2016 Ocak AnneLeri..

inwAllah oyledir edindiyim bilgilere gore kimyasal en cok bi hafta gecince kanamayla atilirmiw normaldeyse 3 4 gun gectiyinde .. wimdi kuzenimle konuwtum rahatlatti sagolsun ondada oyle olmuw 10 gun gecmesine ragmen silikmiw yani .. hormon seviyesi duwuk kiwilerde boyle olurmuw...rabbim miniyimi korusun ona emanetiz

Korur Rabbim inşaallah canım sen kendini boşa üzme

adet olacakmış gibi ağrılar normal. hamilelik boyunca olacak sanıırm. ilk zamanlar ben de korkuyordum adet mi olacğaım diye ama şimdi alıştım. mide yanması bende 5.haftadan 9.haftaya kadar sürdü. mide bulantılarım da 7.haftada başladı ve hala bitmedi. 18.haftadayım. hala kusuyorum

aynen canım hayırlısı artik

kızlar size bişey daniscam kalp atışı tahmini adetten kaç gün yada kaç hafta sonra duyulur ?

midem bulanmıyor diye seviniyordum ama çoğu kişide 7 haftada başlıyormuş eyvah

kızlar 6 haftalık oldum cumartesı gunu betahcg baktırdım 4100 du bana dusuk geldı yukselmıuo sanırım

yaaa bulantıdan hep korkmuşumdur . çalıştığım için bulantı olursa çok zor olacaktır. inşallah hepimiz en hafif şekilde atlarız. Birde kızlar hamileyken sizde koyu sarı şeklinde akıntı devam etti mi? Bende enfeksiyon var acaba ondan mı böyle oldum çok su içiyorum enfeksiyon mu temizleniyor acaba ne dersiniz?

akıntı hep olacak ama koyu sarı olması pek iyi değil. genelde beyaz veya renksiz oluyor. sarı enfeksiyonla ilgilidir. ama enfeksiyon önemli bi rşey. ben 20 gün önce enfeksiyondan hastanede yattım. ilerlerse sorun olur.önlemini alman gerekiyor.doktorunla mutlaka paylaş.
mide bulantıları çok zor gerçekten. ben 18 haftalık hamileliğimde aşırı mide bulnatısı yüzünden ve enfeksiyon yüzünden 25 gün rapor kullandım.hiçbir şey yiyemedim.inşallah siizn öyle olmaz.

sağol canım zaten bende herkeste ayni olmayabilir diye tahmin ediyorum ama tahmini bi gün belirlemeye calsiyorum kafamda
5 hafta 5 günlükken doktora gitmiştim sesini duyamadık ama kalp atışını gördük. sesini en erken 6 haftada en geç de 9 haftada duyarsın. ben 7. haftada duymuştum.

midem bulanmıyor diye seviniyordum ama çoğu kişide 7 haftada başlıyormuş eyvah
herkesin mide bulnatııs olacak diye bir şey yok. bir sürü arkadaşımın hiç olmadı ya da hafifi oldu. ama bazıları ben gibi serumla beslendi bir süre 7.haftadan sonra beta hgc çok hızlı artıyor 12.haftada tavan yapıyor o yüzden mide bulantıları genelde 7. haftada başlıyor.12 de çoğu düzeliyor ama düzelmeyenler de var yine ben gibi :)))

inşallah canım öyle olmaz. enfeksiyon ile ilgili doktor tek kullanımlık ilaç verdi 2 hafta sonra bebek oluşumu için tekrar gidicem ozaman tekrar test yaparız dedi. İnşallah enfeksiyon bitmiştir. Bol su iç dediler bol bol su içiyorum bende

Allah hepimize yardım etsin inşaallah :))

evet su çok öenmli. 2 buçuk lt içmen gerekiyor. miden bulanmazsa içebildiğin kadar iç :) ben pek içemiyorum midem bulanıyor

evet su çok öenmli. 2 buçuk lt içmen gerekiyor. miden bulanmazsa içebildiğin kadar iç :) ben pek içemiyorum midem bulanıyor

evet 2 litreden aşağı içmiyorum hatta 1,5 litresini çalışırken içtiğimde iş çıkışı kendimi eve zor atıyorum :)))))

evet 2 litreden aşağı içmiyorum hatta 1,5 litresini çalışırken içtiğimde iş çıkışı kendimi eve zor atıyorum :)))))
:))))) ilerleyen günlerde eve gidemeyeceğim diye ödün kopacak:)) geceleri uyuyamayacaksın. gecenin bir vakti lavaboya koşacaksın :))) şimdi bebiş küçük hatta bebiş değil yumurta seni zorlamaz ama 3 aydan sonra idrar kesene baskı yapacak. ben su içmediğim zamanlarda bile zorlanıyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…