2016 Ocak AnneLeri..

Gec döllenme olabilir. Kasiklarimda agrilar oluyor ama ara ara dayanilmayacak gibi degil. Bir de ben bu ay kistler icin ilac kullanmistim doktor hamilelige sakincasi yok dedi ilk on gün östrojen sonraki onbir gün progestron ilaciydi o ilaca göre de adet günüm degisiyor normalde olmasi gerekenden 4 gün gec olmam gerekirdi

Gec döllenme olabilir. Kasiklarimda agrilar oluyor ama ara ara dayanilmayacak gibi degil. Bir de ben bu ay kistler icin ilac kullanmistim doktor hamilelige sakincasi yok dedi ilk on gün östrojen sonraki onbir gün progestron ilaciydi o ilaca göre de adet günüm degisiyor normalde olmasi gerekenden 4 gün gec olmam gerekirdi
O zaman napıyoruz,hayırlı olsun deyip bol bol dinlenip yememize içmemize dikkat ediyoruz.....ve de en önemlisi endişeye yer vermiyoruz :KK66:

kızlar özel bir soru soracağım bu ilk haftalarda cinsellikten korkuyorum sizce ne yapmalıyım 5+1 günlük hamileyim cuma gunu doktora gideceğim doktorada soracağım birde hamilelikte cinsellikten kaçıyorum

duyacaksın canm inş. bende bugun gittim 7+3 üm ve kalp atışlarını gördük. inş. sende görürsün pıt pıt yerim onu :)

Bendeeee allah izin verirse 2016 nın ilk annelerinden olucam...

Haftaya test yaptırıcam inşallah bende geliyorum aranıza..

Daha kesemiz bile yok ama bende bi ocak annesiyimmm

bayanlar korkuyorum ama inşallah bende ocak annesiyim

O zaman napıyoruz,hayırlı olsun deyip bol bol dinlenip yememize içmemize dikkat ediyoruz.....ve de en önemlisi endişeye yer vermiyoruz :KK66:

kızlar özel bir soru soracağım bu ilk haftalarda cinsellikten korkuyorum sizce ne yapmalıyım 5+1 günlük hamileyim cuma gunu doktora gideceğim doktorada soracağım birde hamilelikte cinsellikten kaçıyorum

duyacaksın canm inş. bende bugun gittim 7+3 üm ve kalp atışlarını gördük. inş. sende görürsün pıt pıt yerim onu :)

bende allahın izni ile ocak annesi olucam
KIZLAR BİŞE SORMAK İSTİYORUM HAMILE OLDUĞUNUZ AY ADET GEÇTİKTEN SONRAMI AKINTINIZ OLDU YOKSA AKINTI SÜREKLİ DEVAM ETTİMİ ADETİME 11 GÜN VAR VE HİÇ AKINTIM YOK BEBEK YOKMU DEMK BU YANİ :KK43:

Canim dusuk riski yoksa niye iliski olmasin ki.bu kadar erkenden yasaklar girmesinin bi anlami Yok.seyrek olmak kaydiyla tabi.doktoruna sorarsin yine de.

KIZLAR BİŞE SORMAK İSTİYORUM HAMILE OLDUĞUNUZ AY ADET GEÇTİKTEN SONRAMI AKINTINIZ OLDU YOKSA AKINTI SÜREKLİ DEVAM ETTİMİ ADETİME 11 GÜN VAR VE HİÇ AKINTIM YOK BEBEK YOKMU DEMK BU YANİ :KK43:
Aceleci anne :) bende de kuru gunler baslamisti adetten once.hic akintim yoktu.sabir birazcik

Anım ben artık ocak annesi değilim benim vardı adetimden önce akıntım kızımdada vardı bundada

Valla canım benim doktorum hiç yasak koymadı hamile kaldıgım ilk günden doğuma kadar serbestti.bu senin ve bebeğinin durumuna bağlı birazda

benim akıntım hep vardı adetten öncede günüm gecincede hala var kokusuz ve beyaz sa korkma

Ocak anneleri nasıl gidiyor? Kalp atışları ne alemde, ben bugün doktora gidicem tekrar umarım duyarız, kalbi atıyordur hala, bir haftadır psikolojim çok bozuktu sürekli ağlayarak geçirdim. 15indeçok minik duymuştuk..Dua edin bana ne olur

[QUOTE="chibi_chibi, post: 41141403,

benimkide keseden ibaretti gecen hafta geriden geliyor :/

ben bekliyorum keseyi görebilmek için doktor hemen gelme dedi cumaya randevum inşallah kalp atışını da duyarım

X