2016 Ocak AnneLeri..

Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra nihayet girebildim foruma. Bu benim şeker kızım günümü, gecemi bütün vaktimi alıyor. Allah can sağlığı versin ama bir huysuz , bir huysuz anlatamam. Benden başka kimsede durmuyor. Uykusuz, mutsuz ve ağlak bir kız işte. Oğlumun bebekliğiyle tamamen ters. Çok yorgunum , cok uykusuzum Ama bir gülümsemesi herseyi unutturuyor.

Hele o dile,çirkin şey maşallah maşallah

Anneler nasılsınız benim oğlan saçlarını yolmaya başladı galiba ellerinin farkına varıyor artık herşeyi tutabiliyo ve ben yanından gidince ağlamaya başlıyo sizde nasıl gidiyor

Anneler nasılsınız benim oğlan saçlarını yolmaya başladı galiba ellerinin farkına varıyor artık herşeyi tutabiliyo ve ben yanından gidince ağlamaya başlıyo sizde nasıl gidiyor
benimkide sürekli battaniyesini tutuyor emerken benim kıyafetümi yada elimi tutuyor:) şu gaz işide bitse bi ne güzel olacak

Gaz konusunda oğlum rahatladı çok şükür arada oluyo artık 3. Ay dolduktan sonra hafifledi inşallah sizin de azalır
inşallah. ben sürekli rezene içiyordum karnıma 2 gün ağrılar girdi. acaba bebeğindemi karnını ağrıtıyor diye düşündüm kestim. sanki daha rahatladı gibi . inş. böyle devam eder

Melekkkk maşallah nazarlardan korusun Rabbim hepimizin evlatlarini

Kızlar merhaba. Biz de 3,5 aylık olduk artık. Büyüyoruz. Buraya hiç yazmamıştım. 11 Nisanda işe başlayacaktım ama ay başına kadar ücretsiz izin aldım. Geçen gün öğleden sonra işe gitmem gerekti. Oğlumu anneme bıraktım. Zaten hemen hemen her gün sütümü sağıp stokladığım için rahat ettim. Ama oğlum onu bırakıp gittim diye ertesi gün öğlene kadar bana küstü Yüzüme bakmadı, gözlerini hep kaçırdı benden. Ben de ona neden işe gitmem gerektiğini anlattım. Anladı sanırım öğleden sonra durum düzeldi. Şimdi haftaya işe başlayacağım ve yine küserse bana diye kara kara düşünüyorum. Çok zor günler bizi bekliyor gibi geliyor. Aranızda bu gibi durumla karşılaşan oldu mu?

Mrb kızlar bende uzun zamandır girmiyorm ya bebegi emmek istemeyen varmı benim sipa ancak uykuda tutyor tutunca yarim saat bırakmıyor ama iş tutturmak da
benim uzmanlık alanım 1.5 aydır..gaz probleminiz var mı?bu dönemde bazı bebeklerde meme grevi oluyormuş...sanki emme işçisi bebelere bak...bi gün patron olarak lokavt hakkımı kullanıcam o olacak

Slm kızlar Aranızda bebeği emzik alan var mı. ?nasıl aldirdiniz, ne marka kullanıyorsunuz?ben 4 marka denedim almadı. Yardım lütfen!

Slm kızlar Aranızda bebeği emzik alan var mı. ?nasıl aldirdiniz, ne marka kullanıyorsunuz?ben 4 marka denedim almadı. Yardım lütfen!
Ben avent verdim aldı ama nasılsa duruyor diye biraktim vermedim...çok pismanimen olmadi en basitini dene nuk falan emilmesi kolayemdirmek için geç kalmış olabilirsin bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…