2016 Ocak AnneLeri..

Merhaba bizde dün öğrendik. Hayırlısıyla inşallah bebiş bekliyoruz. En son 7 nisanda adet olmuştum İlk ne zaman doktora gidilmeli?

aaa bende son 7 nisnda adetim :) dün test yaptım pozitiftı ..dr 13 mayısta gidilmesi gerekiyormuş canım haftaya randevu alalım :) hadi gözün aydın kuzum ..

canım çokk teşeküür ederim :) inşallah bir sorun çıkmaz hepimiz sağ salim kucağuımıza alırız :) sanada hayırlı olsun kuzuuzm ...bende hafta gidicem dr. bakalım rast gelsin hepimiz e:)

merhabaa bende çaraşamba gunu test yaptım 526,3 cıktı.en son adet tarıhım 6 nısan pazartesı doktora gıdecegım acaba keseyı gorebılırmıyım ? bıde 2 gundur hıc kasıklarımda agrı felan yok hıc bı belırtı yok acaba kotu bır durummu var?

Merhaba kızlar ben de ocak annesi olacağım inşallah. Hepimiz sağlıkls sıhhatle bebekleri kucağımıza alalım inşallah:)

merabalar ocak annelleri bende sizlerdenim:))))) herkese saglikli bebiwler kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz inwAllah.. bu arada benim takvim gorunuyormu ben goremiyorum gorunmuyorsa siz nasil yaptiniz ?

Merhaba bizde dün öğrendik. Hayırlısıyla inşallah bebiş bekliyoruz. En son 7 nisanda adet olmuştum İlk ne zaman doktora gidilmeli?

bende 6 nisanda adet olmuştm canım doktora iki gün öce gittim ve doktor 22 nisana kalp atışı için gün verdi

kızlar bu haftada olupta dk gıdenınız varmı bu carsamba gıttım kese vardı ama bebıs hala yoktu korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…