2016 Ocak AnneLeri..

Merhaba arkadaşlar,bende aşırı derecede bulantı baş dönmesi var.Günde 3 kez progestan kullanıyorum.Onun da yan etkileri arasında var.Ama çok zor geçiyor hiçbirşey yemiyorum hiç acıkmıyorum birde üstüne çalışıyorum.Yardımcı olabileceğiniz öneriler olursa çok sevinirim.

Aç kalma aç kaldıkca bulanti artar.. onun dışında bunları deneyebilirsin. kapruz -sakiz -tuzlu kraker -meyve -temiz hava -bide aklına getirmemeyi dene..

merhaba kızlar cumartesi gittik kalp atışımızı dinledik harika bir his pıt pıt pıt hiç bitmesin istedik herşey normalmiş doktorumuz iki haftada bir çagırıyo saolsun 4 hafta sonrasına aynı hastanede farklı bır dr ıcın randevu almamızı ıstedi ense kalınlıgı ıcın sürekli bulantı ve kusmam var hiç birşey yiyemiyorum diyebilirim birde üstüne grip oldum :) koca kış olma bebek olsun grip ol bu kotu oldu sürekli keyfine bak ve bu anın tadını cıkar diyen tatlış bir doktorumuz var ama ne yazıkkı biz hep halsisiz şu günler hemen geçse mide bulatıları bır bitseeeee :))))
sevgiyle kalın kızlarrr:))

Biz de geçen gün duyduk,her gün gitsem de her gün dinlesem tv izlemesem ultrasonda onu izlesem :)))) Ben de genelde halsizim...Bulantı çok kötüdür emimim Allah kolaylık versin,pıt pıt sesleri kulaklarımızdan eksilmesin

Benim gibi sistit olan varmi?
Doktor ilaç yazmadı suyla geçiceginide sanmıyorum. Ilac kullanan varmiydi aranizda

Benim gibi sistit olan varmi?
Doktor ilaç yazmadı suyla geçiceginide sanmıyorum. Ilac kullanan varmiydi aranizda

öncelikte çok gecmiş olsun hamilelikte sistit tehlikeli diye duymustum ama yinede doktorlardan iyi bilemeyiz istersen farklı bir dr daha görün

öncelikte çok gecmiş olsun hamilelikte sistit tehlikeli diye duymustum ama yinede doktorlardan iyi bilemeyiz istersen farklı bir dr daha görün

Teşekkürler. özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum inşallah geçer çok rahatsız edici..

KIZLAR BİŞE SORMAK İSTİYORUM HAMILE OLDUĞUNUZ AY ADET GEÇTİKTEN SONRAMI AKINTINIZ OLDU YOKSA AKINTI SÜREKLİ DEVAM ETTİMİ ADETİME 11 GÜN VAR VE HİÇ AKINTIM YOK BEBEK YOKMU DEMK BU YANİ

Merhaba canım. Benim hiç akıntım olmadı adet öncesi, ve 7.haftadayım daha yeni yeni oluyor.. Bence bi ölçü değil bu tatlım, kişiden kişiye değişiyor... Allah hakkına hayırlısını versinnnn

Herkeze slmin alleykum arkadaslar kizlar benim icimde birkorku varki sormayin allah rizasi icin bunu okuyan herkim olursa olsun dua etsin bi ayetel kursi okusun benim ve bebegim icin ben 6+3 gittim doktora kesemiz buyumus ama daha bebegi gorememistim simdi 7+2 oldu yagrin doktora gitmek istiyorum ama cok korkuyrum kotu bir haber almaktan (((( cok tedirgin ve korku icindeyim aklimdan atamiyorum bu sorunu icim icimi yiyip bitiriyo ben ne yapcagmi bilmiyorum cok korkuyorum hemde cok gitsem bi turlu gitmesem bir turlu allahim tum annelerin umutlarini bosa cikarmasin icindede benim.gitsem kotu bir haber alirmiyim gitmesem bebegm olustumu diye dusunuyorum ne yapcam bilmiyorum ne olur yardim edin ( 6+3 te boyleydi yardim edin akil verin cok zordayim kafamda buyuttum buyuttum celiskilerle dolu ve huzursuzum(

Ozlemcim Sakin ok..bu ne telas,nasi da yemissin Kendini...bi cok kisiye bu soruyu soruyorum ama Gec dollenme mi seninki?
Ayrica bizim bebekler gorundu kalp atisini duyduk diye garantimi oldu yasamasi? Ama ne diye endiseye kapilip kendime de bebege de zarar veriyim ki?sadece dua ediyorum Hersey yolunda gitsin diye. Yarin guzelce git doktoruna.gonlunu ferah tut.Herseyden once hamile kalabiliyorsun canim benim.Allaha bin sukur bu heyecani da yasadin,yasiyorsun.sonuc ne olursa olsun herseyin Hayirlisini dile.ben okudum duami.sana Ve bebegine bagisladim.Rabbim Kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…