2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
iyi aksamlar bugun bebegi ve belli belirsiz kalp atislarini gorduk daha net gormek icin salı gunu kontrole cagirdi doktor darisi heniz gormeyenlerin başına 6+0 im ultrason da 3 gun onde çıktı.

seninle aynı durumdayım.ilk hamileliğimde resmen 4 ay çubuk krakerle hayatta kaldım.şimdi hiçbirşey yok.kusmayı geçtim bulantı bile yok.uyku hali dışında hamilelik belirtisi de yok.dün dr daydım sordum hiç birşey yok dedi sakın hurafelere inanama dedi.kalp atışını da duyduk şükür.rahat ol bence.keyfini çıkaralım.

kızlar dün progestan iğnesi yaptılar bana daha önceden de alerjm vardı ama kanamayı başka türlü durduramyz dediler yaptılar ve ben yne kötü oldum eklem ağrısı baş ağrısı ateş kusma ateşm 37,7 olmş.. nasıl düşürebilirm hastaneyede gtmek istemyrm girer grmez kusuyrm hastanede kokusu mahfetti beni

kızlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ev işi filan yapıyormusunuz yoksa , hem dinlenerek mi? ben bugün biraz iş yaptım da sanki çok az kasıklarımda ağrı var :S korkuyorum çok :S

kızlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ev işi filan yapıyormusunuz yoksa , hem dinlenerek mi? ben bugün biraz iş yaptım da sanki çok az kasıklarımda ağrı var :S korkuyorum çok :S
Kuzum bende yarı yarıya agrim olduğu zaman Dinleniyorum...ama şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum fazla oturmamaya halsiz oldugumda çorba yaparken bile kaç kere oturdugum oldu

Geçmiş olsun cnm ılık duş al iyi gelir. Eklem yerlerine de havluyu soğuk suyla ıslatıp koy

Atesin varsa canim ihmal etme kendini ya git bi doktora en azından yardımcı olur ...sirkeli su yap alnına falan koy miden bulanmazsa tabii o da

ev ısı falan yapmayın bence benım esım yapaıyor ben sadece yemek hazırlıyorum ayakta durmama bıle ızın vermıyor otor ben yaparım dıyor en azından ılk zamanlarda yardımcı olsun esınız

Kızlar iyi akşamlar.Bebişlerden sonra hayatınız aynen devam ediyor musunuz.Ufak tefek dikkat etmeler dışında yani.
mesela ben her işimi kendim yapıyorum olması gerektiği gibi. Bebişten önce her gün bir saat yürüyordum hala devam ediyorum. (son bir senede 27 kilo verdim sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile) ağır şeyler kaldırmak dışında hayatıma devam ediyorum.
siz de durumlar nasıl.
bana göre hamilelik hastalık değil bir süreç. (düşük veya başka riskler yoksa tabi) etrafımda evini temizlemeyen annelerine yada başkalarına yaptıran iki merdiven çıkacaksa birilerinin koluna giren insanlar gördüğüm için garibime gitti ve size de sormak istedim sizler ne düşünüyorsunuz diye...

Bizde almaya çalışalım randevu iyiyse dr.Sakaryaya yabancı olunca zor oluyoYine dr için tavsiyen olursa burda yazarmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…