2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

benim yanımdaki arkadaşın 8 günü var bak onunda sarıya dönük ve kıvam olarak koyuymuş canım.
benim 6 günüm var benim de aynı.
ya üçümüzde de bir şey ya da üçümüzde de bir şey yok bu durumda :KK45:

evet kızlar son durumlar nedir?

1. @gul_22116.....................4 nisan
  2. @dilo00.............................9 nisan
  3. @enginkelime .........................11 nisan
  4. pink2 pink2 ........................12 nisan
  5. @GnlA................................13 nisan
  6. @loliss................................14 nisan
  7. F ffakem ............................15 nisan
  8. @__ATALANTE .............15 nisan
  9. K Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
  10. @cansu0812 .................................15 nisan
  11. @fufucukkk........................16 Nisan
  12. @The ilknur.......................16 nisan
  13. @angelkf ...............................16 nisan
  14. @oh_ne_ala.......................17 nisan
Ben normalde 26 günde bir olurum ama geçen ay 24 günde oldum 24 u dikkate alırsam dün olmam gerekiyordu 26 ya göre ise yarın ama bu sabah test yaptım negatif ama kısmet tabi daha bu ilk aydi kizimda da ilk ay olmastı hayırlısı ne işe o olsun

Merhaba kızlar benim 9 günüm var 2 gudur sürekli karnım ve belim ağrıyor ama ne bir mide bulantısı var ne de başka bir belirti.çevredeki herkes hamile kalıyor bu aralar ciddi bunalıma girdim iyi ki burası var en azından yanlız olmadığımı anliyorum.
Akıntısız mide bulantısız da hamile olabilir miyim acaba

i006 bak soruyor başka belirtisi var mıymış bir de kaç günde adet oluyormuş diye senin için?

Hamile arkadaşlar sarı akıntınız oldu mu hiç ? gün yaklaştıkça belirti aramaya başladım :)
Yaa benim geçenlerde ama ovu gününde oldu sanırım sarı sümüksü badem kadar mı ne diyorlar o kadarcık bidada olmadı bende acaba yumurta çatladı ondan mıı yoksa hamilelik varda haberim mi yok diyorum bide günlerdirrr çok yemek yiyorum bide birşeyi 4.gün oldu adını vermiyim hamile falan vardır çok çok canım çekiyor bi kase yiyorum nerdeyse her gün :63::KK47::KK51:

Benim de bat 16 nisan bir derdim var bölümüne girip konuları okuyorum kafam dağılıyor kendi derdimi unutuyorum :KK70:

Valla bende buralarda dolaşıyorum zaman geçsin diye ama merakım artıyor daha da okudukça :) Ama birlikte beklemek daha güzel değil mi? En azından burada onlarca kişiyle aynı duyguları paylaştığını bilmek güzel.. Birlikte sevinip, üzülmek güzel.. Zaman bir şekilde geçecek ve bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek..

benimde döngüm 26-27 gün.. 17 nisan bilemedin 18 nisanda bekliyorum regli.. bakalım kısmet.. yumurtlamadan beri beyaz akıntı hiç durmadı başkada hiiiiiç bişi yok :KK66:

Yaa benim geçenlerde ama ovu gününde oldu sanırım sarı sümüksü badem kadar mı ne diyorlar o kadarcık bidada olmadı bende acaba yumurta çatladı ondan mıı yoksa hamilelik varda haberim mi yok diyorum bide günlerdirrr çok yemek yiyorum bide birşeyi 4.gün oldu adını vermiyim hamile falan vardır çok çok canım çekiyor bi kase yiyorum nerdeyse her gün :63::KK47::KK51:
Merak ettim ne yiyosun :)

canim.sabah test yapmistim.burayada yazdim hatta negatif diye ama 10 dk gectikten.sonra hafif ikinci.cizgi olustu pzrttesi kdr adet olmazsam.kan vericm.beklemedeyim reglm 10 gun kala tek korunmasiz iliski oluldugu icij ihtimal veremiyorum hakkimizda hayirlisi

Eklentiler

• 20160414_124229_HDR~2.jpg
    20160414_124229_HDR~2.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 69
Canım bu konuda iki yorum var

1. İlk 5 dk dan sonra çıkan sonuç geçersizdir

2. Eğer hamile değilsen istersen 3 gün bekle asla ikinci çizgi çıkmaz ama hamileysen zaman geçince çıkar

2 gün geçmiş bat tarihin seni umitlendirmek istemiyorum ama nedense hamilesin gibi geliyor :)
Canım benm bata 2 gün var hesapladığım bide ben beklemeden cıktı damlattım tek çizgiydi arkamı döndüm böyle olmus testte de 5 dk bekleyiniz yazıyordu

Bende daha tık yok..bat yarın..normalde şaşmaz..bi test yaptım negatif çıktı..umudum yok ama belli de olmaz tabi..yarın olmazsam umutlanıcam yine :)

X