- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- Konu Sahibi _bilgehan_
Sanki var kizz ayy hadii insallahEki Görüntüle 1807307 Kizlar dun test yaptim adetime 2 gun var bi bakar misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki var kizz ayy hadii insallahEki Görüntüle 1807307 Kizlar dun test yaptim adetime 2 gun var bi bakar misiniz
Kizlar sabah sormustum ama cevap veren olmadi yani topik guzel ama bazi sorular havada kaliyor rica etsem cevap veren biri olur mu aca? adete son bir hafta kala iliskiyi kesmek mi lazim gebelik ihtimaline karsi?
Insallah ya doktor bu ay sansin yuksek demisdi 2 yumurtan olusmus dedi insallah tutmusdur tek belirti goguslerime sanci giriyoSanki var kizz ayy hadii insallah
Aslinda soyle bisey var ben testi dun aksam yaptim tek cizgi gibi gordum sabah saha dikkatli bakinca bunu gordum acaba gecersiz olabilirmi daha onceki testlerde boyle olmadi hic 2 gunde beklese tek cizgiyse hep tek cizgi kaldi ama adete 2 gun var 2 gun sonra tekrar yapicam
Tamam canim ben tekrar yapicam yarin sabah insallah vardirbu konuda iki görüş var canım
1- 5 - 10 dk dan sonra çıkan sonuç geçersizdir. Eğer 5-10 dk içerisinde çıkarsa o sonuç kabul edilir.
2- Eğer hamile değilsen istersen 10 gün bekle o ikinci çizgi çıkmaz. Ama hamileysen zaman geçtikten sonra çıkabilir.
Bu durumda en güzel sonuç ertesi gün ilk idrar ile testi tekrarlamaktır :)
Tamam canim ben tekrar yapicam yarin sabah insallah vardir
Insallah canim insallahInsallah ya doktor bu ay sansin yuksek demisdi 2 yumurtan olusmus dedi insallah tutmusdur tek belirti goguslerime sanci giriyo
Sagol canim biraz sitemkar yazdim galiba:)canım ben sorunu okudum ama hiç bir bilgim olmadığı yazmadım yanlış yönlendirmek istemiyorum çünkü...
ama insanlar gebe olduğunu anlamadan adet olana kadar beraberliğe devam ediyorlar ve sıkıntı olmuyor :)
Sagol canim biraz sitemkar yazdim galiba:)
Ama cidden topik cok guzel ama arada bazi sorular havada kaliyor diye tekrar ettim tekrardan cevabin icin tesekkur ederim.
Aaaa iki yumurta olusunca sans daha mi cok artiyor, benimde iki yumurtam catlamisti bu ay doktor dedi ama sansib daha yuksek demedi.Insallah ya doktor bu ay sansin yuksek demisdi 2 yumurtan olusmus dedi insallah tutmusdur tek belirti goguslerime sanci giriyo
Aynen tatlim hepimizin ilk dedigin gibi bilemeyebiliriz o kismi hic dusunmedim:)evet canım aylara bölünmesi çok güzel oldu :) takip daha kolay oluyor ama dediğin gibi çoğumuzun ilk gebeliği olduğu için pek bilemiyoruz yanlış bir şey de söylemekten çekiniyoruz:) ama hep beraber öğreneceğiz inşallah
neden ilişkiyi kesmek gereksin kiKizlar sabah sormustum ama cevap veren olmadi yani topik guzel ama bazi sorular havada kaliyor rica etsem cevap veren biri olur mu aca? adete son bir hafta kala iliskiyi kesmek mi lazim gebelik ihtimaline karsi?
Sagol canim ister istemez kafama takiliyordu:)neden ilişkiyi kesmek gereksin ki
öyle olsa hamilelik boyunca hiç ilişki yaşamamak gerekir
devam edin sizbişey olmaz Allahın izniyle
Aaaa iki yumurta olusunca sans daha mi cok artiyor, benimde iki yumurtam catlamisti bu ay doktor dedi daha
Daha yuksek hamile kalma oranin.hatta ikiz olmaihtimalideAaaa iki yumurta olusunca sans daha mi cok artiyor, benimde iki yumurtam catlamisti bu ay doktor dedi ama sansib daha yuksek demedi.
Benim de aklıma takılan bir soruydu canım :)Sagol canim biraz sitemkar yazdim galiba:)
Ama cidden topik cok guzel ama arada bazi sorular havada kaliyor diye tekrar ettim tekrardan cevabin icin tesekkur ederim.
Kizlarin geneli bir sorun olmaz demisler canim:)Benim de aklıma takılan bir soruydu canım :)
Tamam canım sağol:)Kizlarin geneli bir sorun olmaz demisler canim:)