2016 Ocak AnneLeri..

InsaAllah gönlüne gore olsun...takvime gore olumlu gunlerden ziyade adet bitince ıki günde bir deneyin canim..benim takvimine kalsam bu ay asla hamile kalamazdim.çünkü erken yumurtlamisim.guzel haberler dilerim.

InsaAllah gönlüne gore olsun...takvime gore olumlu gunlerden ziyade adet bitince ıki günde bir deneyin canim..benim takvimine kalsam bu ay asla hamile kalamazdim.çünkü erken yumurtlamisim.guzel haberler dilerim.
amin inşallah:) aslında adet bitiminden yumurtlama sonuna kadar düzenli iilişki oldu.ama ben bu ay yumurtladığım günü anladım sol kasığıma 1 gün boyunca bi ağrı saplandı o günde denedik.ve bu gün regl günüm hala regl olmadım yarın sabahta olmazssam test yapcam :)

merhabaaa benimde son adet tarihim 2 mayıs :) geçtiğimiz cumartsi hem test hem kana baktırdım sonuç pozitiiiiiffff :))))) sanırım bende ocak annesi olucam allahım hayırlısıyla inşşş :) 312 çıktı kan tahlil sonucu sizce keseyi görmek için erken mi? doktorum da çok yoğun taa 22 sine randevu verdiler napıcam bilemedim?

arkadaşlar merhaba bugün kan değerim 2199 çıktı 27 mayıs yani adet günümde yaptığımda 322,55 çıkmıştı bu artış iyi mi bilen var mı

hayırlı olsun canım kaçıncı ayda oldu senin uyguladığın özel bişey oldumu ??

2-3 gündür giremedim.sanırım olumsuz bir şey yok kimsede.bir şey aklıma takıldı sorayım kızlar sizce kese büyümesi yemeye ve su tüketmeye bağlı mıdır.yani 2 litre su içmeyip gerekli besinleri almazsak kese gelişimi yavaşlar mı.dr gidecek olan varsa bunu sorarsa sevinirim

Canım benimde senden 7 gün büyük bebiş benim doktorda 12 sine verdi ben meraktan gittim baktırdım ana karından baktı karartı gördüm dedi sadece ,zaten çokta açıklamadı bişi cins bi kadın ,daha çok merak ediyorum şimdi (;

Kızlar ya öyle bakınırken moralim bozuldu ,cuma günü 3600 küsür bişi çıktı 4+6 da çokmu yksek anlamadım bgn 5+2 de keseyide göremedi doktor sadece karartı var dedi yerlerleşiyo olabilir dedi ( dün kahverengi lekelenmem oldu) ama bu değerde görünmesi gerekmezmiydi,tıp merkezi bu gittiğim aslında öyle detaylı bakmadı kadın ultrason cihazıda iyi değildi sanki.offf korktum ne bulantım var ne yorgunluk göğüsleriminde hassasiyeti azaldı sanki

Ilk hamileligimde benimde deger 3000lerdeydi adet gecikmesinden 10 gun sonra . Kese gorunmustu bebekte gorunmustu.kalp atisi daha yoktu. Erkek mi olcak hepimizinki ne ilkinde de bulanti olmadi oglum var. Benim cildim cok bozuldu belkide kizim olur...hayirli kandiller .rabbim bu gecenin hatrina sağlıkla kavustursun meleklerimize...

Bebegin iyi beslenebilmesi icin sola yatilmali diye biliyorum ben daha iyi kan akımı oluyormus.su ve beslenme onemli ilk etapta bizim için sonra bizden onlar besleniyor. Bu aylarda bizi sömürüyor kendinize iyi bakin. Suda idrar yolu enfeksiyonu riskini düşürüyor. Yoksa amniyon sıvısıni etkilemiyor diye biliyorum...

kızlar ben mide bulantısından ölüyorum sabah başlıyor yatana kadar geçmiyor şekerli hiç yiyemiyorum kokulardan aşırı midem bulanıyor yemek yaparken kokusu beni benden alıyor parfümler sabunlar sigara herseyden tiksiniyorum ne yapacağım bilmiyorum herşeyi denedim

Maden suyu bana da iyi geliyor canım doktora söyledim gaviscon şurup verdi onu da iciyorum çok yanma olunca

Çok sagolun bende gaviscon iciyorum ve maden suyu rahatlatiyor artik tuzlu çubukvb sşeyler yemekten bile tiksindim Nasilggeçecek bu dönem bilmiyorum

DNYSHN beni de mahvetti bulantı kusmalar.Doktorumu aradım emedur iç dedi,eğer daha da geçmezse idrar testi yapalım serum takviyesine ihtiyacın olabilir dedi.Yazdığın tüm şikayetlerin hepsi bende mevcut,nerdeyse knedimden tiksineceğim o derece :) eşimi bile yanıma yaklaştırmıyorum.

allah yardımcımız olsun hele kahvaltı hiç yapamıyorum sabah daha kötüyüm yarın doktora gideceğim söylicem

allah yardımcımız olsun hele kahvaltı hiç yapamıyorum sabah daha kötüyüm yarın doktora gideceğim söylicem

Amin canım.Biz kuzenimle aynı haftada hamileyiz onun hiçbirşey yok geziyor yiyor içiyor.Ben ise hamile değil sanki hastayım resmen çok sinirlerim bozuluyor.Doktor dedi ki bu yaşadıkların biraz da bakış açına bağlı.Biz mi çok nazlıyız anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…