bende 6 nisanda adet olmuştm canım doktora iki gün öce gittim ve doktor 22 nisana kalp atışı için gün verdi
kızlar bu haftada olupta dk gıdenınız varmı bu carsamba gıttım kese vardı ama bebıs hala yoktu korkuyorum
evet canım 8 nisanda keseyi gördük ama kan değerleri için bugün belli olucak,demin aradım hastası vardı kendileri arıcakmışbende aynı tarihte oldum.
keseyi gördünüz mü
selam arkadaşlar.. bende bir ocak annesi olacağım.. hemde bebeğimle aynı gün olacak doğum tarihimiz.
ben 5.hafta içindeyim ve fena şekilde bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum. sizde de oluyor mu...
PRENSES kaç yıllık evlisin canım. Nekadardır deniyordunuz ben 2yıllık evliyim... Ovulasyon testiyle oldu
Selam, senin kesen kaç mm çıktı???
canım öncelikle teşekkür ederim 9 ay beklmissin ne güzel beni beklememis olmam da korkutuyor ısrarcı değilim ilk gebeligime göre çok sabirliyim hastanede ölü dogum yapanlari görünce benim ki hiç biseymis dedim zaten ayrica yolc kesesi gozuktuyse bebeğini gormen çok yakın inşallah :)
arkadaşlar merhaba benim de 8 ay bebeğim olmadı geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum :) ve içimde hep bi korku var son adet tarihim 7 nisan yarın doktora kese için gitcez ama içimde sürekli bi korku ya kese görünmezse ya bebek yoksa diye ilk kan değerim 868 di 3 gün sonra 6710 a çıktı sizce nedir ihtimal bana bi akıl verin lütfen zaman geçmiyo
bulantilariniz bawladimi canlar bende daha yok ama bel agrisi bendede feci
insallah hosgeldın ne kaadrlık bebısın :)Merhaba kızlar ben de ocak annesi olacağım inşallah. Hepimiz sağlıkls sıhhatle bebekleri kucağımıza alalım inşallah:)
yldzbkrc Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde ağrım oluyor canımmmm, dr normal dedi ama inşallah bebişlerimiz tutunurlarrrr
bulantilariniz bawladimi canlar bende daha yok ama bel agrisi bendede feci
selam kızlar bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim müthiş bir duygu allah herkese nasip etsin allahın izniyle inşallah hayırlısıyla ocak ayının ilk haftası doğum olabilir dedi. sadece idrar yollarımda enfeksiyon varmış onunla ilgili ilaç verdi bugün onu kullanıcam inşallah bir sıkıntı olmaz hamilelikte aranızda kullanan var mı ocak anneleri:) ?