- 16 Mayıs 2015
- 17
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hic Canini sikma.referans degerlere gore sinirda Falan degilsin.ama sen yinede dikkatli ol.bol bol dinleen.agir filan kaldirma.beslenmene de dikkat et.dua edelim biz de.Bebisi gorceksin insaAllahMerhaba araniza yeni katildim 5+3 gunluk hamileyim 2 gun once sancilandim gece gittik hastaneye doktor bana tekrar gebelik testi yapti hcg 5448 cikti sinirda dedi tekrar konusmaya inmedi bile assaya nobetci doktor neyin sınıri anlamadim tabi ertesi gun yani dun kendi doktoruma gittim dun muaynede sorun cikmadi keseyi gosterdi fakat progestan verdi folikacit zaten kullaniyodum.cok hafif lekelemem olmustu ilk acile gittigimde var yok arasi tuvalete oturup tam kalkerken kahverengi bir iki damla birsey gelmisti diye verdi kendi doktorum heralde.dogeride asssayabile inmeden sinirda dedi.kizlar size sunu sorcam aklima takilan tek su ki acaba o kesenin icinde bende bir bebek gorebilcekmiyim haftaya persenbe tekrar gitcem.mugece mubarek gece dulariniza benida dail ederseniz sevinirim hepinizin kandili mubarek olsun tskler..
Ay bana dert oldu senin adet tarihin :) ultrasonda doktor soyluycek haftasını gününü zaten ama sen de adet döneminde yaşadığın bi olayı hatırlamaya calis kuzum.bu arada değerlere gore 6.haftan sanirim.4-10 nisan arasındaki günlerden biri adet tarihin olabilirKızlar ben dün rahatsızlandım beta yapıldı ultrsna almadı doktorum 8553.5 çıktı kaç haftalık oldum ben ya sat hatırlamıyorum 4 gün önce 2727 ydi
bende 7 si olabilir diye tahmin ettim ama yanlışta olabilir cuma kalp atışları için çağrıldm hayırlısı artık yaAy bana dert oldu senin adet tarihin :) ultrasonda doktor soyluycek haftasını gününü zaten ama sen de adet döneminde yaşadığın bi olayı hatırlamaya calis kuzum.bu arada değerlere gore 6.haftan sanirim.4-10 nisan arasındaki günlerden biri adet tarihin olabilir
daha ne gozuksun canim,heyecanın endisen gözüküyor burdan :)) hersey yolunda InsaAllah bebiside görürsun cnmkızlar kese 8 mm baska gözüken bişey yok normal mi
Ben de en erken cuma çağrıldım canim kalp atışları için.Ama ben diğer sali gidicem.benim sat 10 nisan.7 nisani dogru tahmin ediyosundur o zaman.InsaAllah duyarsin kalp atışlarını miniginin Hayirlisiyla.Bende
bende 7 si olabilir diye tahmin ettim ama yanlışta olabilir cuma kalp atışları için çağrıldm hayırlısı artık ya
Gercekten cok tsk ederim cvplariniz beni rabatlatti bende iki gundur ful yatiyorum hareket etmiyorum ilaclarimi iciyorum inanin bebegimiz olusmaya basladi dese icim cok rahatliycak anlayisiniz icin ayrica tsk ederim anlasilmak guzel dualariniza ihtiyacim var dularinizdan eksit etmeyin benide.bu persenbe gidicem insallah guzel sonuclar alirim sizlerle paylasirim.dua ediyorum surekli rabbim hayirli saglikli bir bebek nasip etsin hepimize benimde sat 7 sizle biriz galibaCanim hic Canini sikma.referans degerlere gore sinirda Falan degilsin.ama sen yinede dikkatli ol.bol bol dinleen.agir filan kaldirma.beslenmene de dikkat et.dua edelim biz de.Bebisi gorceksin insaAllah
En guzelini yapiyosun.benim sat 10 nisan.bebis lerimiz arasında 3 gun var :) insallah guzel haberlerini alırız canim da gebelik tarihini profiline beklersin bir an once Birseyler yolunda gidince kendime olmus gibi mutlu oluyorum.ıyi durumda kotu durumda biz insanlar icin sonuçta.ben edicem cnm dua hic merak etme.Persembeyi Bekliyorummm sabırsızlıkla :)Gercekten cok tsk ederim cvplariniz beni rabatlatti bende iki gundur ful yatiyorum hareket etmiyorum ilaclarimi iciyorum inanin bebegimiz olusmaya basladi dese icim cok rahatliycak anlayisiniz icin ayrica tsk ederim anlasilmak guzel dualariniza ihtiyacim var dularinizdan eksit etmeyin benide.bu persenbe gidicem insallah guzel sonuclar alirim sizlerle paylasirim.dua ediyorum surekli rabbim hayirli saglikli bir bebek nasip etsin hepimize benimde sat 7 sizle biriz galiba
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)Gercekten cok tsk ederim rabbim hepimizin gonlune gore versin inanin cok guzel fakat sinek kucuk mide bulandiriyo iste elde olmuyo boyle ozel ve guzel birseyi kim kaybetmek ister ki kaymetme kotkusu daha cok oldugundan ki kucuk birseyde insan cokebiliyo morel olrak.dulariniz kabul olsun rabbim hepimizin mutlulugunu birbirimizle paylasmayi guzel seyler konusmayi nasip etsin cok tsk ederim allah razi olsun
Ben bekleyemicem daha fazla cumaya nasıl geliriz bilmemBen de en erken cuma çağrıldım canim kalp atışları için.Ama ben diğer sali gidicem.benim sat 10 nisan.7 nisani dogru tahmin ediyosundur o zaman.InsaAllah duyarsin kalp atışlarını miniginin Hayirlisiyla.
Allah bilir yapcak bişey yok :)beta hcg çok yüksek çıkmış bence :) gebelik haftanıza göre.
Canım ben de senin gibi 22-23.günlerde test yaptırmıstım 34.3 çıkmıştı b-hcg.doktora gitmedim ama üstüne.aradan bi hafta geçince yaptırdım 1000'in üstündeydi hcg...hatta benim evdeki testler hep silik çıkmıştı.Şu zamanda ultrasonda bişi görmemesi gayet normal gibi..Önümüzdeki Cumayı bekle yine kan testi yaptır.Zaten bi olumsuzluk varsa belli eder kendini,aşırı sancılanma kanama gibi durumlarla...Yoksa zaten böyle şeyler takma kafana...Bence ters giden bişi yok.Hamileliğini çok erken öğrenmişsin o kadar :)Tekrar Merhaba. Arkadaşlar birsey sormak istiyorum. Benim Sat 15 nisan. 7 mayısta kan testi yaptırdım beta hcg 29.8 çıktı. 2 kez idrar tahlili de yaptım pozitif çıkıyor. Ama emin olamıyorum bi türlü. İçimde Bir sıkıntı... Cuma gün Dr a gittim ultrasona bişey göremedi. Tekrar kan istedi sonucu ptesi alıcam.Meraktan ölüyorum. Sizce ters giden bişey mi var?
Allah nasip ederse bende aranızda Olacağım hanımlar yarın kalp atışı için doktora gideceğim heyecanlıyım
Ben de haftaya kalp atışına gideceğim...Eşin videoya çeksin mutlaka,anı ölümsüzleştirin....Nasıl bişi bize de anlat hem :))))
Allah bize bağışlasın cücüklerimizi,kaydedicem ben de tabi ki,Rabbim kolaylıklar versin bu süreçte sana canım...Ay hadi inşallah onca badireden sonra duyarım o kalbi sende mutlaka kaydet bazılarında ses olmuyor görüntü veriyorlarmış ben onu da kaydederim :)