Başta aynen dediğin gibiydi uyanmiyor ağzını kitliyordu şimdi uyanıyor memeyi birakmak istemedigi de oluyor kilo alıyor herşey normal mama verme dedi dr kilo alımı hep vardı hiç kilo kaybetmedi yalnız mesela bu gece 5 e kadar uyumus bende uyuyakalmisim akşam çok hareket etti ondan mi bilmiyorum bi de normalde bende uykuya düşkünüm sakinim acaba bana mi çekti diye düşünmek istiyorum sarılık azaldi ama tamamen geçmediği için de korkuyormGeçmiş olsun ondan demedim benimki kolik ağlama krizlerine giriyor saatlerce ondan öyle dedim
Kilo alımı Nasıl peki ? Emziriyor Musun mama takviyesi ?
Bulunduğu oda çok sıcak olmamalı diyorlar 22 dereceyi geçmesin
Güneş alan bir yerde olsun beşiği mümkünse cam kenarı bir yer
Bizde de vardı sarılık sürekli uyku halindeydi iki içiyor ağzını mıh gibi kitliyordu açabilene aşk olsun
Yüzü de sarı mı yoksa sadece gözlerinde mi kaldı en son gözler geçiyor bizimki de bir hafta öncesine kadar sarıydı çünkü benimki 50 günlük bugün.Başta aynen dediğin gibiydi uyanmiyor ağzını kitliyordu şimdi uyanıyor memeyi birakmak istemedigi de oluyor kilo alıyor herşey normal mama verme dedi dr kilo alımı hep vardı hiç kilo kaybetmedi yalnız mesela bu gece 5 e kadar uyumus bende uyuyakalmisim akşam çok hareket etti ondan mi bilmiyorum bi de normalde bende uykuya düşkünüm sakinim acaba bana mi çekti diye düşünmek istiyorum sarılık azaldi ama tamamen geçmediği için de korkuyorm
Yüzü de sarı mı yoksa sadece gözlerinde mi kaldı en son gözler geçiyor bizimki de bir hafta öncesine kadar sarıydı çünkü benimki 50 günlük bugün.
Artık daha uzun süre uyumaya başlar nerdeyse iki aylık olacak seninki de hatta tüm gece bile uyuyabilir hafta hafta Bebek gelişimi ile ilgili bir sitede okumuştum kötü düşünme şanslı insanlardansın kilo alımı iyiymiş bak başka bir sağlık sorunu olsa ağlar zaten
Biz ağlıyor diye götürdük doktorumuz ağlamayananı görürseniz bana da haber verin dedi ama öyle böyle değil sanki çocuğa bir şey yapıyormuşsun gibi ağlıyor saatlerce müzikler sallamalar kalça ultrasonu karın ultrasonu çekildi idrar tahlili yapıldı hiçbir şey çıkmadı ne kucakta ne beşikte hiçbir şekilde durmuyor psikolojim bozuldu hep böyle mi olacak diye ağlıyorum tuvalete gidemiyorum geçen altıma kaçırdım o haldeyim.
Maşallah demek düşer arkadaşım bana bebeğin için nazar değmesin inşallah hep böyle gider annesini hiç üzmez fındığın
Atar onu da kısa Zamanda. Sarılığı artık onu etkilemiyorki kandaki bilirubin seviyesi düşmüş ki iyice sadece gözlerde kalmış seninkinin mizacı sakin demekki :))yuzunde kalmadi gibi azaldi gozler devam ediyor
Benim cok degisiyo bi gun 5 kere bi gun iki kere, ve bi gun Iyi sakin bi gun cok Yoruyo agliyo sizlerinde oylemikızlar bebekleriniz gece kaç kere kalkıyor. uykuları arası kaç saat , uykuları kaç saatt ?
Gece arabadan indirirken betona yüz üstü pusetten düştü sarılık unuttuk sabaha kadar hastanedeydik filmdi tomografiydi Allah herkesin evladını esirgesin içinde benim efe mi deAtar onu da kısa Zamanda. Sarılığı artık onu etkilemiyorki kandaki bilirubin seviyesi düşmüş ki iyice sadece gözlerde kalmış seninkinin mizacı sakin demekki :))
Gece arabadan indirirken betona yüz üstü pusetten düştü sarılık unuttuk sabaha kadar hastanedeydik filmdi tomografiydi Allah herkesin evladını esirgesin içinde benim efe mi de
Çok çok üzüldüm inşallah hiçbir şeyi yoktur :// gecmiş olsun üzülme dik durGece arabadan indirirken betona yüz üstü pusetten düştü sarılık unuttuk sabaha kadar hastanedeydik filmdi tomografiydi Allah herkesin evladını esirgesin içinde benim efe mi de
Çok şükür burun sisligi dışında bi sıkıntısi yok ama ben daha o korkuyu şoku yeni atlatmaya çalışıyormÇok çok üzüldüm inşallah hiçbir şeyi yoktur :// gecmiş olsun üzülme dik dur
Çok şükür burun sisligi dışında bi sıkıntısi yok ama ben daha o korkuyu şoku yeni atlatmaya çalışıyormÇok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur. Amin rabbim herkesin evladını korusun yanı sıra bizimkileri de
canım çok geçmiş olsun yaa , Rabbim esirgesin meleklerimizi sende unutmaya çalış ki senin tedirginliğini hissetmesin yavrucuğunÇok şükür burun sisligi dışında bi sıkıntısi yok ama ben daha o korkuyu şoku yeni atlatmaya çalışıyorm
Ben kimyonlu su iciyodum Sabah aksam cay bardaginda Iyi geliyodu bi iki gundur biraktim , regl oldum ben daha 45.gunumde onun halsizligi var ustumde agrimda oluyo azcik
Canım ayni şeyi ben de düşünüyorum korkuyorum hamile kalırsam diye benim bebis 33 günlük daha 40ima az kaldıKızlar ya korkuyorum yeniden hamile kalmaktan :/ süt korur diyorlar ama ya korumazsa ??