- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- 63
- Konu Sahibi _bilgehan_
Kızlar kanın yanlışlıkla karışma ihtimali olabilirmi sizce ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki canim kan testide yaptim 2 gun once negatif cikti.. acaba yerlesme olmadan kanda belli olmuyor muTamamdir canim bence yerlesme kanamasiydi o:)
Olmayabilir canim sen bekle bir kac gun daha muhtemelen cikar.Bilmiyorum ki canim kan testide yaptim 2 gun once negatif cikti.. acaba yerlesme olmadan kanda belli olmuyor mu
Kızlar kanın yanlışlıkla karışma ihtimali olabilirmi sizce ya![]()
Aynı durumdayız bende 2-3 gün önce yani dün yaptım negatifti.bi umut bekliyorux.tahminim 18.günü yumurtlama oldu bendeCnm dün kanda çıkmadı reglde olmadım
Bilmiyorumki
Doktor 1 hafta bekleyelim dedi
Insallah canimcanım inşallah olmazsın ve o inşallah yerleşme kanamasıdır :)
Hadi insallh kizlar nisan ayının başında olmamıza rağmen 2 gebe mız var görünce çok umutlandim ınsallh hepimiz hamile kalirizAynı durumdayız bende 2-3 gün önce yani dün yaptım negatifti.bi umut bekliyorux.tahminim 18.günü yumurtlama oldu bende
Imkansiza yakin o ihtimal cnmKızlar kanın yanlışlıkla karışma ihtimali olabilirmi sizce ya![]()
yok canım o kadar düşük bir ihtimal ki o kafanı bulandırma... tekrar edersin doktorunu dinle :)
Canim neden acele ediyorsunki olsa bile cikmaz cok erken.Selam kızlar benimde 7 gün kadar var ama ben dayanamadım yine bugün sabah ilk idralimle test yaptım ama negatif yaa sanırsam bu ayda olmadı![]()
Ben de çalışıyorum canım. Akşam 9 da ancak kendime gelmiş oluyorum. 9'da yürüyüş bandıyla başlayıp zumbayla devam ediyorum. saat 11'e kadarBende tek yapamam çalışıyorum ama kursa yazılmayı düşünüyorum zumba kursuna
Selam arkadaşlar ben 31 martta adetten 1 gün önce test yaptırdim 42 çıkmıştı bugün sabah kan verdim 48 değilde 60 saat sonra yani sonuç 148 çıktı. . Ne dersiniz bu duruma
Selam kızlar benimde 7 gün kadar var ama ben dayanamadım yine bugün sabah ilk idralimle test yaptım ama negatif yaa sanırsam bu ayda olmadı![]()
Gayet guzel canimm .. iyj olmasa zaten yukselmezSelam arkadaşlar ben 31 martta adetten 1 gün önce test yaptırdim 42 çıkmıştı bugün sabah kan verdim 48 değilde 60 saat sonra yani sonuç 148 çıktı. . Ne dersiniz bu duruma
O zmn dış gebelik ve kimyasal gebelik seceneklerini eleyebilirim .:)her şey çok güzel olacak deriz canım![]()
İlk bu ay bebek denemistik o yüzden inanamiyorum tabi daha önümüzde asmamiz gereken şeyler var kese gorunecek bebek görünecek kalp atışı duyulacak ... çocuk olsun diye bekliyoruz sonra bunlar için bekliyoruz :)Gayet guzel canimm .. iyj olmasa zaten yukselmez
Hayirlisi canim merak etme onlarin hepsine sira gelecek insallah ... hepsi tatli bekleyissİlk bu ay bebek denemistik o yüzden inanamiyorum tabi daha önümüzde asmamiz gereken şeyler var kese gorunecek bebek görünecek kalp atışı duyulacak ... çocuk olsun diye bekliyoruz sonra bunlar için bekliyoruz :)