- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz sancisindan dolayi oyle zor bir gece gecirdim ki oglum agladi ben agladim, bi kizcelerime bakayim dedim yine yuzumu guldurdunuz kizlari merve100 cok sevindim canim dualarim seninle , Rabbim gonlune gore verdi cok sukur , muhtesem bir hamilelik gecireceksin insallah , ogret_menim Iyi olmaniza cok sevindim canim ya lohusalik tatli bir karantina hali sanki degil mi, ilk haafta bende dis dunyadan izole yasadim sonra Aman sese tv.ye alissin diye aldilar goturduler oglumu salona , artik ugrasamiyorum kimseyle , su kirkim dolsada arkalarindan su dokmeden ugurlasam basimdaki bekcileri diye safak sayiyorum
cok gecmis olsun...gectimi su an...cok zor oluyormus mastit sicak dus ve sutuu sagmani oneriyorlarKızlar Mastit oldum yaaa cok kötüyüm
Canım çok sağol ben de şubat annesi olacaktım nerdeyse ama paşam 31 ocakta geldi normal doğum zor ama sonrası rahat bebisim çok tatlı mis gibi kokuyor onlar için her zorluğa değer Rabbim hepimizin bebeklerini korusun hayırlı evlat olurlar inşallahNeslıcan da anne olmus oleyyyyycok sevındım canım omer kaganın saglıklıca gelısıne...oldummu olucammi ocak annesi derken ben bile subata dogru gidiyordum normal olmasi da ayrica iyi olmus...Rabbim hayirli bi omur versin oglusuna...tebrik ederim canimcim
Diil valla ben de istiyorum kiBiraz uyku istemem çokmu :)))
Ya sagolsunlar bizim icin ugrasiyolar ama sıkıldımmmm napiyim :) surekli o mu gaz yapiyo bu mu diye deneme tahtasina dondum :) en son ki bombamiz cocugun rezene yuzunden agladigi :) ama Anne rezene sutede gazada faydali diyorum bak icim suram istemiyo diyo verme nolur diyo :) sonuc bugun cok gazliyiz :) su dokmicem tabiki :) neymis dis bugdayi babyshower partisiymis bence en guzeli 40 partisi:)Aynen canim lohusalik tatli bi karantina hali...cok sukur Rabbime bugunleri yasiyoruz...su dokmeden ugurlasam ahahaha,ne guzel cumle
Bence fena fikir diil,biz gavurlardan baby shower i öğrendik onlar da belki 40 partisini öğrenirler bizden fourty shower party bu arada ben yalnızım 10 gündür,karisanim gorusenim yok,zorlaniyosundur eminim canim...Ya sagolsunlar bizim icin ugrasiyolar ama sıkıldımmmm napiyim :) surekli o mu gaz yapiyo bu mu diye deneme tahtasina dondum :) en son ki bombamiz cocugun rezene yuzunden agladigi :) ama Anne rezene sutede gazada faydali diyorum bak icim suram istemiyo diyo verme nolur diyo :) sonuc bugun cok gazliyiz :) su dokmicem tabiki :) neymis dis bugdayi babyshower partisiymis bence en guzeli 40 partisi:)
Doğumdan önce bana sen bebegimize iyi bak yemek memek istemem demisti hiç unutmuyorum,unutmadığımi da çok sık hatirlatiyorumyemek istiyorsa yapsın beraber yiyin canım,ev işleri bana da çok koyuyor,hep yapmak gerektiği zaman keşke zengin olsaydım da yardimcim olsaydı diyorumşu ev işleri olmazsa çok iyi bebek bakmak :) ama uyuyunca nerden başlayacağımı bilemiyorum yemek yapamıyorum doğru dürüst eşim beni boşamazsa iyidir :)
aynen biri gelse işlerimi yapsa:) kahvaltılar ona ait . yemekte yapabilrsem yapıoyrum yapamazsam ya dışardan ya annemi arıyorum eşimin dükkanına bırakıyor ALlah razı olsun. ama çok zormuş gerçekten şu bikaç ay hızlıca geçse ne güzel olur:)Doğumdan önce bana sen bebegimize iyi bak yemek memek istemem demisti hiç unutmuyorum,unutmadığımi da çok sık hatirlatiyorumyemek istiyorsa yapsın beraber yiyin canım,ev işleri bana da çok koyuyor,hep yapmak gerektiği zaman keşke zengin olsaydım da yardimcim olsaydı diyorum
O konuda bi bilgim yok ancak benim bebeğim in göbeği düşünce kanadı doktora gittiğimde k vitamini iğnesi vurdularKizceler bebuslara d vitamini ne veriyorsunuz ? Sağlık ocağından verilen monovit ve devit de kanserojen (bpa) var imiş.doktorumuz bize deca-tabs d3 önerdi.25 lira gibi bi fiyatı var ama zeytinyagli hem de kanserojen yok.
Artı bi sorum daha var.bebeğinize doğum esnasında k vitamini enjekte edildi mi?haberiniz var mi ya da?
Bilmiodum monoviti ya ben onu kullanoodum. K vtamini vuruluyor diye biliyorum. Ablamnda bebegnin gobegi kanamsti k vtamini ekskligi dye doktor igne vurmus. Diger doktor gerek yoktu dogduginda vuruluyor demisti.Kizceler bebuslara d vitamini ne veriyorsunuz ? Sağlık ocağından verilen monovit ve devit de kanserojen (bpa) var imiş.doktorumuz bize deca-tabs d3 önerdi.25 lira gibi bi fiyatı var ama zeytinyagli hem de kanserojen yok.
Artı bi sorum daha var.bebeğinize doğum esnasında k vitamini enjekte edildi mi?haberiniz var mi ya da?
Allah eksikliklerini göstermesin ama çok imrendim sana canım =) yaa bide öyle bağımlı hale geldim ki bi yandan da yalnızken wc.ye nasıl gidicem nasıl duş alıcam yemek cocugun banyosu derken gözümde korkmuyo değil hani =) ama fourty shower çok iyiymiş birimiz başlatalım herşeyin bi ilki vardırBence fena fikir diil,biz gavurlardan baby shower i öğrendik onlar da belki 40 partisini öğrenirler bizden fourty shower party bu arada ben yalnızım 10 gündür,karisanim gorusenim yok,zorlaniyosundur eminim canim...
dünyanın en güzel varlıklarını verdik kucaklarına , dizlerini kırıp kaderlerine razı olsunlar benceşu ev işleri olmazsa çok iyi bebek bakmak :) ama uyuyunca nerden başlayacağımı bilemiyorum yemek yapamıyorum doğru dürüst eşim beni boşamazsa iyidir :)