2016 Mayıs Annelerinin Bebek Alisverisleri(Resimli)

Canım yatağı kurduk topladık sonra .toplu hali var. Bi de parçaları bunlar bak
Sağlıkla uyusun içinde .bende aynısından düşünüyorum .ama eşim illa gidip görelim diyor neyse artık bakacağız .teşekkür ederim resimler için bu arada gerçekten çok güzel görünüyor hayırlı olsun

ben düşünmekten vazgectim :) az önce sipariş verdim .. marka olarak lansinoh tercih ettim ( kullanıcı yorumlarına bakarak ) ancak ikilimi teklimi almalıyım konusunda kararsızdım çiftli kullanamayacagımı düşündüm tekli elektrikli işimi görür diyerek en uygun gg deydi sipariş verdim :)
Eki Görüntüle 1773933
Eki Görüntüle 1773934

dönenceyi de yine gittigidiyordan tiny love magic nıght projectör olarak sipariş verdim
Dönence süper tatlım ben çok memnun kaldım eşimle açıp açıp durduk:KK22: tavana çok net yansıtma yapıyor müzik seçeneği çok yok ama çok eğlenceli eşimin en beğendiği eşya bu oldu:KK48:

Aslinda ben 0 3 aylıkları aldım 3 6.ay bi tek tulum seti var. Onları bebis doğunca alayım diorum..yanlış mı düşünüyorm ki
Canım ben her ihtimale karşı 3-6 aylık çıtçıtlı badi falan da aldım. bi de fotografa bakarak yorum yapıyorum yenidogan 5li set, hastane çıkışı falan almamissin sanirim?

Canım ben her ihtimale karşı 3-6 aylık çıtçıtlı badi falan da aldım. bi de fotografa bakarak yorum yapıyorum yenidogan 5li set, hastane çıkışı falan almamissin sanirim?
Bi tane 5li Set var da . Bi tane de 10 lu Set mi alsam..Ya aslında ben alicaktim ablamlar vazgecirdiler beni .napsam

Bi tane 5li Set var da . Bi tane de 10 lu Set mi alsam..Ya aslında ben alicaktim ablamlar vazgecirdiler beni .napsam
Canım ablanlar tecrubeliyse bi bildikleri vardır belki de. Simdi al derim isine yaramazsa da sucluluk duyarim. Ben hastane çantasına bile 1 tane 10lu 2 tane 5li takim koydum ekstradan da tulum ve sapka falan da koydum ne olur ne olmaz diye. Sonucta acil ihtiyac durumunda carsiya çıkıp birileri alabilir ama onu yikayacaksin utuleyeceksin önceden hazir olması daha iyi bence

Canım ablanlar tecrubeliyse bi bildikleri vardır belki de. Simdi al derim isine yaramazsa da sucluluk duyarim. Ben hastane çantasına bile 1 tane 10lu 2 tane 5li takim koydum ekstradan da tulum ve sapka falan da koydum ne olur ne olmaz diye. Sonucta acil ihtiyac durumunda carsiya çıkıp birileri alabilir ama onu yikayacaksin utuleyeceksin önceden hazir olması daha iyi bence
Ay bak ben bunu tamamen unuttum yıkanacak daha onlar. Öyle lazım olursa pat die alınmaz. Sen Haklisn bence . Hangi marka onerrsin burda imkan yok. Netten sipariş veriyim.bi tane 10 li set

Ay bak ben bunu tamamen unuttum yıkanacak daha onlar. Öyle lazım olursa pat die alınmaz. Sen Haklisn bence . Hangi marka onerrsin burda imkan yok. Netten sipariş veriyim.bi tane 10 li set
Aslında ben de burda fazla bebek magazasi olmadigi icin erkenden her seyi tamamladim. Cogunu sehir disina gittikce ve netten aldım. Benim 10lu takımı arkadasim hediye olarak ebebekten aldı. Kalitesi cok güzel ama daha uygun bisey almak isterim dersen Civile bakabilirsin. Hijyen ve saglik urunlerinde ozellikle sectigim markalar oldu ama Kıyafette marka ayrımı yapmadim ben. Genelde LCW ve ebebekten aldık.bircok seyi de indirimdeyken aldık. Civilden tulumlar aldık onlarin kalitesini de begendim. 5li takimları da burdaki yerel bebek magazalarindan aldık cok ucuzdu ama pamuklu ve kaliteli olmasına dikkat ettim.
Ayrıca hepsinin içindeki etiketleri kestim yıkadım ve ütüleyip kaldirdim:KK66:

20160221_140456.jpg 20160221_140501.jpg 20160221_140507.jpg 20160221_140523.jpg 20160221_140534.jpg 20160221_165510.jpg
Slm kızlar sonunda bizde kızımıza alışverişe başladık. Koltuktaki toplu olanları bugün eşimle aldık. Dierlerini de annem almış saolsun. Hayatımda yaptığım en zevkli alışverişti :anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar:

Aslında ben de burda fazla bebek magazasi olmadigi icin erkenden her seyi tamamladim. Cogunu sehir disina gittikce ve netten aldım. Benim 10lu takımı arkadasim hediye olarak ebebekten aldı. Kalitesi cok güzel ama daha uygun bisey almak isterim dersen Civile bakabilirsin. Hijyen ve saglik urunlerinde ozellikle sectigim markalar oldu ama Kıyafette marka ayrımı yapmadim ben. Genelde LCW ve ebebekten aldık.bircok seyi de indirimdeyken aldık. Civilden tulumlar aldık onlarin kalitesini de begendim. 5li takimları da burdaki yerel bebek magazalarindan aldık cok ucuzdu ama pamuklu ve kaliteli olmasına dikkat ettim.
Ayrıca hepsinin içindeki etiketleri kestim yıkadım ve ütüleyip kaldirdim:KK66:
Ay ne güzel hazırlıklarını tamamlamış gibisin. Masallahhhhh bebise sana. Ben de lcw den aldım. H m ye baktım netten 10 lu Set araştırmalarım devam edio :KK66:

Ay ne güzel hazırlıklarını tamamlamış gibisin. Masallahhhhh bebise sana. Ben de lcw den aldım. H m ye baktım netten 10 lu Set araştırmalarım devam edio :KK66:
Sağol canim doğum normalde sata göre 2 mayıs ama bizim minnak 1 hafta önden gidiyor o yüzden büyük ihtimalle nisanda olacak. Ne olur ne olmaz az kaldı diye her seyi hazırladım bitirdim. Bi de son günlere bırakırsam daha cok yorulurum diye vakitlice yapmak istedim.
Eger süslü bir hastane çıkışı istersen burdan bazi arkadaslar instagramda eylulun dolabi var ordan aldilar. Onlar da cok cici oraya da bakabilirsin:KK66:

Bebek arabası konusunda hala kararsızım. Hafif, sağlam, katlandığında az yer kaplayan ve kullanışlı bir şey olsun istiyorum. Bu konuda tavsiyeniz var mı?
çok güzeller güle güle güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. bebek arabası bende araştırıyorumm. aynen senin dediğin özelliklerde. bir tane buldum ama pek emin olamadık eşimle biraz daha araştırıcaz. http://urun.n11.com/tv-urunleri/wel...gclid=CMfx-LmzjcsCFUqdGwodXywDYg&gclsrc=aw.ds bi bak istersen canım.
sende bulursan bana haber verirsen sevinirim :KK66:
birde sevi bebe setini bende almayı düşünüyorum.

Bebek arabası konusunda hala kararsızım. Hafif, sağlam, katlandığında az yer kaplayan ve kullanışlı bir şey olsun istiyorum. Bu konuda tavsiyeniz var mı?
cybex iris aldım ben çok hafif ve bizim arabamız küçük model bagajına da rahat sığıyor üstüyle kapanabiliyor ayrıca cybexin ana kucağı oto koltukları kaza çarpışma testlerinde hep birinci geliyor bence incelemelisin ben çok memnunum aldığıma içim rahat

Bebek bakım çantası olarak kipling den bu modeli aldım.
Bugün morhipoda indirime girmiş. Kendi mağzalarından daha ucuz. Ben üzüldüm acele ettiğime...

X