2016 Ocak AnneLeri..

Cok tatli masallah. Oldukca sakin gorunuyo :))) Ben 26 martta ise baslayacagim. 2.5 aylikken. Haftada 2 gun ama yine de zor geliyor. Dusuncesi bile mahvediyo beni..

Kızlar bu gaz sancısı nasıl geçer bebeğim gündüz uyuyorvdoktor gece uymuyorsa gündüz uyandırma dinkensin dedi ama ben 2 2.5 saatte uyandiriyorum gece kivraniyor uyumuyir 10 15 dakika uyuyor sonra yine uyanıyor mi memeyle bitişik sabah oluyor yarin kayınvalide gidecek annem ara sıra gelecek kendim bakacqm artik bebsime tek daha iyi olur inşallah bir de benim dikmişler hala iyileşmedi oturup kalkerken çok açıyor bugün 11 gün oldu ne zaman iyileşir ki kilo da normal doğum olduğundan mi bilmiyorum çok hızlı verdim 10 kilo gitti zaman bir an önce geçse 3 4 aylık olsa biraz daha toparlanirlar uyuyunca bile özlüyorum bakıyorum pasama çok tatlı mis gibi kokusu var annelik zormus ama çok güzel bir duyguymus Rabbim hepimizin evlatlarina uzun omur versin hayırlı evlat olurlar inşallah

Hanımlar beni hatırlar bir çoğunuz 28 haftalıkken ayrılmıştım aranızdan rabbime şükürler olsun ki bugün test yaptım pozitif çıktı sizden dua etmenizi istiyorum sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Rabbim hayırlısı ile bende ocak annesi olamasam da 2016 da anne olurum inşallah

Mervecim çok sevindim. Tebrikler. Güzel haberlerini bekliyorduk. Cok mutlu oldum.Saglıkla hayırlısıyla al canım kucağına.

Merve çok çok sevindim hayırlısıyla kucağına al sağ salim

Ben oğlumda ilk günden bu yana kullanıyorum, memnunum, diğer biberonları denemeye gerek duymadım. Ben tavsiye ederim.
Teşekkür ederim öneri için
Canım benim çok sevindim allah eşinle ve evladınla hayırlı uzun ömür versin hiçbir şey için kendini üzme çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah her zaman yaz bize

Merve çok çok sevindim hayırlısıyla kucağına al sağ salim

Eşimden söylemeden önce size yazdım hanımlar Rabbim sizler gibi beni de anne eder bu sene inşallah Allah razı olsun hepinizden öpüyorum bebişlerinizi maşallah 41 kere hepsine

Canm cok ama cok sewindm ins saglikla kucagna alirsin. Kendine cok dikkat et hic brseyi kafana takma kendin ve bebegin icin yasa. Masallah

Hayırlı uğurlu olsun kuzum, biz de 1 aylık olduk :) bugün aşımızı yaptırdık kontrole geldik meme ucuna her emzirmeden sonra krem kesinlikle sürmen lazım, dikişlerinde zamanla geçiyor merak etme

canım gözünaydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hayırlısı böyleymiş diye düşün. önemli olan ikinizin sağlığı . mert bebeğede maşallah

Hayırlı olsnn cnm çok sevindimm paşanla sağlıklı sıhhatli günlerr.

Canim seni cok merak ettim..benim yasadiklarimla ayni seyleri yasamissin..gonul herseyin diledigince olmasini isterdi ama cok riske girmemek gerektigini dusunuyorum.saglikli sekilde atlattiginiz icin sukrediyorum.onemli olan bu.mert ve kendin icin dogru kararlari verdin.basindan beri senin cok guclu ve dirayetli oldugunu dusunuyorum.bana zaman zaman yol gosterici zaman zaman gulmemi saglayan kisi oldun.bu surecte seninle olmak keyif vericiydi arkadasim.simdi daha zor bir surec var onumzde .bunun icin toparlanmali ve onumuze bakmaliyiz.senin icin cok mutluyum.saglikli, huzur dolu, sansli bir hayati olsun mert in insallah.ayaklari yere saglam bassin, vicdanli , vatanina bagli oksun..ve daima sukretsin senin gibi bir annesi okdugu icin..[/QUOTE]

selamlar kizceler...
Oglum 19 gunluk oldu bugun ve ben tebrıklerınızı yenı goruyor ve tesekkur edebılıyorum.Gormemisin cocugu olmus tutmus evdeki butun iletisim araclarini kaldirmis modundayim.Evde misafirlerim vardi benim ilk zamanlar o nedenle de hic nete girmek ya da forumdakileri okumak gibi bi sansim olmadi...bebegin yaninda da telefon kullanmiyorum hic,tv yi de kaldirdik odadan...Bi odanin icinde kis bebesi diye oglumla birbirimize alismaya calisiyoruz...arada diger odalara gezmeye gidiyoruzona coktan alistim da annelik nasil bi icraattir arkadas dus alirsin sacini tarayamazsin,yemege oturursun kokusunu almiscasina aglamaya baslar,kesik kesik uykular,daginik bi ev,sip sip damlayan sut...bi sure kendimi inek gibi hissetmedim degil...(inek kendini nasil hissederse artik)Bunlarin hicbirini sikayet olarak algilamayin her gun sukrettigim seyler...Rabbimin bunlari yasatiyor olmasi bile bi lutuf... kimbilir bu telaslari yasamak isteyen ne cok insan vardir diyorum kendi kendime...Bizim bi sikintimiz yok sukur ama gaz sancisi yasadik bi kac gun..ne kotu bisiymis bahsettiginiz gibi...yavrucagiz can cekisiyor siz hicbirsey yapamiyorsunuz...Allah hepinizin yardimcisi olsun ozellikle gaz konusundaMert in gozleri oldukca acik bu arada...bugun esim bisiy kesfetmiscesine deneye tabi tuttu beni...oglum bakarken goz hapsine aldi beni,ben ne tarafa gidersem kafasini ceviriyor beni izliyor...sonra ben cekildim ortamdan esim aynisini yapti hic ilgilenmedihem kahkaha attim hem de bana bu denli baglanan bi canparcam oldugu icin duygulandim...

pisik problemi olanlar icin penaten krem oneririm alman malidir ve oldukca basarilidir pisik konusunda...
mama kullananlar golden goat keci sutu 0-6 ay oneririm anne sutune en yakin olani o cunki...pahalidir ama anne sutunu hic yadirgatmaz bebege,meme vermenizi engellemez...
biberon dr browns dogal akis tabiki...

Eşimden söylemeden önce size yazdım hanımlar Rabbim sizler gibi beni de anne eder bu sene inşallah Allah razı olsun hepinizden öpüyorum bebişlerinizi maşallah 41 kere hepsine
ben bılıyordumkı bu sene anne olacagınıtebrık ederım mervısım.senden rıcam sakin davranman ve ilkınde yaptıgın hataları yapmaman...yanı yogun stres fazlaca ev ısı egılıp kalkma herseyı kafaya takma vs... gıbı...bu sefer olucak hem de cok guzel olucak ınanıyorum...opuyorum tatlım.

Neslıcan da anne olmus oleyyyyycok sevındım canım omer kaganın saglıklıca gelısıne...oldummu olucammi ocak annesi derken ben bile subata dogru gidiyordum normal olmasi da ayrica iyi olmus...Rabbim hayirli bi omur versin oglusuna...tebrik ederim canimcim

Gaz sancisindan dolayi oyle zor bir gece gecirdim ki oglum agladi ben agladim, bi kizcelerime bakayim dedim yine yuzumu guldurdunuz kizlari merve100 cok sevindim canim dualarim seninle , Rabbim gonlune gore verdi cok sukur , muhtesem bir hamilelik gecireceksin insallah , ogret_menim Iyi olmaniza cok sevindim canim ya lohusalik tatli bir karantina hali sanki degil mi, ilk haafta bende dis dunyadan izole yasadim sonra Aman sese tv.ye alissin diye aldilar goturduler oglumu salona , artik ugrasamiyorum kimseyle , su kirkim dolsada arkalarindan su dokmeden ugurlasam basimdaki bekcileri diye safak sayiyorum

Cnm cok sevindim insallah sağlıklı sıhhatlice dünyaya gelir Allah sana ve ona uzun ömür sağlık versin nazardan korusun kendini asla üzmek yok artık bulantıların ne durumda

O izole hayati 11 sene once yaptim. Hayatimda yaptigim en buyuk hatalardan biriydi. Cunku bir sure sonra gittigin yerde emziremiyorsun (cunku sessiz ve insansiz ortama alisik oldugu icin etrafa bakiyor veya agliyor sessizlik istiyor) uyutamiyorsun, uyutsan en ufak seste zipliyor insanlara gicik oluyorsun. Insanlar senin onlara gicik oldugundan daha fazla sana gicik oluyor vs. Simdi salonda uyutuyorum. Tv izlemem aslinda ama ses olsun diye surekli acik. Alistirmayin siz cekersiniz. Hee bir de bazen biraz buyuk sozu dinleyin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…