2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Hayırlısı olsun tatlim ya,boşver takma kafana. Başka doktor seçebilme şansınız var en azından. Küçük illerde daha da problem Dr bulmak..burda 3 özel hastane 1 devlet, 1 Üniversitesi hastanesi var. Tüm kadın doğum uzmanları çok yoğun.
Sen ne güzel istanbul dasin. Başka doktorları da değerlendirebilirsin.

Doğum konusuna gelirsek ben Sezeryan istiyorum.Normal yapamam.
Canım neden yapamazsın dediler mi ki ?
 
Yok ben korkuyorum. Normal yapabileceğimi inancım yok. Acı çekmek istemiyorum. Zaten kürtajı yaşadım canlı canlı...doğuma dayanamam. En saglıklısı ama arkadaşlarımda da duyduğum tecrübeler beni Sezeryana itiyor.

Canım dogru diyosun zor tabi ama baktıgında sancı yani ameliyat bana daha zor geliyo ama tabi herkesin kendi tercihi sen kendini öyle güvende ve rahat hissediceksen en iyisi tabii hayırlısı olur inşallah
 
Gogusten sivi gelen hamisler!!!!!
Sıvı gelmesini ben önceki hamileliğinin 5.ayında yaşamıştım açıkçası doktorum çok yoğun olursa erken doğuma itebilir özellikle elinle falan sıkma demişti benim yattığımda göğsümden resmen sıvı akıyordu ama herhangi bir sorun olmadı hatta 41.hafta doğum yapmıştır. Yanı fazla olursa doktorunuzla danışın ffazlakurcalamayin :)) yyanı özellikle sikmayin
Arkadaşım haklı.
Benim kontrollerde doktorun biri sıkıp bakmıştı.ve beyaz sıvı geliyordu.bunu sorun yapmıştı.
Kendi doktoruma gittim.benim göğsümden sıvı geliyor.hormonlarim da sıkıntı var sanırım dedim.O da kendiliğinden mi geliyor dedi,yok dedim sıkınca :)Dr um da niye sıkıyorsun sıkma dedi :))
 
Hamile kaldığımdan bu yana ara ara bulantım olsada çok iştahlıym canm 4 kilo kadar aldım zaten kilolu hamile kaldım çok mutsuzum bu durumdan ama bebeğim için beslenmeme dikkat ediyorum yiyorum yani:KK66:
benim bildiğim ilk trimester'da 1.5 kg olabilirmiş. bende o da olmadı. Kilo almamın bebeğe bir faydası olacağını sanmıyorum ben. belki benim diyet olmasa bende alırdım bilemiyorum şimdi ama, almadığım içinde ters bi durum var diye düşünmek istemiyorum. bi dahaki gittiğimde sorcam doktoruma..
 
Kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi :))
 

Eklentiler

  • IMAG0314.jpg
    IMAG0314.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar şeker yüklemesi yaptırıcak mısınız?
Yaptırmayın arkadaşlar. Yazık sizede bebeğede. şeker şüphesi için açlık ve tokluk şekerine bakmaları kâfi! ben şeker hastasıyım 9 yıldır. Şeker var mı yok mu anlamak için yüklemeye gerek yok.
Açlık ve tokluk kanıma bakın, 3 aylık şeker ortalama bakın (ha1c) deyin. hiç gerekli olan bişey değil yani yükleme.

bi açlık kanı bi de tokluk kanı vermeniz zaten herşeyi döker ortaya.
 
Yaptırmayın arkadaşlar. Yazık sizede bebeğede. şeker şüphesi için açlık ve tokluk şekerine bakmaları kâfi! ben şeker hastasıyım 9 yıldır. Şeker var mı yok mu anlamak için yüklemeye gerek yok.
Açlık ve tokluk kanıma bakın, 3 aylık şeker ortalama bakın (ha1c) deyin. hiç gerekli olan bişey değil yani yükleme.

bi açlık kanı bi de tokluk kanı vermeniz zaten herşeyi döker ortaya.


Evet canım haklısın biçok kişi aynı şeyi söylüyo bende yaptırmayı düşünmüyorum
 
Ben doktor ne isterse yaptıracağım.
doktorların çoğu muhtemelen bu yüklemeyi istiyor. ama benim aklım almıyor. üst kısımlardada yazdım okursanız yukarıdaki mesajımı...
strese sokmayın bebeğinizi bu yükleme ile. ben diyabetim, herkes bilir şeker hastalığı olma ihtimalı varsa açlık/tokluk kanı vermek yeterlidir. yüklemeye hiç gerek yok. zaten varsa açlık ve tokluk kanı ile çıkar o kanda.
Hadi kendiniz neysede, bebeği strese sokmaya ne gerek anne karnında.
 
Düsük tehlikelerinden ne zaman kurtuluyoruz kacinci haftada icimiz rahatlicak:110:o_O değisik değisk rüyalar görüp duruyorum burda bebegini kaybeden arkadaslardan da cok etkilendim galiba ben :KK43:

12.hafta (3.ay) bitince risk azalıyor ama bitmiyor.
 
Kızlar , mide bulantısı için ne yapıyorsunuz , Allahım durduramıyorum 1 haftadır her yediğimi çıkarıyorum neredeyse bazen tutmaya çalışıyorum sonra daha kötü oluyorum . günü her anı böyleyim , çalıştığım için daha da büyük bir kabus haline geldi :KK43: Doktor ilaç vermemeşti çarşamba günü gidicem tekrar . Pek ilaç yanlısı değilim ama aynı durumu yaşayanlar var mı , su içemiyorum midem bulanıyor diye :KK43: yemek yiyorum bir sıkıntı yok ancak yedikten sonra çıkarıyorum.
 
X