2016 Ocak AnneLeri..

Kızlar benim de ocak başında gelecek insallah keseyi gördük 8mm, 4+6'da ama bebiş hala yok vajinal ultrasonla baktırdım

2,5 ay önce kürtaj oldum boş gebelikten bununda öyle olmasindan hayallerimin yıkılmasından korkuyorum sevinemiyorm kimseye soyleyemiyorum eşimle aramızda konuşmaya bile korkuyoruz
boş gebelik tekrarlamaz, çok çok zor tekrarlaması gittin mi doktora baktınız mı?

hayırlisi hadi inşallah canım

boş gebelik tekrarlamaz, çok çok zor tekrarlaması gittin mi doktora baktınız mı?
daha çok erken gidipte gorememek var kese görmek istemiyorum o yüzden gitmedim dr idrar testi tekrarladim koyulması bekliyorm inşallah tekrarlamaz dr 3 ay hamile kalma dedi ben hemen kalacagimi bilemedim 2, ay basladik kaldim hemen o yüzden de korkuyorum hayırlısı artik

Merhaba kizlar. Benim SAT 16 nisandi. 5 mayis gunu bahar allerjisi icin doktora gitmistim o zaman demistim hamile olma ihtimalim var idrar testi yapti ama sonuc negatif cikti ki acikcasi pozitif cikmasini beklemiyordum cunku cok cok erken. Normalde 12-14 mayis arasinda adet olmam lazim artik o tarihe kadar bekliyeyim diyorum ama babycentre ye gore yarin test alip yaparsam pozitif sonucu gorebilirmisim. Sizin yorumlariniz ne sizce cok mu erken test yaptirmak icin. Insallah hayirlisiyla hamileyimdir heyecanli bir durum cidden. KArnimda asiri bir sisme goguste hassasiyet var ama adet oncesinde de bu tarz belirtilerim oluyordu. Hayirlisi artik =) Insallah hamileysem ben de ocak annesi olacagim

predictor early testini alın, ben adete 5 gün kala yaptım sonuç çıkmadı diye çöpe atmıştım ertesi gün bir baktım pozitif kendi kendine cizgi oluşmuş, iki-üç kez yaptım sonra silik silik çıkmaya başladı

cok tesekkurler tavsiye icin. Size de simdiden saglikli ve rahat bir hamilelik dilerim. Darisi tum dileyenlere =)

2,5 ay önce kürtaj oldum boş gebelikten bununda öyle olmasindan hayallerimin yıkılmasından korkuyorum sevinemiyorm kimseye soyleyemiyorum eşimle aramızda konuşmaya bile korkuyoruz

Merhaba bussedat ve tüm arkadaşlar, Ağustos 2014' te hamile olduğumu öğrendim, 17 Eylülde boş gebelik olduğundan dr almak durumunda kaldı. Gebeliğim devam etseydi bebeğim şimdi doğmuştu ama ne yazık ki nasipten öteye gidilmiyor ve emin olun boş gebelik için ne sizin ne doktorunuzun yapabileceği hiçbir şey yok Şimdi 9 ay sonra tekrar hamileyim (bugün 6+0). 5+ 4' te dr gittim, ultrasonda kese ve york kesesi gözüktü, bebek küçük olduğu için göremedik, ilk gebelikteki gibi davransam vajinal bakın görelim vs diye ısrar ederdim ama şimdi oluruna bıraktım, tek ihtiyacımız olan sabır ve dua, inananın. 14 Mayıs perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğiz, inşallah problem olmayacak

Kizlr BN daha doktora gitmedm ama iki çizgi göründü cçok şükür hamileyim adet tarihm 30 mart.. Sizn kac

Şu an 6+0 :) SAT 28 Mart. Evde iki kez idrar testi yaptım, ilki silik çizgi, ikincisi çok net. doktora gittin mi canım sen? ben gittim, 5+4' te. York kesesi ve normal keseyi gördü, bebek çok küçük olduğu için göremedik.

Selam, senin kesen kaç mm çıktı???

canım öncelikle teşekkür ederim 9 ay beklmissin ne güzel beni beklememis olmam da korkutuyor ısrarcı değilim ilk gebeligime göre çok sabirliyim hastanede ölü dogum yapanlari görünce benim ki hiç biseymis dedim zaten ayrica yolc kesesi gozuktuyse bebeğini gormen çok yakın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…