sağolasın.evet bekliycem yarınıda geçirirsem test yaparım çünkü hiç gecikmezdi reglim.Allah gönlüne göre versin. Biraz daha bekle, test yaparsın.
InsaAllah gönlüne gore olsun...takvime gore olumlu gunlerden ziyade adet bitince ıki günde bir deneyin canim..benim takvimine kalsam bu ay asla hamile kalamazdim.çünkü erken yumurtlamisim.guzel haberler dilerim.kızlar merhaba bende 6 aydır uğraşıyorum bu ay takvime göre olumlu günleri değerlendirdik.1 haftadır garip regl sancılarım vardı.bugünde regl günüm. gece hiç ısınamadım üşüdüm hep. sabah 6 gibi şiddetli regl sancısı ve ıslaklıkla tuvalete gittim.ki hep sabah erken gelir benimki. ama yoktu sadece su gibi akıntı gelmişti. işe gittim ıslaklık hiç geçmedi.ve sancıda kayboldu. sizce ihtimal varmı ne diyorsunuz.????
amin inşallah:) aslında adet bitiminden yumurtlama sonuna kadar düzenli iilişki oldu.ama ben bu ay yumurtladığım günü anladım sol kasığıma 1 gün boyunca bi ağrı saplandı o günde denedik.ve bu gün regl günüm hala regl olmadım yarın sabahta olmazssam test yapcam :)InsaAllah gönlüne gore olsun...takvime gore olumlu gunlerden ziyade adet bitince ıki günde bir deneyin canim..benim takvimine kalsam bu ay asla hamile kalamazdim.çünkü erken yumurtlamisim.guzel haberler dilerim.
hayırlı olsun canım kaçıncı ayda oldu senin uyguladığın özel bişey oldumu ??merhabaaabenimde son adet tarihim 2 mayıs :) geçtiğimiz cumartsi hem test hem kana baktırdım sonuç pozitiiiiiffff :))))) sanırım bende ocak annesi olucam allahım hayırlısıyla inşşş :) 312 çıktı kan tahlil sonucu sizce keseyi görmek için erken mi? doktorum da çok yoğun taa 22 sine randevu verdiler napıcam bilemedim?
yok canım özel bişy uygulamadım şubatta bıraktım korunmayı mayıs sonu öğrendik işte :)hayırlı olsun canım kaçıncı ayda oldu senin uyguladığın özel bişey oldumu ??
Canım benimde senden 7 gün büyük bebiş benim doktorda 12 sine verdi ben meraktan gittim baktırdım ana karından baktı karartı gördüm dedi sadece ,zaten çokta açıklamadı bişi cins bi kadın ,daha çok merak ediyorum şimdi (;merhabaaabenimde son adet tarihim 2 mayıs :) geçtiğimiz cumartsi hem test hem kana baktırdım sonuç pozitiiiiiffff :))))) sanırım bende ocak annesi olucam allahım hayırlısıyla inşşş :) 312 çıktı kan tahlil sonucu sizce keseyi görmek için erken mi? doktorum da çok yoğun taa 22 sine randevu verdiler napıcam bilemedim?
Ilk hamileligimde benimde deger 3000lerdeydi adet gecikmesinden 10 gun sonra . Kese gorunmustu bebekte gorunmustu.kalp atisi daha yoktu. Erkek mi olcak hepimizinki ne ilkinde de bulanti olmadi oglum var. Benim cildim cok bozuldu belkide kizim olur...hayirli kandiller .rabbim bu gecenin hatrina sağlıkla kavustursun meleklerimize...Kızlar ya öyle bakınırken moralim bozuldu ,cuma günü 3600 küsür bişi çıktı 4+6 da çokmu yksek anlamadım bgn 5+2 de keseyide göremedi doktor sadece karartı var dedi yerlerleşiyo olabilir dedi ( dün kahverengi lekelenmem oldu) ama bu değerde görünmesi gerekmezmiydi,tıp merkezi bu gittiğim aslında öyle detaylı bakmadı kadın ultrason cihazıda iyi değildi sanki.offf korktum ne bulantım var ne yorgunluk göğüsleriminde hassasiyeti azaldı sanki
allah yardımcımız olsun hele kahvaltı hiç yapamıyorum sabah daha kötüyüm yarın doktora gideceğim söylicemDNYSHN beni de mahvetti bulantı kusmalar.Doktorumu aradım emedur iç dedi,eğer daha da geçmezse idrar testi yapalım serum takviyesine ihtiyacın olabilir dedi.Yazdığın tüm şikayetlerin hepsi bende mevcut,nerdeyse knedimden tiksineceğim o derece :) eşimi bile yanıma yaklaştırmıyorum.
allah yardımcımız olsun hele kahvaltı hiç yapamıyorum sabah daha kötüyüm yarın doktora gideceğim söylicem