2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar bide ben dun aksam ruyamda hamile oldugumu gordum .
Hamile oldugumu ogreniyorum ve ertesi gun dogum yapiyorum kendi basima ve bur erkek bebek doguruyorum. :KK66:

Malum olmus demek ki. Allah hayır etsin. Bende ıkı gecedir rüyamda bir erkek bebek emziriyorum hayır olsun insallah.

Kızlar dua edin kanamam oldu az bişey şimdi acile gidiyorum yeniden hcg bakmaya. Umarım düşmemiştir düşmemişse ilaç kullanmam gerekiyo

Aa canım ya Allah korusun sakınsın bebegini insallah. İyi seyler düşün. Allah ın izniyle bir sey yoktur. Haber ver bize de.

kızlar meraba , bende dünden beri hafif kahve akıntı geldi bugün kahve akıntı daha da yoğun geldi ama adetime daha 3 gün var . normalde hep günümde olrdm. şimdi tam anlamıyla kırmızıları görmedim . adet oldm mu olmadm mı bilemiyorm . kürtajın etkisiyle bu hale geldm sanırım..

Canim pek yoktu oyle .. yani nerdeyse hic yoktu iyi hatirliyorsam..
Tamam canim cevap icin cok tesekkur ederim bende hic akinti yok ondan korktum acaba bisey yokmu diye.
Esine suprizi yaptin mi? Cok mutlu olmustur.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza, hamilelerin duasi kabul olur bize de dua et:)

Bakamadım kızlar hamilemiz kaç kişi oldu ? Bu arada benim de yumurtlama zamanı geldi ağrım var geçen ay soldu bu ay sağ hadi bakalım hayırlısı

bende hep eylül ekim gibi dogurmak istemiştim ama nasipten öte köy yok. simdi kalsam 6 ocak gösteriyor takvim. 15 gun öncede olabilirmiş içime sinmedi nedense 2017 doğumlu olsun istiyorum hatta haziran falan olsun

Haziran benim için cok ileri Haziran da dogurmak içim Eylül gbi hamile olmak gerekiyor :) 2017 Ocak yeterli benim için ama malesef şiparile degil Allah ne zaman ol derse

X