- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.001
Saol canim Rabbim sizede nasip etsin insallahAyy cok şirin ya. Ben cok kıyımsızım boyle seyler beni çok etkiler bir fena oldum masallah diyelim Allah nazarlardan sakınsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim Rabbim sizede nasip etsin insallahAyy cok şirin ya. Ben cok kıyımsızım boyle seyler beni çok etkiler bir fena oldum masallah diyelim Allah nazarlardan sakınsın.
Belki gec dollenme olmustur canim adet olmassan ttekrarlaAcaba cok erken oldugu icinmi boyle bi umit varmi hala sizce dundu adet gunum hala bisey yok
Kizlar moralim cok bozuk. 2 gundur adet olamiom kan testi yaptirdim 0.5 cikdi
Insallah canimm.Malum olmus demek ki. Allah hayır etsin. Bende ıkı gecedir rüyamda bir erkek bebek emziriyorum hayır olsun insallah.
Canim senin regl olmadan akintin oluyomuydu hamileligini ogrenmeden yani.Benim 6 gunum var kuruluk var ondan umidimi kaybediyorum sanki.mantiken akinti olmasi lazimmis gibi dusunuyorum.Insallah canimm.
Noldu peki test yaptirdinmiYa cnm benim 5 gün geçti
evet ağustos grubundaydım ki malesf kaybettm bebeğimi , hayırlısı buymuşCnm sende ağustos grubunda degilmiydin
Yanlışmı hatırlıyorum
Canim pek yoktu oyle .. yani nerdeyse hic yoktu iyi hatirliyorsam..Canim senin regl olmadan akintin oluyomuydu hamileligini ogrenmeden yani.Benim 6 gunum var kuruluk var ondan umidimi kaybediyorum sanki.mantiken akinti olmasi lazimmis gibi dusunuyorum.
Tamam canim cevap icin cok tesekkur ederim bende hic akinti yok ondan korktum acaba bisey yokmu diye.Canim pek yoktu oyle .. yani nerdeyse hic yoktu iyi hatirliyorsam..
İnşallah canım kan tahlili sonucunu bekliyoruz s imdi: (Aa canım ya Allah korusun sakınsın bebegini insallah. İyi seyler düşün. Allah ın izniyle bir sey yoktur. Haber ver bize de.
Insallah hersey yolundadir....İnşallah canım kan tahlili sonucunu bekliyoruz s imdi: (
Gecmis olsun canim moralini bozma ciddi birsey degildir insallahİnşallah canım kan tahlili sonucunu bekliyoruz s imdi: (
bende hep eylül ekim gibi dogurmak istemiştim ama nasipten öte köy yok. simdi kalsam 6 ocak gösteriyor takvim. 15 gun öncede olabilirmiş içime sinmedi nedense 2017 doğumlu olsun istiyorum hatta haziran falan olsun