2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Günaydın kızlar. Güzel bir haberim var sizlere :)
Dün tek çizgi çıktı diye yazmıştım. Teste tekrar baktım daha sonra. Silik şekilde ikinci çizgi belirmiş.
Bende iş çıkışı kan verdim. Akşam eşim dayanamadı. Testin sonucunu aldı geldi veee :))
Hamileyim bin şükür.

:KK71::KK71:

6 nisan 6 hamile

:KK71:

Ya benn şu çamaşır suyu olayını cok merak ettim cok mu beni aydınlatacaakk bir hayırseverrr:110::110:

Gecen ay agri olmadi fakat adet seklim farklilasti birkac gun boyunca lekelenme oldu hep snra kanama basladi kisa surdu herzmnkinden. Gecen ay da 2 gun gecikmiatm lekelenme 3 gun surunce de yerlesme kanamasi mi acaba suphesi yasadm kanda gebelik bile baktrdm negatifi gorunce adetim sokuldu. Bu ay o yuzden temkinliyim. Hsonuna kdr olmam lazm olmazsm test yapacagm

aynen adetin gecikince test yap bencede neden klomen verdi peki doktorun? bu soruyu buradaki kullanan kızlara arada soruyorum bende herhangi bir durum olmadığı ve ilk denememiz olduğu halde doktor verdi ve kullandım bilmiyorum ne kadar doğru oldu ama hamile de kalamadım zaten

Ya benn şu çamaşır suyu olayını cok merak ettim cok mu beni aydınlatacaakk bir hayırseverrr:110::110:

Canım idrar ile çamaşır suyu karistirinca kopururse hamileymissin ama yok öyle bir şey genelde erkeklerinki kopurmus hamile kadının kopurmemis kaç kişi yazmıştı :KK66:

aynen adetin gecikince test yap bencede neden klomen verdi peki doktorun? bu soruyu buradaki kullanan kızlara arada soruyorum bende herhangi bir durum olmadığı ve ilk denememiz olduğu halde doktor verdi ve kullandım bilmiyorum ne kadar doğru oldu ama hamile de kalamadım zaten
Aslinda bnmde bir sorunum yok yumurtlamayla ilgili. 6 ay denedik snra kntrole gttm bi sorun var mi diye. Sureci hizlandrmak icin klomene basladi. Ignesiz catliyor benmkiler. Ztn bu ay 5 tane yum olunca igne yapmadi doktor. Insaalh 1 tanesi dollenmeyi basarmistr

hamile olanlar burdan bize nasıl belirtilerınız oldu yazarmısınıuz bızde tahmin yürütelim :KK37:

Benim ilk hamileliğimde de belirtim olmamıştı. Bunda da belirtim olmadı yine. Önce kendim test yaptım, ardından kan testi verdim o kadar. Akıntım vs olmadı. Daha bulantım falanda yok. İlki de böyleydi ama bugün biraz içim bulanıyor. Psikolojikte olabilir tabi.

Benim ilk hamileliğimde de belirtim olmamıştı. Bunda da belirtim olmadı yine. Önce kendim test yaptım, ardından kan testi verdim o kadar. Akıntım vs olmadı. Daha bulantım falanda yok. İlki de böyleydi ama bugün biraz içim bulanıyor. Psikolojikte olabilir tabi.
Hmm anladım canım tabi kişiden kişiyede değişir belirtiler benım adetime 4 gün var daha bakalım gecıkınce test yapıp öğrencem artık. Buarda sendemı ılk gebeliğinde bebeğini kaybettin ben 8 haftalıkken düşük yaptım aradan 4 ay gecti tekrar denedık bu defa allahım hayırlısını nasip eder inşalah hepımıze

Canim sagol bize fikir verdigin icin,benim daha ikinci denemem daha oncede gebelik yasamadigim icin ha bire belirti ariyorum olmayinca bos yere uzuluyor insan.Adet gecene kadar olmayabilir yani bunu ogrenmis olduk:) sen de saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.

Canım idrar ile çamaşır suyu karistirinca kopururse hamileymissin ama yok öyle bir şey genelde erkeklerinki kopurmus hamile kadının kopurmemis kaç kişi yazmıştı :KK66:
Ayyy bende bi heveslenmiştimm :KK43: Ne meraklıyız insan bekleyemiyor gününü zaman cabucak gecse keskee :/

Aslinda bnmde bir sorunum yok yumurtlamayla ilgili. 6 ay denedik snra kntrole gttm bi sorun var mi diye. Sureci hizlandrmak icin klomene basladi. Ignesiz catliyor benmkiler. Ztn bu ay 5 tane yum olunca igne yapmadi doktor. Insaalh 1 tanesi dollenmeyi basarmistr

inşallah canım. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...

benim nacizane tavsiyem çok iyi dinlen gerekirse hiç kımıldama yani ben ilk hamilleliğimde aynı şeyi yaşadım tecrübesizlik tabi yada salaklık diyeyim hastaneden geldim o gece dinlendim sabah ağrım falan geçince normal hayata devam ettim akşamına olan oldu bu yüzden dkt dinle hep dua et Ya MÜSAVVİRU 336 defa ve Ya MÜBDİÜ 99 defa sağ elini karnının üzerine koy oku sayısınca yapabildiğin kadar yap inşallah birşey olmaz
Çok tesekkür ederim canım tavsiyelerin için okuyacam inşallah cok sağol...

1459931370249-1326298936.jpg

X