2016 Ocak AnneLeri..

Slm kızlar.
2-3 gündür rahatsızdım , pek bir şey yiyemedim. Ondan mı nedir sütüm çok az. Onu da geçtim, doğduğu günden beri kızımın pişiği geçmiyor. Kullanmadigimiz krem kalmadı muhtemelen. 1 hafta düzelir gibi oluyor sonra yine aynı. Napcam ben yaa ? Fikri olan var mı?

Sudocrem kullandın mı

Geçmiş olsun canim..hastalık donemlerinde azalma yaşanabiliyor...sütünü arttirmanin yoluna bak..sütün azalsa bile emzir...pişik kremi olarak da Alman malı penaten öneririm...gittigidiyorda satılıyor...kesinlikle çok başarılı...nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama eczanelerde karışım yapıyorlar bi dene penaten de ise yaramazsa...

Sizi özledim. Burada bekleyişlerimizi.. Biz baya büyüdük anneler gününde tam dört aylık olduk.. Allah ömrünü uzun kılsın..
Amin canım...Valla dün aklımdan geciyordun,bugün yazdinsütünün kesilmesine üzüldüm...stres falan mi yaptın acaba?bi anda mi kesildi?sen zaten mama da veriyordun.

Amin canım...Valla dün aklımdan geciyordun,bugün yazdinsütünün kesilmesine üzüldüm...stres falan mi yaptın acaba?bi anda mi kesildi?sen zaten mama da veriyordun.
Evet ama günde bir en fazla iki kez mama veriyordum bir sabah uyandım süt yok yine sağmaya kalktım 10 cc bile gelmedi. Duş Muş aldım 20 gün oldu nerdeyse yok sıkınca bir damla geliyor iyice küçüldü göğüslerim.
Sıkıntı da yapmadım ama. Bilmiyorum neden böyle oldu
Benim okul devam ediyor vize haftamdı bu hafta dehşet yoruldum :/

sütünü sağarak biberonla veriyordun dimi canım.

Canım çok sağol cevaplar için gerçekten rahatlattınn.. Emziği sonunda buldum onun içinde çok sağol iyyi ki varsın canım arkadaşım.. Bizde durumlar karışıktı yine bir süre giremedim babaannemizi kaybettik. Üstüne 2 gün önce de karşı komşumun eşi derken can sıkıntıları ve uğraşlar.. Hayat devam ediyor..

Canım sudocrem kullandın mı bizde gayet işe yaradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…