2016 Ocak AnneLeri..

Meraba kizlarrr :) bende henüz yeniyim daha doktora bile gitmedimmm :) ama adetimin 27. gün yani dün beta hcg 159 cikti :) sanirim bende Ocak Annesiyimmm :)

hayatım cuma günü 7. haftama girdim ve o gün başladı, inşallah sende hiç olmaz, çok az acıksam deli gibi midem bulanıyor, sürekli bi şeyler yemek durumundayım ve daha kötü olan hiçbir şey yiyemiyorum :KK43: Ama şikayetçi olmayacağım, bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun işaretleri :kk77:
ozaman benim daha bi haftam var..dogrusunu istersen ilkindede 10haftaya kadr hic bulantim olmamiwti..evet canim ya salikli olsunlar da miniklerimiz :)

benim henüz bulantı yok ama çok fazla yemek yemek gelmiyor içimden sürekli tok gibiyim. bulantı için erken sanırım 7-8.haftalarda başlıyor bulantılar...
aynen canim bende surekli tokum.. ara ara kendimi zorluyorum biraz yeyim deye ..

arkadaşlar merhaba benim de 8 ay bebeğim olmadı geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hala inanamıyorum :) ve içimde hep bi korku var son adet tarihim 7 nisan yarın doktora kese için gitcez ama içimde sürekli bi korku ya kese görünmezse ya bebek yoksa diye ilk kan değerim 868 di 3 gün sonra 6710 a çıktı sizce nedir ihtimal bana bi akıl verin lütfen zaman geçmiyo :KK43:

görünmeme ihtimali yok bence :) ikiz bile olabilir.

benim henüz bulantı yok ama çok fazla yemek yemek gelmiyor içimden sürekli tok gibiyim. bulantı için erken sanırım 7-8.haftalarda başlıyor bulantılar...

selam kızlar tekrardan
bende de yemek isteği oluşmuyor. yemek yemek istemiyorum genelde tok gibiyim. ama mide yanmam ve hafiften bulantı var gibi daha 2 haftalık olmasına rağmen normal mi acaba birde kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor benimle aynı kaderi paylaşan var mı aranızda :)

selam kızlar tekrardan
bende de yemek isteği oluşmuyor. yemek yemek istemiyorum genelde tok gibiyim. ama mide yanmam ve hafiften bulantı var gibi daha 2 haftalık olmasına rağmen normal mi acaba birde kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor benimle aynı kaderi paylaşan var mı aranızda :)

bende tok gibiyim sürekli canı,adet olucakmış gibi kasık ağrısı normal canım bence bende de var :) ama bulantı yok onunda olması normal zaten tabi genede doktora danışmakta fayda var :)

bende tok gibiyim sürekli canı,adet olucakmış gibi kasık ağrısı normal canım bence bende de var :) ama bulantı yok onunda olması normal zaten tabi genede doktora danışmakta fayda var :)
aynı duygularımı paylaşıyoruz canım yani :) ha birde sık tuvalete gidiyorum. İdrar testinde enfeksiyon çıktı çok su içiyorum onada bağlı olarak sanırım sık idrara çıkıyorum. annelik işte şimdiden hepimiz çook zorlanıyoruz allah hepimizin her konuda yar ve yardımcısı olsun

aynı duygularımı paylaşıyoruz canım yani :) ha birde sık tuvalete gidiyorum. İdrar testinde enfeksiyon çıktı çok su içiyorum onada bağlı olarak sanırım sık idrara çıkıyorum. annelik işte şimdiden hepimiz çook zorlanıyoruz allah hepimizin her konuda yar ve yardımcısı olsun

amin canım ya sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :)

ya kizlar testiniz hala silikmi? benim cok aklima takiliyoda buu yarin kan vericem

ya iki gun gectiyinde cok cokkk silikti 5 gun gectiginde biraz daha koyulawmisti bugun ki testimde ayni ikinci gibi buda benim canimi sikiyo acaba gec dollenme falanmi delirmek uzreyim soylemek bile istemiyorum ama acaba kimyasalmi diye kendimi yedim bitirdim :KK43:

ya iki gun gectiyinde cok cokkk silikti 5 gun gectiginde biraz daha koyulawmisti bugun ki testimde ayni ikinci gibi buda benim canimi sikiyo acaba gec dollenme falanmi delirmek uzreyim soylemek bile istemiyorum ama acaba kimyasalmi diye kendimi yedim bitirdim :KK43:
ya kizlar testiniz hala silikmi? benim cok aklima takiliyoda buu yarin kan vericem

canım testte de sorun olabilir sıkma canını

X