Ayy canım benim evett geçmiş anneler günümüz kutlu olsun : ) en bi güzel annelerin sayfası burasi❤ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN YOL ARKaDAŞI GÜZEL ANNELERIM
Buradayız canım,bisiy paylaşmak istiyorsan buyurKimse yokmu bu gruptaaaa
Sudocrem kullandın mıSlm kızlar.
2-3 gündür rahatsızdım , pek bir şey yiyemedim. Ondan mı nedir sütüm çok az. Onu da geçtim, doğduğu günden beri kızımın pişiği geçmiyor. Kullanmadigimiz krem kalmadı muhtemelen. 1 hafta düzelir gibi oluyor sonra yine aynı. Napcam ben yaa ? Fikri olan var mı?
Geçmiş olsun canim..hastalık donemlerinde azalma yaşanabiliyor...sütünü arttirmanin yoluna bak..sütün azalsa bile emzir...pişik kremi olarak da Alman malı penaten öneririm...gittigidiyorda satılıyor...kesinlikle çok başarılı...nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama eczanelerde karışım yapıyorlar bi dene penaten de ise yaramazsa...Slm kızlar.
2-3 gündür rahatsızdım , pek bir şey yiyemedim. Ondan mı nedir sütüm çok az. Onu da geçtim, doğduğu günden beri kızımın pişiği geçmiyor. Kullanmadigimiz krem kalmadı muhtemelen. 1 hafta düzelir gibi oluyor sonra yine aynı. Napcam ben yaa ? Fikri olan var mı?
Amin canım...Valla dün aklımdan geciyordun,bugün yazdinSizi özledim. Burada bekleyişlerimizi.. Biz baya büyüdük anneler gününde tam dört aylık olduk.. Allah ömrünü uzun kılsın..
Evet ama günde bir en fazla iki kez mama veriyordum bir sabah uyandım süt yok yine sağmaya kalktım 10 cc bile gelmedi. Duş Muş aldım 20 gün oldu nerdeyse yok sıkınca bir damla geliyor iyice küçüldü göğüslerim.Amin canım...Valla dün aklımdan geciyordun,bugün yazdinsütünün kesilmesine üzüldüm...stres falan mi yaptın acaba?bi anda mi kesildi?sen zaten mama da veriyordun.
sütünü sağarak biberonla veriyordun dimi canım.Evet ama günde bir en fazla iki kez mama veriyordum bir sabah uyandım süt yok yine sağmaya kalktım 10 cc bile gelmedi. Duş Muş aldım 20 gün oldu nerdeyse yok sıkınca bir damla geliyor iyice küçüldü göğüslerim.
Sıkıntı da yapmadım ama. Bilmiyorum neden böyle oldu
Benim okul devam ediyor vize haftamdı bu hafta dehşet yoruldum :/
Evet malesefsütünü sağarak biberonla veriyordun dimi canım.
olsun enazından hiç anne sütü almamaktan iyidir. 4 ay bebişine sütünü verebildin. zaten 1,5 2 ay sonra ek gıdalara başlanacak bol bol vitaminli beslersin bebişini :)Evet malesef
Canım çok sağol cevaplar için gerçekten rahatlattınn.. Emziği sonunda buldum onun içinde çok sağol iyyi ki varsın canım arkadaşım.. Bizde durumlar karışıktı yine bir süre giremedim babaannemizi kaybettik. Üstüne 2 gün önce de karşı komşumun eşi derken can sıkıntıları ve uğraşlar.. Hayat devam ediyor..Merhaba cNm...büyüdükçe dertleri de büyüyor kuzuların..bizdeki durumlardan yola çıkarak cevaplayayim sorduklarıni...
1) Bizim iki kulagimizdada kulak pisliği var...ama bu oluşum çok normal sadece şu kaçtığı için değil büyüdükçe doğuştan gelen koruma kalkanlari azaldığı için zamanla yeni şeyler üretiyor vücut...kulağının o iç kısmını kesinlikle temizlemiyorum..doktor dışında bisi görürsen al içine dokunma diye uyardı...kaldıki zaten dokunmayacakttim.kulak çöpü ile iç kikirdagini temizliyorum yalnızca..
2) Emmeyi azaltması bizde 2 aydır var..gaz problemi yüzünden...ama kilo alimi gayet iyi.memeye yatınca çığlık çığlığa bağırıyordu.bifiform gaz giderici bakteri kullandık biraz rahatladık...ama son bi haftadır memeye abaniyor resmen...bu da emme ve tutma reflexini tatmin etmeye çalışması ve büyüdükçe süt ihtiyacının artmasindan kaynaklanıyor..
3) benim göğüslerim de aynen sondu ama sütüm var...
4) bizimki salya akitmaktan bi hal olacak...ama öyle boğulma gibi bi risk hiç yasamadik tukmukten...çünkü benim oğlum oyuncunun teki ağzına giren her türlü sıvıyı boğazında gargara yapıp oynuyor..tukmuk olsa daha hoşuna gider yani :)
5) bizde göZyaşı problemi olmadi...doktorumuz da hiç uyarmadı..ama ben zaten biliyordum masaj yapmaya uğraşmadım yine de :)
Umarım yardımcı olabilmisimdir...
Bu arada emziğini fotosunu yollasana canım.burda bulursam sana göndereyim
Canım sudocrem kullandın mı bizde gayet işe yaradı...Slm kızlar.
Zaten kullanmışsın sonradan gördüm ama öğretmenimin tavsiye ettiği kremi bizzat bebekken bende denenmiş ve çok işe yaramış bir krem ..Tavsiye ederim bende..Canım sudocrem kullandın mı bizde gayet işe yaradı...