Emziryorum icim rahay etmedgnde sagip veriyorm. Sab simpleks kullanyrmBesleme yolun nedir? Meme mi? Biberon mu? Gaz damlası vermişler miydi? Gunde 4 defa sab simplex kullaniyoruz ama yine de gazlı bebeğim.
Emziryorum icim rahay etmedgnde sagip veriyorm. Sab simpleks kullanyrm
Degilmis cnm cok sukurFundacım enfeksiyon olmasın? Anlattıkların enfeksiyon olduğunu gösteriyo ama?
Anestol verdi cnm , benimde Tekrar lekeye donuyo bugun muayeneden oldu sanirim kanamaBenim ozaman kanamam vardi zaten 2. Haftafa olmusyu. Simdi ise cok az leke lekebitmedi bi turlu 27, gun oldu. Hametan mi verdi
gaz kusturuyo dedi. Tahlil felan yapti temiz cikti. Gazini aldilar acilde bigun dolmadan yine aynisi oldu.bugun doktora goturdm kontrol etti sutunfazla geliodur gazla beraber kusturuyodurdedi. Bugun 4 haftalk oldu 800 gr alms toplamda.hftaya kilo kontrolu icin gidecegz beslenmesni kontrol edecek. Hcbir gaz damlasni kullanma dedi. Zaten simpleksi verdikten sonra kusmasi artti gibi geliyot bana 2 gun denicem bakalm. Kirki ciksn rezene vermeyo dusuniorm kendmde iciorm zaten surekli. Allah yardmcmz olsnPeki acile götürdüğünde neden tedavi vermediler ya da bir şey önermediler ve seni bu şikayet ile geri gönderdiler.
Biberondan emerken fazla hava yutuyor olabilir mi? Çok ağlıyorsa, sakinleştirmeden besleme, ağlayınca da çok hava yutuyorlar, mümkün olduğunca gazını almaya çalış öncesinde.
Sonuçta sürekli, aşırı kusma bebeğin beslenmesine mani olacağı için doktorunun bu sorunu hemen çözmesi gerekir. Geçmiş olsun canım.
Canm senin bebegn kac aylik oldu.Kızlar biz gaza son verdik biogia diyr bir damla kızımda çok işe yaramıştı aldım veriyorum ve bitti hiç gazımız yok çok şükür 2 hafta kullandm sadece
Anestol verdi cnm , benimde Tekrar lekeye donuyo bugun muayeneden oldu sanirim kanama[/QUOTE
Anestol uyusturur iyidir:)
o daha mı iyi karar veremedim bendeDr. Brown's doğal akış biberon almanı öneririm.
Kesinlikle katılıyorum. Herkes ayrı kafada. Ben de çok muallakta kalıyorum sayelerindeBugün 22 günlük olduk. 3ayri çocuk doktoruna gittik.3ayri tavsiye aldik.biri kucaklayin size ihtiyaci var dedi.memede uyumasina izin verin dedi.pisik kremi kullanin dedi digeri kucaga almayin emzirme saatlerini onun belirlemesine izin vermeyn pisik kremi kullanmayin hersey icin zeytin yagi dedi.ayrica gece emzirmeyin cocugun büyüme hormonlarinin salgilandigi zaman uyandirilmaz dedi.kafam iyice karisti cumartesi kalp doktoruna gidicez.bebisimin agiz cevresinde morarma oluyor doktor bizi kardiyologa gönderdi. Onemli olduğunu sanmıyorum ama gorunmekte fayda var dedi.zaten her bebeğin 1yasina kadar 1kez görünmesi gerekirmis.gaz problemi devam ediyor. Doktor bana rezene icir dedi bende iciriyorum su an.kendimde içiyorum. Dalgan salatasi ve cayi tuketiyorum surekli.still tea iciyorum..herseyi her yolu deniyorum. .
Ewet canm bende 3 doktor we kuvez doneminde ki doktorlar. Hepsi farkli biri saatli emzir biri her istedginde wer diyor. Napagmizi sasirdk. Bi doktor gaz damlasi verme gazin cozumu yok cikarcagi warsa cikarir damldan degl dediBugün 22 günlük olduk. 3ayri çocuk doktoruna gittik.3ayri tavsiye aldik.biri kucaklayin size ihtiyaci var dedi.memede uyumasina izin verin dedi.pisik kremi kullanin dedi digeri kucaga almayin emzirme saatlerini onun belirlemesine izin vermeyn pisik kremi kullanmayin hersey icin zeytin yagi dedi.ayrica gece emzirmeyin cocugun büyüme hormonlarinin salgilandigi zaman uyandirilmaz dedi.kafam iyice karisti cumartesi kalp doktoruna gidicez.bebisimin agiz cevresinde morarma oluyor doktor bizi kardiyologa gönderdi. Onemli olduğunu sanmıyorum ama gorunmekte fayda var dedi.zaten her bebeğin 1yasina kadar 1kez görünmesi gerekirmis.gaz problemi devam ediyor. Doktor bana rezene icir dedi bende iciriyorum su an.kendimde içiyorum. Dalgan salatasi ve cayi tuketiyorum surekli.still tea iciyorum..herseyi her yolu deniyorum. .
Sana katılıyorum. İnşallah bir an önce 3-4 aylık olurlar da kendimiz anlarız yavrularımızın derdini..Iste bende bundan dolayı biraz onlari dinliyor birazcda hislerime gore hareket ediyor birde forumu takip ediyorum. .
15 inde tam 2,5 aylık olcazCanm senin bebegn kac aylik oldu.
biz 16sında bir aylık olacağız daha :)15 inde tam 2,5 aylık olcaz
Bizde vaktinde doğsqydık bugün 1 aylık olcaktıkk:) ama pramatürem acele etti çokkkbiz 16sında bir aylık olacağız daha :)