:))))) ilerleyen günlerde eve gidemeyeceğim diye ödün kopacak:)) geceleri uyuyamayacaksın. gecenin bir vakti lavaboya koşacaksın :))) şimdi bebiş küçük hatta bebiş değil yumurta seni zorlamaz ama 3 aydan sonra idrar kesene baskı yapacak. ben su içmediğim zamanlarda bile zorlanıyorum :))))
Allah başka dert vermesin bunlar çekilir şeyler :))) bebeğini daha çok hissedersin öyle zamanalrda. ben ultrasonda bebeğin başının idrar kesesinin hemen dibinde olduğunu oraya nasıl baskı yaptığını görmüştüm. şimdi hep aklıma o görüntü geliyor. zorlanınca oğlum hareket etti herhalde diyorum :))saol canım içim ferahladı :))))))))))))))))))))))))))))))))) şaka bir yana evet herkes aynı şeyi söylüyor. yandık yandık :))))
Allah başka dert vermesin bunlar çekilir şeyler :))) bebeğini daha çok hissedersin öyle zamanalrda. ben ultrasonda bebeğin başının idrar kesesinin hemen dibinde olduğunu oraya nasıl baskı yaptığını görmüştüm. şimdi hep aklıma o görüntü geliyor. zorlanınca oğlum hareket etti herhalde diyorum :))
evet aynen öyle. sağlıkla inşallah. ben çok heyecanlıyım. günler geçmiyor sanki. bebeğimi kucağıma alacağım günü bekliyorum. minik ellerini ne zaman tutacağım yaaa. aslında az kaldı ama ben sabredemiyoruminşallah canım dediğin gibi bunlar çekilir allah dert vermesin hepsi güzel anlar hepsi unutulmaz anlar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak başka ne isteriz değil mi :)
inşallah canım dediğin gibi bunlar çekilir allah dert vermesin hepsi güzel anlar hepsi unutulmaz anlar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak başka ne isteriz değil mi :)
akıntı hep olacak ama koyu sarı olması pek iyi değil. genelde beyaz veya renksiz oluyor. sarı enfeksiyonla ilgilidir. ama enfeksiyon önemli bi rşey. ben 20 gün önce enfeksiyondan hastanede yattım. ilerlerse sorun olur.önlemini alman gerekiyor.doktorunla mutlaka paylaş.
mide bulantıları çok zor gerçekten. ben 18 haftalık hamileliğimde aşırı mide bulnatısı yüzünden ve enfeksiyon yüzünden 25 gün rapor kullandım.hiçbir şey yiyemedim.inşallah siizn öyle olmaz.
KAFAMI KARIŞTIRAN BİŞEY VAR , SİZİNLE DOĞUM AYNI ZAMANA DENK GELDİĞİ İÇİN SİZE SORMAK İSTİYORUM. 6.04.2015 SAT GİRİNCE 5 HAFTALIK OLARAK ÇIKIYO AMA BURDA 6 DİYO KAFAM KARIŞTI. SİZİNKİ KAÇ ?
canim 5+5 bendede onun icin 6 gosteriyor )yani ilave gunu oldugu icinKAFAMI KARIŞTIRAN BİŞEY VAR , SİZİNLE DOĞUM AYNI ZAMANA DENK GELDİĞİ İÇİN SİZE SORMAK İSTİYORUM. 6.04.2015 SAT GİRİNCE 5 HAFTALIK OLARAK ÇIKIYO AMA BURDA 6 DİYO KAFAM KARIŞTI. SİZİNKİ KAÇ ?
6 haftalıkken mide bulnatısından bahsetmek erken olabilir. 7.haftada başlıyor genelde.beta hgc hormonu 7.den sonra çok hızlı yükseliyor. ama olsun ona da alışıyoruz. en azından kilo almadım hep kustuğum için. bu da bir teselli yönü :))BENİMDE SENİNKİ GİBİ MİDE YANMAM VAR DAHA HENÜZ BULANTIM YOK MUTLUYUM BENİM MİDEM BULANMAYACAK DİYE SANIRIM :) YANILIYORUM...
teşekkür ederim canım gorsem de olur5 hafta 5 günlükken doktora gitmiştim sesini duyamadık ama kalp atışını gördük. sesini en erken 6 haftada en geç de 9 haftada duyarsın. ben 7. haftada duymuştum.
Doktor bebegin gelisiminden soyluyor aslinda haftasini gununu tahmini dogum tarihini.seninki soylemedi Mi canim??Ben pazartesi gördüm keseyi ama son adet tarihimi bilmiuorumm
Doktor bebegin gelisiminden soyluyor aslinda haftasini gununu tahmini dogum tarihini.seninki soylemedi Mi canim??
ni duymak başka. hele ilerleyen zamanlarda hareket ettiğini gördüğünde acaip heyecanlanacaksın. poposunun üzerinde zıplayacak, ayaklarını vuracak falan çok güzel bir şeyyteşekkür ederim canım gorsem de olur
Yok sadece 5 6 hafta arasındayıZ küçük daha yani:) bu arada benim ikinci ama unuttum sanırım ağrılarınız varmı ne durumdasını .
6 haftalıkken mide bulnatısından bahsetmek erken olabilir. 7.haftada başlıyor genelde.beta hgc hormonu 7.den sonra çok hızlı yükseliyor. ama olsun ona da alışıyoruz. en azından kilo almadım hep kustuğum için. bu da bir teselli yönü :))
insaallah canım benim ilki boş gebeliktı korkuyorum bi yaşam belirtisi lazım bana yarın 6+0 son adete göre ama adet gününü daha 12 gün geçmiş olacak randevum var yarın inşallah gorunur mu kigörürüsün inşallah ama sesi
ni duymak başka. hele ilerleyen zamanlarda hareket ettiğini gördüğünde acaip heyecanlanacaksın. poposunun üzerinde zıplayacak, ayaklarını vuracak falan çok güzel bir şeyy
hayırlısı da ikiz olabilir derken :)görünmeme ihtimali yok bence :) ikiz bile olabilir.