- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
Geçmiş olsun canim...adaçayı ve ıhlamur tavsiye ederim...süte de geçiyor bebeğe de iyi geliyor.Bende grip oldum bugün doktora gidicem inşallah oğlum etkilenmez korkuyorum çok
Hele o dile,çirkin şey maşallah maşallahMerhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra nihayet girebildim foruma. Bu benim şeker kızım günümü, gecemi bütün vaktimi alıyor. Allah can sağlığı versin ama bir huysuz , bir huysuz anlatamam. Benden başka kimsede durmuyor. Uykusuz, mutsuz ve ağlak bir kız işte. Oğlumun bebekliğiyle tamamen ters. Çok yorgunum , cok uykusuzum Ama bir gülümsemesi herseyi unutturuyor.Eki Görüntüle 1813646 Eki Görüntüle 1813647
benimkide sürekli battaniyesini tutuyor emerken benim kıyafetümi yada elimi tutuyor:) şu gaz işide bitse bi ne güzel olacakAnneler nasılsınız benim oğlan saçlarını yolmaya başladı galiba ellerinin farkına varıyor artık herşeyi tutabiliyo ve ben yanından gidince ağlamaya başlıyo sizde nasıl gidiyor
Gaz konusunda oğlum rahatladı çok şükür arada oluyo artık 3. Ay dolduktan sonra hafifledi inşallah sizin de azalırbenimkide sürekli battaniyesini tutuyor emerken benim kıyafetümi yada elimi tutuyor:) şu gaz işide bitse bi ne güzel olacak
inşallah. ben sürekli rezene içiyordum karnıma 2 gün ağrılar girdi. acaba bebeğindemi karnını ağrıtıyor diye düşündüm kestim. sanki daha rahatladı gibi . inş. böyle devam ederGaz konusunda oğlum rahatladı çok şükür arada oluyo artık 3. Ay dolduktan sonra hafifledi inşallah sizin de azalır
Ya tipini yediğim çok tatlı bu bebişlerKizlar nasilsinizm. Pek giremiyorum.. biz de buyuyoruz kii :)
Melekkkk maşallah nazarlardan korusun Rabbim hepimizin evlatlariniMerhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra nihayet girebildim foruma. Bu benim şeker kızım günümü, gecemi bütün vaktimi alıyor. Allah can sağlığı versin ama bir huysuz , bir huysuz anlatamam. Benden başka kimsede durmuyor. Uykusuz, mutsuz ve ağlak bir kız işte. Oğlumun bebekliğiyle tamamen ters. Çok yorgunum , cok uykusuzum Ama bir gülümsemesi herseyi unutturuyor.Eki Görüntüle 1813646 Eki Görüntüle 1813647
Allah nasip ederse 3-4 sene sonra yaşamak isterimTekrar en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşamak isteyen var mı
Ne diyon sen yaa :)Tekrar en kısa zamanda aynı mutluluğu yaşamak isteyen var mı
AminNe diyon sen yaa :)
Allah olmayanlara versin :))
benim uzmanlık alanım 1.5 aydır..gaz probleminiz var mı?bu dönemde bazı bebeklerde meme grevi oluyormuş...sanki emme işçisi bebelere bak...bi gün patron olarak lokavt hakkımı kullanıcam o olacakMrb kızlar bende uzun zamandır girmiyorm ya bebegi emmek istemeyen varmı benim sipa ancak uykuda tutyor tutunca yarim saat bırakmıyor ama iş tutturmak da
Ben avent verdim aldı ama nasılsa duruyor diye biraktim vermedim...çok pismanimSlm kızlar Aranızda bebeği emzik alan var mı. ?nasıl aldirdiniz, ne marka kullanıyorsunuz?ben 4 marka denedim almadı. Yardım lütfen!