2016 Ocak AnneLeri..

Kızlar nasılsınız:) uğrayamadım bi kalp atışlarını duyan varmı? Kaçıncı haftada duydunuzzz

Neden durdu kalbi? Genetik sorun mu çıktı, belli mi? Umarım sağsalim devam eder bu sefer.
teşekkür ederim inşallah Allahın izniyle kavuşalım :) hiç bi sıkıntı yoktu bi sebep de bulunmadı tek kayıpta genetik araştırma gerek görülmüyor zaten ama sonuçlarımızda temiz çıktı herhangi bi enfeksyon iltihab vb yoktu çok şükür nasibi yokmuş iyi gelişemedi meleğim ben de ilkinde çok endişeliydim şuanda daha rahat olmaya akışına bırakmaya çalışıyorum her hamileye de bunu öneriyorum stres onları çok etkiliyor hormonlardan dolayı

Ben de çok korkuyorum çok mutsuzum 1 haftadır sürekli aglıyorum. Hormonlarım çok etkiledi beni, 5 yıl önce kardeşimi kaybettik, sürekli ona ağlıyorum, engelleyemiyorum hiçbirşekilde, önceden ilaç kullanırdım artık onu da yapamıyorum, umarım bebeğime bir şey olmaz Allah'ım hepimizi ve meleklerimizi korusun ((

Selam, bugün kontrolün vardı, yanlış mı hatırlıyorum?
Supersonic Anne unutmamissin :) bebisin insaAllah sana benzer hafizasi paylasacaktim ama arkadaslar sorun paylasirken ben mutlulugumu paylasamadim. Dun Ozele gittim rapor almam gerekiyodu,gitmisken baktiralim dedik,kalp atisini duyduk sukur,videoya da aldik,cok ilginc bisimis gercekten...boyutu filan normal dedi.hic riskim olmamasina ragmen vajinal jel Verdi.dusuk olmasin diye dedi.Anlam veremedik.bugun de devlette randevum vardi.kalp atisi boyutu herseyi normal dedi.ozeldekinin verdigi jeli sordum.Sakin kullanma para aliyorlar yazdiklari her bir ilactan dedi.zaten almamistik biz de.oyle canim.Hersey yolunda cok cok sukur.senin de cuma Idi dimi.ozelden de yazisiriz istedigin zaman,insaAllah senin de kontrolun yolunda gider.

benimde sol kasigimda oluyor ağrı bazen olur ilk zamanlarda normal

En iyisi sabretmek sanırım (; alıştırıyorum duruma kendimi yavaş yavaş ,çok bekleyince böyle oluyo inanamıyo insan bi şekilde ispat istiyo (;
Aynen öyle ama işte erken gidersen de ispatı göremiyorsun bitürlü o da geriyor, kendimden biliyorum :)

selam badem yağı Tüylenme yapar diye biliyorum

Cnm benm çok kasık agrım oluyordu bayagı oldu 7. haftaya kadar, bebişimi de vajinal kalp atışı ile birlikte gördük 6. haftada öncesinde görülmedi. Onu da vajinal gördük, karından daha geç gözleniyor, bu nedenle senin için daha erken keseyi de karından 5+3'de görmüştük.

Evet Kesinlikle yapiyor.bi de e vitamini ce e vitamini icerikli kremler yaglar...arkadasimin karni kil kaplandi hep.ne surdugunuze dikkat Edin Kizlar.ben 3.aydan sonra catlak kremine baslamayi dusunuyorum.simdilik sampuanimi dis macunumu Ve sabunumu degistirdim.

Hayır:) Benim cumartesi.
Çok sevindim senin adına. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Ben de çok endişeli ve meraklıydım ama haftasonundan beri daha iyiyim. Az kaldı zaten. İnşallah ben de güzel haberler verebilirim.

bide ben guveniyorum hafizama bak bak :) insallah guzel haberlerini duyariz,Kafaya taktikca icinden cikilmiyor.en iyisi dusunmemek,kendine dikkat et canim.

Canım çok erken baktırmışsın. Ben şuan 5+2 deyim. Kese daha bugün göründü. Sabırlı ol canım ve gönlünü ferah tut :)

başınız sağolsun. hormonlar çok dengesiz oluyor bu dönemde tabi iyi beslenin iyi düşünmeye çalışın illaki ağlamalar endişe oluyor ama ne kadar az olursa o kadar iyi bebeğinizle ilgili hayaller kurun onu düşünün bu biraz rahatlatıyor :)
amin inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :)

Kızlar ya benim bebeğim kan tahlilinde çıktı. İdrar testinde hala silik bir çizgi çıkıyor. Ama adet tarihine göre hesaplayınca 4+5 oluyor. Beta hcg yükselmiyor olabilir mi? Bir korku var içimde. Doktor perşembe günü tahlile tekrar bakalım dedi. ama perşembe gelmiyor bir türlü

Kan tahlilin kaç çıktı?Son adet tarihin ne zaman?Bir de adetin kaç gün gecikti??Benim durumumla karşılaştırmak için soruyorum.Ben de evde takip etmiştim testle.

Kan tahlilinde bana net birşey demedi 300 küsür dedi. Son adet tarihinin başlangıcı 23 nisandı. Adetim de 7 gün gecikti.

Ama doktora gittiğim zaman 2 gün gecikmişti.
Benim testlerim de epey bi süre silik çıkmaya devam etti...adetimi kaç gün geçince çift çizgiyi gördüm hatırlamıyorum,adetimden 3 gün sonra 1000 in üstündeydi...Benimkisi erken döllenme ama,seninki geç döllenme olabilir mi canım,var mı öyle bir ihtimal? Karın kasık ağrın kanaman yoksa endişelenme,kimyasal gebelik falan olsa en geç adetten bir hafta sonra atar vücut diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…