- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.101
Saģol bebeģim yaa çok teşekkür ederimm ayy çok heyecanlandım şimdiiKan vermeye git hemen tatlim var çok da belli Ayy cokkk guzell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saģol bebeģim yaa çok teşekkür ederimm ayy çok heyecanlandım şimdiiKan vermeye git hemen tatlim var çok da belli Ayy cokkk guzell
Canim senin kacinci denemendi?Saģol bebeģim yaa çok teşekkür ederimm ayy çok heyecanlandım şimdii
Canım benim durumum biraz karışık bundan 7-8 ay kadar önce hamileydim 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım gelişmedi bebeğim sonra 2 ay korundum bıraktı yine hamile kaldım o da 5+3 ken düşük oldu bu zamana kadar hep denedik yani:)Canim senin kacinci denemendi?
Canim silikte olsa gorunuyor bence sen hemen bir kan testine git kesin cikar:)
Canim ozaman moralini yuksek tut bol bol dinlen insallah saglikla kucagina alirsin,bence hamilesin:)Canım benim durumum biraz karışık bundan 7-8 ay kadar önce hamileydim 9 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım gelişmedi bebeğim sonra 2 ay korundum bıraktı yine hamile kaldım o da 5+3 ken düşük oldu bu zamana kadar hep denedik yani:)
Canim bazilarinda cikiyor bazilarinda cikmiyor sen regl gecmesini bekle.Onlarda erken dollenme olmus olabilir.Ben gecen ay o hatayi yaptim moralimin bozukluguyla kaldim bosver gunun gecsin yaparsin testini.Canım baksana 3 gün olan çıkmış benimde üç günüm war ama çıkmadı sancıları hafif başladı gebe falan degilim hayaller Mayıs a
Ayy bende gördüm çizgiyi hadi hayirlisi
İnşallah güzel sonuç alırsın tatlim belki başka tedavi içinde vermiştir ben gebelik oncesi rutin ler için gitmiştim ama asistan çıktı sen doktoruna güven ben iyi bir doktora gidecem türkiyeye dönünce şifa olsun ınsallhİnofolic tozu ne için verdi size.
bende küçük kistcikler varmış adetimin günü sürekli geçiyomuş o yüzden verdi.faydalı olabilmesi için sabah akşam aç karnına ikişer toz içmen gerekiyo dedi
Tşk ederim iyi dileklerin için.daha biz 2 aydır deneme yapıyoruz önceki 5 yıl vajinusmustum..hormon testi falan yapmadık.ama senin adetin düzenliymiş benim illa geçiyo.tüylenme çok.kis olunca yumurtalar büyüyemiyo bu yüzdende geç zor çatlama oluyomuş.doktor 2-3 ay kullan dedi.olmazsa başka yönteme geçeriz.ama bu ilacı kullanırken hamile kalanlar oluyomuş.internettende araştırdım belirtiler pko hastalığını gösteriyoİnşallah güzel sonuç alırsın tatlim belki başka tedavi içinde vermiştir ben gebelik oncesi rutin ler için gitmiştim ama asistan çıktı sen doktoruna güven ben iyi bir doktora gidecem türkiyeye dönünce şifa olsun ınsallh
Aminnnn n benim de 14 listede ayıp heyecanlandiriyor ama hiç bir belirti hiç birşey yokkk sende varmi belirtiler??Hamileler çoğalıyorr darısı başımıza... Benim bat 12 nisan 6 günüm var kızlar sizce şu erken gebelik testlerinden mi yapsam ki?
Bana da etrafimda kiler demişti bu nu kull ninja hamile kalırsın diye inan 3 ay kesin gözüyle bakiyirdum yalnız adetim hiç saptirmaz yani umut bile vermedi 1 gün ve fsh 6 2 doktora gittim çok iyi hersey çok güzel olur dedi 8 aydayim hayırlısı diyorum ingilizce bilmediğim içinde doktora gidemiyorum biraz zorluk oluyor sadece gebelik testleri ondada hemen alamıyorum 6.5 kuveyt dinari yani 65 tl 1 tanesi cokkkk pahali gelene kadar bekliyorumTşk ederim iyi dileklerin için.daha biz 2 aydır deneme yapıyoruz önceki 5 yıl vajinusmustum..hormon testi falan yapmadık.ama senin adetin düzenliymiş benim illa geçiyo.tüylenme çok.kis olunca yumurtalar büyüyemiyo bu yüzdende geç zor çatlama oluyomuş.doktor 2-3 ay kullan dedi.olmazsa başka yönteme geçeriz.ama bu ilacı kullanırken hamile kalanlar oluyomuş.internettende araştırdım belirtiler pko hastalığını gösteriyo
İnşallah bebeğim yaa inşallah bu sefer tutunur meleğim bana darısı tüm isteyenlerin başına bol bol dua etcem sizin içinCanim ozaman moralini yuksek tut bol bol dinlen insallah saglikla kucagina alirsin,bence hamilesin:)
merhaba arkadaşlar biz çalışmaya dün gece itibarı ile başladık çok heyecanlıyım bilmem ilk seferde olur mu:)
Sağol canım ćok teşekkür ederimmAyy bende gördüm çizgiyi hadi hayirlisi
Herkese merhaba. Uzun zamandır yazamamıştım. Maşallah hamileler belli olmaya başlamış. Çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben de mayısta aşılama yaptıracağım ama aşılamadan önce rahim filmi çekip kanallar açık mı diye bakıyorlarmış. Ama benim rahim filmimi çekemediler çünkü rahim ağzı çok darmış, içeri ilaç girmemiş. Dün bir operasyon geçirdim, rahim ağzı genişletildi, film de çekildi. Allah'a şükür kanallar açık. Rahim ağzı da genişlediği için spermler rahatlıkla içeri girebilirmiş. Önümüzdeki ay güzel haberi paylaşmak dileğiyle... :) :)
Eğer aranızda uzun süredir hamile kalmayan varsa mutlaka rahim filmi çektirsin. sizin de benim gibi rahim ağzınız darsa spermler içeri giremediği için hamile kalamıyorsunuz demektir