2016 Ocak AnneLeri..

merhaba kızlar bizde bugün 6+6 olduk ama son iki haftadır hic bir şey yiyemiyorum sürekli bulantı son iki üç gündürde kusma başladı dr dramamine verdi zaten her bulduğum yerde uyukluyorum bu ilaçla daha fazla uyumaya başladım iş yerinde pc basında uyuya kalıyorum ve deli gibi mide yanmam var gece uykumdan uyanıyorum yarın inşallah kalp atışlarımızı duyacağız dr 2 hafta sonra gelin dedi iki hafta iki ay oldu bize allahım hayırlısı ile kalp atışlarımızı duymayı nasip etsin hepimize mutlu hafta sonlarıı :):)

yarın olmaz şimdi sana :) bende bugn duydum kalp atışlarını :) bu arada senin gibiyim ya uyku durumum, ya birde bende hani bayılma hissi gelir ya insana,yani daha önce bayılmış olanlar o hissi bilir, işte aynen öyle his geliyor, eyvah bayılıcam diyorum allahtan bayılmıyorum ama o his hep oluyor ya

Merhaba kızlar,
ben de 2 gün önce test yaptırdım 1198 çıktı, sanırım 4 buçuk haftalık daha :) inşallah bir aksilik olmaz da tutunur bebekler :emir_bebek::nazar: sat ım 21 nisan. martta kimyasal gebelik geçirdim o yüzden insan azcık korkuyor bir şey olur mu diye:110: olası doğum tarihim de 26 ocak çıkıyor :KK53:
gevezeliğim tuttu, sonuç olarak bir aksilik olmazsa ben de aranızda olmayı düşünüyorum kabul ederseniz En Büyük KK

inşaallah aksilik olmaz :)

doktorların mide bulantısı için verdikleri ilaçlar işe yarıyor mu kızlar ? bi saatte 4 kere kusuyorum mahvoldum :KK43::KK43:

Perşembe günü doktora randevum var 6+0 oluyorum perşembe günü acaba kese karından görünür mü, kalp atışlarını da duyma ihtimalimiz var mı ?

Kızlar bende hamileyim bat a 4 gün kala öğrendim kanda da çıktı maşallah kese yi görsün diye doktora haftaya gidiyim diyorum 4+1 im ne zmn görünür acaba ? Hcg adete 3 gün kala 157 çıktı, ablam güzel dedi evde hergün test yapıyorum (( ; git gide koyulaşıyo böyle bi nevi takip ediyom doktora gtmeden

Kızlar bende hamileyim bat a 4 gün kala öğrendim kanda da çıktı maşallah kese yi görsün diye doktora haftaya gidiyim diyorum 4+1 im ne zmn görünür acaba ? Hcg adete 3 gün kala 157 çıktı, ablam güzel dedi evde hergün test yapıyorum (( ; git gide koyulaşıyo böyle bi nevi takip ediyom doktora gtmeden
Oncelikle Hayirli olsun,ben De 5 gun kala ogrenmistim.evde Test yaparak takip ediyordum senin gibi :) Alttam muayene istemiyorsan 6.hafta ortalari ya Da sonlarinda gitmeni oneririm.hatta 7.hafta Git kalp atisini Da duyarsin insaAllah :KK66: tabi cok kusma Karin Kasik agrisi batma sikayetlerin yoksa,Hersey yolundaysa bu kadar bekle derim sayin anne :KK66:

Oncelikle Hayirli olsun,ben De 5 gun kala ogrenmistim.evde Test yaparak takip ediyordum senin gibi :) Alttam muayene istemiyorsan 6.hafta ortalari ya Da sonlarinda gitmeni oneririm.hatta 7.hafta Git kalp atisini Da duyarsin insaAllah :KK66: tabi cok kusma Karin Kasik agrisi batma sikayetlerin yoksa,Hersey yolundaysa bu kadar bekle derim sayin anne :KK66:
Sağol cnm (; bgn tam adet günüm kasıkta batmalar var ara ara belirgin ondan korktum biraz ilk hamilelik korkuyo insan

Sağol cnm (; bgn tam adet günüm kasıkta batmalar var ara ara belirgin ondan korktum biraz ilk hamilelik korkuyo insan
Bol bol dinlen canim,cok icine sinmiyorsa Da git,evde evham yapmaktan iyidir.ben ilk kez 4+5te gitmistim karindan keseyi gorduk.git rahatla 7.hafta Bida gidersin kalp atisina.ya Da doktor ne zaman cagirirsa..

Bol bol dinlen canim,cok icine sinmiyorsa Da git,evde evham yapmaktan iyidir.ben ilk kez 4+5te gitmistim karindan keseyi gorduk.git rahatla 7.hafta Bida gidersin kalp atisina.ya Da doktor ne zaman cagirirsa..
İçimi rahattın çok teşekkür ederim cnm ya biriyle konuşmak iyi geliyo erkekler anlmıyo endişeleri. Ben bı hafta alıyım randevu en iyisi böyle olmuyo

İçimi rahattın çok teşekkür ederim cnm ya biriyle konuşmak iyi geliyo erkekler anlmıyo endişeleri. Ben bı hafta alıyım randevu en iyisi böyle olmuyo
Ne demek ozelden De yazabilirsin canim.kafana takilan bisi olursa.al Sen randevunu,,Bi kisim Erkek cok evhamli oluyor,kimisi De kendi halinde.umarim olumsuz bisi cikmaz :KK66:

X