Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok güzeller. Biz hep 0-3 ay aldık hic büyük kıyafetler almadik. Tisortu bile yok hep takim ya da tulum. Bende mi alsam acaba böle şeyler. Mont bile alasim var şimdiden çok tatlı montlar var.
Ben pijama takımı almıştım 6-9 ay falan. Bugün eltimin bebişine hediye bakarken bunları da benim kıza kaptım. Belki çıkamam alamam diye uygun gorduklerimden alıyorum. Bi de bende kıyafet aşkı var yenidoğan her şey tamamlanınca bunlara dadandımKış sonu indirimi de var seneye giydiririm uygun fiyattan almış olurum dedim.Yaa çok güzeller. Biz hep 0-3 ay aldık hic büyük kıyafetler almadik. Tisortu bile yok hep takim ya da tulum. Bende mi alsam acaba böle şeyler. Mont bile alasim var şimdiden çok tatlı montlar var.
Aynen yaa sezon sonundan uygun fiyata alabiliriz aslında haftasonu bizde bakalım babamizla. Montta cok güzelmiş ben böyle bisey de almayı düşünüyorum. Bebek arabası aldin mi peki canım. Ben kaç gundur araştırma içindeyim karar veremiyoruz bi türlü. Civilde indirim varmış hafta sonu oraya da bakicaz bakalım.Ben pijama takımı almıştım 6-9 ay falan. Bugün eltimin bebişine hediye bakarken bunları da benim kıza kaptım. Belki çıkamam alamam diye uygun gorduklerimden alıyorum. Bi de bende kıyafet aşkı var yenidoğan her şey tamamlanınca bunlara dadandımKış sonu indirimi de var seneye giydiririm uygun fiyattan almış olurum dedim.
Ara sayfalarda var ben astronot mont da aldım önümüzdeki yıl için.Eki Görüntüle 1782211
Cok guzeller canim güle güle giysin prensesen cok da önlükteki sosyal mesajı sevdim
Biz bebek arabasını doğum sonrası duruma göre almaya karar verdik. Bazı bebekler arabayı severken bazıları hiç binmeyebiliyor. Zaten ilk aylar çok küçük olacak bebek arabası tercih etmem, biraz büyüsün baston araba alayım hafif olsun istiyorum.Aynen yaa sezon sonundan uygun fiyata alabiliriz aslında haftasonu bizde bakalım babamizla. Montta cok güzelmiş ben böyle bisey de almayı düşünüyorum. Bebek arabası aldin mi peki canım. Ben kaç gundur araştırma içindeyim karar veremiyoruz bi türlü. Civilde indirim varmış hafta sonu oraya da bakicaz bakalım.
Tesekküler cicimmmm. Daha güzelleri sizin olsunnCok guzeller canim güle güle giysin prensesen cok da önlükteki sosyal mesajı sevdim
Cok guzeller aldiklarin cnm. Gule gule kullansin oglusun:) bende park yatak alacagim ama yatagi konusunda kararsizim. Sunger mi pamuk mu diye? Sen neye gore pamuk tercih ettin cnm merak ettim. Diger gorusu olan arkadaslarda paylasabilirler mi?merhaba kızlar, ben de oğlum için yavaş yavaş alışverişe başladım, fikir olur belki paylaşayım burda :)
Eki Görüntüle 1780920
Eki Görüntüle 1780921
Eki Görüntüle 1780925
Eki Görüntüle 1780926
Eki Görüntüle 1780927
Eki Görüntüle 1780928
Cok guzeller aldiklarin cnm. Gule gule kullansin oglusun:) bende park yatak alacagim ama yatagi konusunda kararsizim. Sunger mi pamuk mu diye? Sen neye gore pamuk tercih ettin cnm merak ettim. Diger gorusu olan arkadaslarda paylasabilirler mi?
merhaba canım, güzel günlerde giyip kullansın prensesin aldıklarını. beşiğinin aynısını sipariş verdim ben de. modoko'dan kervan mobilya değil mi?sonunda yükleyebildim bunlar da benim kızçemin çeyizi odasını da aldık ama şuan sadece beşiğini paylaşıyorum 3 hafta sonra gelicek o zaman yükliycem tüm odayı bir de anne yanı beşik sipariş ettik onu da yükledim kıyafetler 0-3 ay ve 3-6 ay karışık yeterli mi acaba 0-3 ay toplam 8 takım var 3-6 ay da 5 takım var ama hediyeler de olur bir de benim bebeklik kıyafetlerim var tertemiz annem saklamış 3-6 elbiseler onlar gelicek ama benim sorum 0-3 ay yeter mi sizce?Eki Görüntüle 1784854 Eki Görüntüle 1784855 Eki Görüntüle 1784856 Eki Görüntüle 1784857 Eki Görüntüle 1784860 Eki Görüntüle 1784861 Eki Görüntüle 1784866 Eki Görüntüle 1784868 Eki Görüntüle 1784869 Eki Görüntüle 1784870 Eki Görüntüle 1784871 Eki Görüntüle 1784872 Eki Görüntüle 1784874 Eki Görüntüle 1784876 Eki Görüntüle 1784877 Eki Görüntüle 1784878 Eki Görüntüle 1784879
Ben maskodan hugo istanbul mobilyadan verdim canım anne yanı beşik mi yoksa büyük olan mi odasını ordan siparis ettim anne yanını görmüştüm ama internetten sipariş ettimmerhaba canım, güzel günlerde giyip kullansın prensesin aldıklarını. beşiğinin aynısını sipariş verdim ben de. modoko'dan kervan mobilya değil mi?
Doğru diyorsun canım dün başka şeyler almaya gittim bir tulum daha aldım dayanamadim ama 3-6 ay aldım benim korkum ilk 1 ay aslında yetmezse çıkıp almak da zor olur diye korkuyorum o yüzden heralde 10 takıma tamamlarim dediğin gibi gidip gördükçe beğendikçe zaten benim kuzende geçen yıl mayısta doğum yapti temmuz ortasi ağustosta hep evde citcitli bodyle tuttu çok sıcak olduğu için o kısım kolay geliyor zaten eylülden itibaren de kisliklar başlarMELISTOPRAK hepsi çok güzel bayıldım Güle güle giysin inşallah prensesin. Yatağını özellikle çok beğendim sonradan alacaklarında çok güzel. Bence takım yeter dediğin gibi hediye de gelir. Birde ne kadar yeter desek de bişey görüp beğenip almak istersin o zman alırsın illaki. Biz geçen hafta kıyafet alışverişini bitirmistik ama ondan sonra 3 gün yine magazalara gittik besik araba almaya falan aaaa şu çok güzelmis alayım bari diye diye yine bikac parca kiyafet aldık. Anneme dedim hatta bişey görüp begenirsin almak istersin 0-3 ay alma daha büyüklerini al die
büyük olan canım... ben oda takımı değil yalnız beşik aldım. aynı model başka mağzalarda da olabiliyor demekki. sen ne kadara aldın beşiği acaba merak ettim...Ben maskodan hugo istanbul mobilyadan verdim canım anne yanı beşik mi yoksa büyük olan mi odasını ordan siparis ettim anne yanını görmüştüm ama internetten sipariş ettim
canım ben aynı mağzadan tüm odasını aksesuarlarını büyük sedirini falan da aldım tek beşiğin fiyatını hatırlamıyorum cidden demek ki imalatçıları aynıdır ben arkadaki kapitoneyi böyüttürdüm çocuğun kafası çarparsa kumaşa çarpsın diye bir de altına 2 tane çekmece eklettimbüyük olan canım... ben oda takımı değil yalnız beşik aldım. aynı model başka mağzalarda da olabiliyor demekki. sen ne kadara aldın beşiği acaba merak ettim...