- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
Ben de mi midem çok bulanıyor deyip de çift kişilik yatağı parsellesem acaba,bak bu fikir hoşuma gittti :)))))DNYSHN beni de mahvetti bulantı kusmalar.Doktorumu aradım emedur iç dedi,eğer daha da geçmezse idrar testi yapalım serum takviyesine ihtiyacın olabilir dedi.Yazdığın tüm şikayetlerin hepsi bende mevcut,nerdeyse knedimden tiksineceğim o derece :) eşimi bile yanıma yaklaştırmıyorum.
Canim yazdiklarini bi okusan ya hersey birbirine girmis nisan mayis vs.. biraz Acik anlatsan.ben hic bisi anlamadim.çoksevindim. bak benim layımı anlatayımda bi dinleyin 24 nisan satım. 25 günde oluyorum 20 mayısta olmam lazımdı olmadım. 24 nisanda kan verdim beta hcg 98 cıktı 25 nisanda kadın doguma gittim cok erken daha dedi o gün kan aldılar 115 çıktı. 26 nisan da adet olur gibi kanamam oldu özel bi hastaneye gittim kimyasal dedi rahim boş dedi. büyk ihtimalle düşürüyorsun bebegi dedi bekleyelim dedi. beta düşecek 0 olacak dedi kan ve ca 125 aldı kist gördügü için.yani ordaki sonucta beta hcg 25 e düşmüş. ertesi gün gel dedi. telefola arayarak.30 mayısta yani. gittik rajimde kese görüyorum ama cok küçük daha dedi. sen iki hafta sonunda betaya bakltır ona göre degerlendirelim dedi. hamile olabilirmde olmayabilirimde. kafam cok karışık. daha betaya baktırmadım heyecandan ve korkudan ne yapacagımı bilemedim kızlar sizce ne yapmalıyım. bu gittigim doktor istenilen bi gebelikmi dedi hatta kistin kaybolmuş dedi
Ben de mi midem çok bulanıyor deyip de çift kişilik yatağı parsellesem acaba,bak bu fikir hoşuma gittti :)))))
canım üzülmeni asla ıstemem ama hcg degerın düşmüş o yuzden kenını ck kaptırma ama asla olumsuz dusunme kesenın gorunmesı bır umut olabılır bence tkrar bır hcg degerıne baktır canım ınsallah hakkında hayırlısı olurçoksevindim. bak benim layımı anlatayımda bi dinleyin 24 nisan satım. 25 günde oluyorum 20 mayısta olmam lazımdı olmadım. 24 nisanda kan verdim beta hcg 98 cıktı 25 nisanda kadın doguma gittim cok erken daha dedi o gün kan aldılar 115 çıktı. 26 nisan da adet olur gibi kanamam oldu özel bi hastaneye gittim kimyasal dedi rahim boş dedi. büyk ihtimalle düşürüyorsun bebegi dedi bekleyelim dedi. beta düşecek 0 olacak dedi kan ve ca 125 aldı kist gördügü için.yani ordaki sonucta beta hcg 25 e düşmüş. ertesi gün gel dedi. telefola arayarak.30 mayısta yani. gittik rajimde kese görüyorum ama cok küçük daha dedi. sen iki hafta sonunda betaya bakltır ona göre degerlendirelim dedi. hamile olabilirmde olmayabilirimde. kafam cok karışık. daha betaya baktırmadım heyecandan ve korkudan ne yapacagımı bilemedim kızlar sizce ne yapmalıyım. bu gittigim doktor istenilen bi gebelikmi dedi hatta kistin kaybolmuş dedi
canım son adetin 24 nisanda .26 nisanda tekrar oldum ama ikisinin arasında gebelik pozitif çıktı. ve kese göründü ama bata hcg düşüyor. şu anda beklemedeyim bugün tekrar betaya baktıracam. inşallahh rabbimin izniyle yükselmiştir ve haftaya kalp atımını duyarızCanim yazdiklarini bi okusan ya hersey birbirine girmis nisan mayis vs.. biraz Acik anlatsan.ben hic bisi anlamadim.
evet canım cok tuhaf bakalım sonuç ne cıkacak hayırlısı olsunbugün tekrar baktıracam. degerin düşük olması bence üzerinde adet görmem den kaynaklanıyor olabilir. adetimin bittigi gün keseyi gördü doktor. çok sevindik. ama ca 125 0-35 arasında olması lazımken benimki 45 çıkmıştı. ama ca 125 degeri gebelikte ve adetliyken yüksek çıkarmış 3 ay sonra tekrarlanacak. cünkü o kanı verirken hem vucudumda beta hcg var hemde adet oluyorum şaşırtıcı bi durum degimi
inşallah hayırlısı ne olur dua edin. bebek oluşmadı bile olsa kürtaj olmak istemiyorum. cok fena korkuyorum ikinci gebeligimde kalp atımı olmadıgı için uyanık kürtaj olmuştum. hayatıın en berbat zamanlarıydı. halaaa unutamamevet canım cok tuhaf bakalım sonuç ne cıkacak hayırlısı olsun
seninde sonradanmı yükselmişti. batlar birbirine yakın 24 nisan benimkicanım üzülmeni asla ıstemem ama hcg degerın düşmüş o yuzden kenını ck kaptırma ama asla olumsuz dusunme kesenın gorunmesı bır umut olabılır bence tkrar bır hcg degerıne baktır canım ınsallah hakkında hayırlısı olur
canım son adetin 24 nisanda .26 nisanda tekrar oldum ama ikisinin arasında gebelik pozitif çıktı. ve kese göründü ama bata hcg düşüyor. şu anda beklemedeyim bugün tekrar betaya baktıracam. inşallahh rabbimin izniyle yükselmiştir ve haftaya kalp atımını duyarız
inşallah hayırlısı ne olur dua edin. bebek oluşmadı bile olsa kürtaj olmak istemiyorum. cok fena korkuyorum ikinci gebeligimde kalp atımı olmadıgı için uyanık kürtaj olmuştum. hayatıın en berbat zamanlarıydı. halaaa unutamam
bilmiyorum ki ben diğer hamileliklerimde böyle birşey yaşamadım çok kötüyüm bu seferAmin canım.Biz kuzenimle aynı haftada hamileyiz onun hiçbirşey yok geziyor yiyor içiyor.Ben ise hamile değil sanki hastayım resmen çok sinirlerim bozuluyor.Doktor dedi ki bu yaşadıkların biraz da bakış açına bağlı.Biz mi çok nazlıyız anlamadım ki.
gercekten zor bır durum yaşamıssın canım benım sat22 nısandı canım bende gec dollenme olmuş yanı adetime 2 3 gun varken hamıle kalmışım adetim 1 hafta gecikti 11.3 çıktı ama degerlerım ıkı katından daha fazla yukseldı canım 73 oldu snra 265 snra 4135seninde sonradanmı yükselmişti. batlar birbirine yakın 24 nisan benimki
ben adetim başlayacagı günden 5. gün 98. 6. gün 115. 7. gün adet oldum 25 olmuış. 32. gün adet bitti kese göründü. betaya bugün baktıracam artık. bekleyeyim diyordum ama beklemiyim demigercekten zor bır durum yaşamıssın canım benım sat22 nısandı canım bende gec dollenme olmuş yanı adetime 2 3 gun varken hamıle kalmışım adetim 1 hafta gecikti 11.3 çıktı ama degerlerım ıkı katından daha fazla yukseldı canım 73 oldu snra 265 snra 4135
sen üstüne görmüş olabilirsinben adetim başlayacagı günden 5. gün 98. 6. gün 115. 7. gün adet oldum 25 olmuış. 32. gün adet bitti kese göründü. betaya bugün baktıracam artık. bekleyeyim diyordum ama beklemiyim demi
baktır tabı canım boyle dusunup duracagına en azından ıcın rahat eder ögrenırsınben adetim başlayacagı günden 5. gün 98. 6. gün 115. 7. gün adet oldum 25 olmuış. 32. gün adet bitti kese göründü. betaya bugün baktıracam artık. bekleyeyim diyordum ama beklemiyim demi