gidiyorum..hepimize kolay doğumlar rahat hamilelikler diliyorum..allah kucağınıza almayı nasip etsin..

Canim kusura bakma demin profiline bakarken yanlışlıkla durttum telefonun azizligi öncelikle hayirli olsun tebrik ederim. Ve de gecmis olsun diğer yaşadıklarıN Icin de.ikizlerin yaşıyor mu su an ? İnşaAllah bunda sıkınti yasamazsin...

Yok canım ben de refleks olarak dürttum seni..Yok canım biri doğumda ex oldu diğeri bir gün yaşadı kuvez de..

Bugün 31 Aralık belki de yeni yıl bebeği olabilir dedi doktorum bi yandan sevindim eşimle doğum günleri aynı olucak bi yandan nedense stres dolu oldum Yılbaşı günü herkes izinde falan millet eğlencenin doruğundayken ben heyecanın zirvesinde olucam

Simdiden bunları düşünme canim tadini çıkar.beklenen doğum tarihinde doğmaz belki hem arkadaşımın 10 gun gecti hala bekliyo normal yapacağı Icin.Sezeryan olursa zaten gününe karar verirsin.kalp atisi nasıldı onu anlat asıl :)

Görüntü olarak verdi ses duyamadık ama böyle bişey olamaz ya küçücük bişey nasıl hızlı hızlı atıyor çabalıyor nasıl büyücek bu böyle çok küçük dedim eşim bi ara heyecandan napcağını şaşırdı ekrana yakınlaşıyor uzaklaşıyor ya bu benim çocuğum mu diyor inanamadı :)

o lekelenme yerleşme kanamasıdır muhtmelen. devam etmezse sorun yok. devam ederse iyi değil. bende de olmuştu ve genelde erkek bebeklerde oluyormuş yerleşme kanaması :)

progestan kullanmaya devam et, fazla yürüme, ağır bir şey asla kaldırma, çok hareket etme. en az 12 haftalık olana kadar çok dikkat et. tutunma dönemindesin ve kahverengi akıntı demek kurumuş kan demek. kanaman olmuş yani ama çok korkma çünkü bir çok kişinin kanaması oluyor ve bebeklerine bir şey olmuyor. doktorun dediklerni uygula ve dua et.

ehehe,ah babalar çocuk gibiler :) tebrik ederim canım,darısı bize inşaallah...

seviniyorum artık:) ama geç yemek yediğimde geliyor bulantı biraz okadar da nazarı olsun inş. rahat geçer 9 ay boyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…