- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.081
Cnm silik cizgi goruyorum gecikmenin kacinci gunundesn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm silik cizgi goruyorum gecikmenin kacinci gunundesn
Canım daha 2-3 gün var adetimeCnm silik cizgi goruyorum gecikmenin kacinci gunundesn
Gerçektenmi canım yaa ben gözlerim bozuldu ve bi tek ben görüyorum sanıyodum ama çok silik bu kadar silik olması normalmi kicanım ben görüyorum valla ikinci çizgiyiiiiiiiiiiiiiiii
İlk hamileliğimde de 3 gün geçmişti canım test yaptığımda o zaman belli olmuştu. Ben neredeyse 5 yıllık evliyim. 3 sene bebeğimiz olmadı. Tam tedaviye başlayalım dediğimiz dönemde kızım sürpriz yaptı bize. Bebeğimi zor da olsa kucağıma aldım bin şükür. 34 haftalık doğdu.Hmm anladım canım tabi kişiden kişiyede değişir belirtiler benım adetime 4 gün var daha bakalım gecıkınce test yapıp öğrencem artık. Buarda sendemı ılk gebeliğinde bebeğini kaybettin ben 8 haftalıkken düşük yaptım aradan 4 ay gecti tekrar denedık bu defa allahım hayırlısını nasip eder inşalah hepımıze
Bende hep bayılacağım yada midem bulanacak zannederdim :) Hiçbir şey olmamıştı ama :)) Rabbim sana da nasip etsin canım inş.Canim sagol bize fikir verdigin icin,benim daha ikinci denemem daha oncede gebelik yasamadigim icin ha bire belirti ariyorum olmayinca bos yere uzuluyor insan.Adet gecene kadar olmayabilir yani bunu ogrenmis olduk:) sen de saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.
Tebrikler canım. Dün benimde testim bu şekildeydi. Akşamına kan tahlili verdim, çıktı orda da.
Kızlar ben yanlışmı görüyorum yaa iki saattir bakmaktan gözlerim kör oldu artık siz görüyomusunuz 2. çizgiyi
İnşallah benimde vardır canım yaa bir kaç gün sonra test yaptırmayı düşünüyorum bende inşallah çıkar bu arada seninde hayırlısı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinnİlk hamileliğimde de 3 gün geçmişti canım test yaptığımda o zaman belli olmuştu. Ben neredeyse 5 yıllık evliyim. 3 sene bebeğimiz olmadı. Tam tedaviye başlayalım dediğimiz dönemde kızım sürpriz yaptı bize. Bebeğimi zor da olsa kucağıma aldım bin şükür. 34 haftalık doğdu.
Rabbim sana da nasip etsin canım inş. Kucağına sağlıkla alırsın en kısa sürede. Gönlünü ferah tut.
Bende hep bayılacağım yada midem bulanacak zannederdim :) Hiçbir şey olmamıştı ama :)) Rabbim sana da nasip etsin canım inş.
Tebrikler canım. Dün benimde testim bu şekildeydi. Akşamına kan tahlili verdim, çıktı orda da.
Bnce durup duruken silik cikmaz vardr birsey en kotu 3 gun dqha bekle adet gununde yap. Yada beklemek istemezsen kan testiyle kesinlestir. Eger kullanmiyrsan Ona gore doktor folik asit fln baslatrCanım daha 2-3 gün var adetime
Benim ki toz değil hap şeklinde tatlim sadece hormon testine baktı bunu da kullan dedi bütün değerlerimde çok iyiydi hatta adet gunum saati saatine gelir valla bende adı tedirgin oldum benimki asistan bir doktor duİnofolic tozu ne için verdi size.
bende küçük kistcikler varmış adetimin günü sürekli geçiyomuş o yüzden verdi.faydalı olabilmesi için sabah akşam aç karnına ikişer toz içmen gerekiyo dedi
Canim silikte olsa gorunuyor bence sen hemen bir kan testine git kesin cikar:)
Birkaç gün beklicem canım adet günümde giderim kan vermeyecanım kan vermeye gidebilir misin?
Daha 2 3 gün var canım adetime birkaç gün daha bekliyim ben kan için tabi evde boş durmucam hergün test yapcam koyulaşma olcakmı diye :)Canim silikte olsa gorunuyor bence sen hemen bir kan testine git kesin cikar:)
Aminn canım inşallahhMasallah rabbim gurubumuzda hamisleri cogaltsin insallah
BENDE GÖRDÜMMMMMM
Kan vermeye git hemen tatlim var çok da belli Ayy cokkk guzellKızlar ben yanlışmı görüyorum yaa iki saattir bakmaktan gözlerim kör oldu artık siz görüyomusunuz 2. çizgiyi