2016 Ocak AnneLeri..

Başta aynen dediğin gibiydi uyanmiyor ağzını kitliyordu şimdi uyanıyor memeyi birakmak istemedigi de oluyor kilo alıyor herşey normal mama verme dedi dr kilo alımı hep vardı hiç kilo kaybetmedi yalnız mesela bu gece 5 e kadar uyumus bende uyuyakalmisim akşam çok hareket etti ondan mi bilmiyorum bi de normalde bende uykuya düşkünüm sakinim acaba bana mi çekti diye düşünmek istiyorum sarılık azaldi ama tamamen geçmediği için de korkuyorm

Yüzü de sarı mı yoksa sadece gözlerinde mi kaldı en son gözler geçiyor bizimki de bir hafta öncesine kadar sarıydı çünkü benimki 50 günlük bugün.
Artık daha uzun süre uyumaya başlar nerdeyse iki aylık olacak seninki de hatta tüm gece bile uyuyabilir hafta hafta Bebek gelişimi ile ilgili bir sitede okumuştum kötü düşünme şanslı insanlardansın kilo alımı iyiymiş bak başka bir sağlık sorunu olsa ağlar zaten
Biz ağlıyor diye götürdük doktorumuz ağlamayananı görürseniz bana da haber verin dedi ama öyle böyle değil sanki çocuğa bir şey yapıyormuşsun gibi ağlıyor saatlerce müzikler sallamalar kalça ultrasonu karın ultrasonu çekildi idrar tahlili yapıldı hiçbir şey çıkmadı ne kucakta ne beşikte hiçbir şekilde durmuyor psikolojim bozuldu hep böyle mi olacak diye ağlıyorum tuvalete gidemiyorum geçen altıma kaçırdım o haldeyim.
Maşallah demek düşer arkadaşım bana bebeğin için nazar değmesin inşallah hep böyle gider annesini hiç üzmez fındığın

adasim vala Allah yardimcin olsun sariliga ragmen mi bu halde bebegin bende dr a cok aglamiyor dedim sorun bu mu diye tersledi beni :) hastaliktansa diye korkum yoksa memnunum masaallah pasama Allah en kisa zamanda senin bebegine de sakinlik versin

Benim de çok değişken uykudan kalkma saatleri. İlk zamanlardaki gibi uyadirmıyorum kendisi kalkıyor diye ama bazen 4 saat uyuyor ama normalde gündüzleri pek uykuyla aramız yok. (Babasını seviyor sanırım:)
Böyle 4 saat uyumalarında kalkınca kendimi çok suçlu hissediyorum. Bu arada bebeğim 53 günlük

Benim paşam da 28 günlük gündüz uyuyor uyudugunda en fazla 3 saat ama aksam gece pek uyumuyor gece genelde 2 saatte kesin uyanıyor gece 4 ve 6 arasi kesin uyanık biliyor gibi hemen uyanıyor 4 de ne yapsam uyumuyor 6 ya kadar gözler açık benim elektrik açık ondan mi bilmiyorum sarılık var diye doktor işığı kapatmayin 40 gün dedi gece gündüz öğrenemedi paşam

Atar onu da kısa Zamanda. Sarılığı artık onu etkilemiyorki kandaki bilirubin seviyesi düşmüş ki iyice sadece gözlerde kalmış seninkinin mizacı sakin demekki :))
Gece arabadan indirirken betona yüz üstü pusetten düştü sarılık unuttuk sabaha kadar hastanedeydik filmdi tomografiydi Allah herkesin evladını esirgesin içinde benim efe mi de

Gece arabadan indirirken betona yüz üstü pusetten düştü sarılık unuttuk sabaha kadar hastanedeydik filmdi tomografiydi Allah herkesin evladını esirgesin içinde benim efe mi de

Çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur. Amin rabbim herkesin evladını korusun yanı sıra bizimkileri de

Benim bebegm gunduz huysuz oluyor gunduz bazen hc uyumuor gece de 4 bazende 5 saat uyuyor. Ozaman gercekten uzuluyotm. Ama doktor birak uyusun acliga dayanmazsa uyanir dedi

Çok şükür burun sisligi dışında bi sıkıntısi yok ama ben daha o korkuyu şoku yeni atlatmaya çalışıyorm
canım çok geçmiş olsun yaa , Rabbim esirgesin meleklerimizi sende unutmaya çalış ki senin tedirginliğini hissetmesin yavrucuğun

Kızlar nasılsınız bebekler nasıl B bussedat geçmiş olsun sana da nasıl bebeğin inşallah birşeyi yoktur gazlı bebekler için kesinlikle kimyon diyorum anneler yemeklere kimyon katın çok iyi geliyo
Ben kimyonlu su iciyodum Sabah aksam cay bardaginda Iyi geliyodu bi iki gundur biraktim , regl oldum ben daha 45.gunumde onun halsizligi var ustumde agrimda oluyo azcik

Kızlar ya korkuyorum yeniden hamile kalmaktan :/ süt korur diyorlar ama ya korumazsa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…