2016 Ocak AnneLeri..

Emziryorum icim rahay etmedgnde sagip veriyorm. Sab simpleks kullanyrm

Peki acile götürdüğünde neden tedavi vermediler ya da bir şey önermediler ve seni bu şikayet ile geri gönderdiler.

Biberondan emerken fazla hava yutuyor olabilir mi? Çok ağlıyorsa, sakinleştirmeden besleme, ağlayınca da çok hava yutuyorlar, mümkün olduğunca gazını almaya çalış öncesinde.

Sonuçta sürekli, aşırı kusma bebeğin beslenmesine mani olacağı için doktorunun bu sorunu hemen çözmesi gerekir. Geçmiş olsun canım.

Bizde de meme ucu sıkıntısı geçti gibi ama şimdi de gaz olayı başladı. .Dün en zor günümüzu geçirdik. Tüm gun ağladı gece daha da fazla..psikolojik olarak coktum resmen. Rezene cayi icirdim.nurse harway damlayi denedik.kiraz çekirdeği kesesi ni denedik. .aglamasi durmadi en sonunda yorgunluktan uyudu.hala da uyuyor. Uyanacak diye korkuyorum..

İlk günler uyandırmaya çalış şimdi uyutmaya.. On dakikalık duş bile ne kadar dinlendiriyor insanı ruhen.

Kızlar biz gaza son verdik biogia diyr bir damla kızımda çok işe yaramıştı aldım veriyorum ve bitti hiç gazımız yok çok şükür 2 hafta kullandm sadece

gaz kusturuyo dedi. Tahlil felan yapti temiz cikti. Gazini aldilar acilde bigun dolmadan yine aynisi oldu.bugun doktora goturdm kontrol etti sutunfazla geliodur gazla beraber kusturuyodurdedi. Bugun 4 haftalk oldu 800 gr alms toplamda.hftaya kilo kontrolu icin gidecegz beslenmesni kontrol edecek. Hcbir gaz damlasni kullanma dedi. Zaten simpleksi verdikten sonra kusmasi artti gibi geliyot bana 2 gun denicem bakalm. Kirki ciksn rezene vermeyo dusuniorm kendmde iciorm zaten surekli. Allah yardmcmz olsn

Bugün 22 günlük olduk. 3ayri çocuk doktoruna gittik.3ayri tavsiye aldik.biri kucaklayin size ihtiyaci var dedi.memede uyumasina izin verin dedi.pisik kremi kullanin dedi digeri kucaga almayin emzirme saatlerini onun belirlemesine izin vermeyn pisik kremi kullanmayin hersey icin zeytin yagi dedi.ayrica gece emzirmeyin cocugun büyüme hormonlarinin salgilandigi zaman uyandirilmaz dedi.kafam iyice karisti cumartesi kalp doktoruna gidicez.bebisimin agiz cevresinde morarma oluyor doktor bizi kardiyologa gönderdi. Onemli olduğunu sanmıyorum ama gorunmekte fayda var dedi.zaten her bebeğin 1yasina kadar 1kez görünmesi gerekirmis. gaz problemi devam ediyor. Doktor bana rezene icir dedi bende iciriyorum su an.kendimde içiyorum. Dalgan salatasi ve cayi tuketiyorum surekli.still tea iciyorum..herseyi her yolu deniyorum. .

Kesinlikle katılıyorum. Herkes ayrı kafada. Ben de çok muallakta kalıyorum sayelerinde

Ewet canm bende 3 doktor we kuvez doneminde ki doktorlar. Hepsi farkli biri saatli emzir biri her istedginde wer diyor. Napagmizi sasirdk. Bi doktor gaz damlasi verme gazin cozumu yok cikarcagi warsa cikarir damldan degl dedi

Bakınmaya ses çıkarmaya başladık çokk güzel bi duygu ama 20 gündür çökmüş durumdayım günde 1 2 saatlik uykularla geziyorumm gece kazandibim uyumuyo neymiş kucakta gezicekmiş geceyle gündüzü karıştırdık gündüzde büyük kızım ayakta hatta 1 haftadır ateşli çok yorgunum arkadaşlar ilk defa bu gece eşim işten erken geldide 2 saat ekstra uyudumm

Eklentiler

• IMG_20160207_235507.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20160129_041015.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…