2016 Ocak AnneLeri..

selam arkadaşlar.. bende bir ocak annesi olacağım.. hemde bebeğimle aynı gün olacak doğum tarihimiz.
ben 5.hafta içindeyim ve fena şekilde bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum. sizde de oluyor mu...

canım benimde sol kasığımda ağrı var, sancı oluyor bazen

PRENSES kaç yıllık evlisin canım. Nekadardır deniyordunuz ben 2yıllık evliyim... Ovulasyon testiyle oldu

canım benim 9 yaşında bir oğlum var ..dün 13 yıla girdik evliliğimz :) 8 aydır deniyoruz artık sıkıntı içindeydim 2 ay önce tekakr hamile olduğumu öğrendim sonra 10 gün kanamm olmuştu kimysal gebelik dediler düşürüyorsun sağlıksız olunca oluyormuş ..şimdi tekarar mucize içime düştü baklım sonu iyi olur hepimiz için canım :)

yldzbkrc Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde ağrım oluyor canımmmm, dr normal dedi ama inşallah bebişlerimiz tutunurlarrrr

bulantilariniz bawladimi canlar bende daha yok ama bel agrisi bendede feci

arkadaşlar merhaba benim de 8 ay bebeğim olmadı geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum :) ve içimde hep bi korku var son adet tarihim 7 nisan yarın doktora kese için gitcez ama içimde sürekli bi korku ya kese görünmezse ya bebek yoksa diye ilk kan değerim 868 di 3 gün sonra 6710 a çıktı sizce nedir ihtimal bana bi akıl verin lütfen zaman geçmiyo

aminn inşallah canımm iyi dileklerin için çok teşekkürler :) beklemedin diye endişe etme, benim doktorum 3 ay vermişti, sonra kalabilirsin dedi, ama bazı dr göre operasyondan snra bir adet geçince de kalabilirsin, diyorlar. Bence buna çok takılma, herhalde rahim kendini iyice toparlasın istiyorlar.

merhaba canım, bence kan değerlerin gayet iyi gözüküyor, inşallah keseyi ve sonraki haftalarda da bebeğini göreceksin :) Stres miniklerimize zarar verebilir, aklına geldikçe dua etmeni tavsiye ederim, seni rahatlatır

hayatım cuma günü 7. haftama girdim ve o gün başladı, inşallah sende hiç olmaz, çok az acıksam deli gibi midem bulanıyor, sürekli bi şeyler yemek durumundayım ve daha kötü olan hiçbir şey yiyemiyorum Ama şikayetçi olmayacağım, bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun işaretleri

yldzbkrc Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde ağrım oluyor canımmmm, dr normal dedi ama inşallah bebişlerimiz tutunurlarrrr

amin canım... haftaya p.tesi keseyi görmeye gideceğiz. umarım her şey yolunda gider... birde kalp atışlarını duyabilsem ne güzel olur..

benim henüz bulantı yok ama çok fazla yemek yemek gelmiyor içimden sürekli tok gibiyim. bulantı için erken sanırım 7-8.haftalarda başlıyor bulantılar...

selam kızlar bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim müthiş bir duygu allah herkese nasip etsin allahın izniyle inşallah hayırlısıyla ocak ayının ilk haftası doğum olabilir dedi. sadece idrar yollarımda enfeksiyon varmış onunla ilgili ilaç verdi bugün onu kullanıcam inşallah bir sıkıntı olmaz hamilelikte aranızda kullanan var mı ocak anneleri:) ?

gözün aydın canım, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaç haftalıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…