- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.841
Hmm sizin beta hcg niz kaç çıkmıştıGidicem canim ama erken gitmek istemiyorum gecen hafta cuma gittik 2 hafta sonra gelin dedi bayrama denk geliyo ya bayramdan once mi gitsem bayramdan sonra mi ona karar veremiyorum iste :))
Yaa evet bende galiba dayanamicam gidicem ayy beni anlayan birilerini gormek cok guzelll:))Bende ayni ikilemde kaldim:)) ama bayramda memleketw gidecegimiz icin bu cumartesiye randevu aldimbayram sonrasina kadar catlarim
Benngecen cuma degil ondan onceki cuma en son olcturdum bi daha olcturmedim o zaman 406 miydi neydi oyle birseydiHmm sizin beta hcg niz kaç çıkmıştı
Hangi bolume acayim. Mayis annelerinin altina mi dualarimiz siziInle kismina miCanim karismasin die ayri biryerdenmi Kur grup yasin okuyacaklar icin her hafta okuruz duamii zi eder, ,,, hamilelerin duasida kabul olurmus
ben bu cuma bir yasin okuyarak başlıyorum çalıştığım için akşam okurum anca yada perşembe akşamından okuyabilirim
seninle aynı durumdayım.ilk hamileliğimde resmen 4 ay çubuk krakerle hayatta kaldım.şimdi hiçbirşey yok.kusmayı geçtim bulantı bile yok.uyku hali dışında hamilelik belirtisi de yok.dün dr daydım sordum hiç birşey yok dedi sakın hurafelere inanama dedi.kalp atışını da duyduk şükür.rahat ol bence.keyfini çıkaralım.Selaam anneler cogalmis ne güzel herkes yavrusunu kucağına alsın inşallah kızlar ben yedi haftalik oldum ama ne bulantı ne kusma sadece arada bir mide yanması o kadar Oğlumda inanin bu zamanlarda bitkisel hayatta gibiydim kusmaktan tabi bu durumdan şikayetçi değilim de bi problem mi var acaba bilen bilir Dr düşük tehlikesinden bahsetti tam yerlesmemis dedi igne vurundum ondan mi hani sağlıklı bebek kusturur derler offff ne zor işler yarabbim
kızlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ev işi filan yapıyormusunuz yoksa , hem dinlenerek mi? ben bugün biraz iş yaptım da sanki çok az kasıklarımda ağrı var :S korkuyorum çok :S[/Q
Yorucu degil cok sukur dedgin gibi dinlenerwk yapiyorum islerimi cok yorulmayacaksin cok oturmayacaksin ikinin ortasi olacak aslinda
Kuzum bende yarı yarıya agrim olduğu zaman Dinleniyorum...ama şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum fazla oturmamaya halsiz oldugumda çorba yaparken bile kaç kere oturdugum oldukızlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ev işi filan yapıyormusunuz yoksa , hem dinlenerek mi? ben bugün biraz iş yaptım da sanki çok az kasıklarımda ağrı var :S korkuyorum çok :S
Geçmiş olsun cnm ılık duş al iyi gelir. Eklem yerlerine de havluyu soğuk suyla ıslatıp koykızlar dün progestan iğnesi yaptılar bana daha önceden de alerjm vardı ama kanamayı başka türlü durduramyz dediler yaptılar ve ben yne kötü oldum eklem ağrısı baş ağrısı ateş kusma ateşm 37,7 olmş.. nasıl düşürebilirm hastaneyede gtmek istemyrm girer grmez kusuyrm hastanede kokusu mahfetti beni
Atesin varsa canim ihmal etme kendini ya git bi doktora en azından yardımcı olur ...sirkeli su yap alnına falan koy miden bulanmazsa tabii o dakızlar dün progestan iğnesi yaptılar bana daha önceden de alerjm vardı ama kanamayı başka türlü durduramyz dediler yaptılar ve ben yne kötü oldum eklem ağrısı baş ağrısı ateş kusma ateşm 37,7 olmş.. nasıl düşürebilirm hastaneyede gtmek istemyrm girer grmez kusuyrm hastanede kokusu mahfetti beni
ev ısı falan yapmayın bence benım esım yapaıyor ben sadece yemek hazırlıyorum ayakta durmama bıle ızın vermıyor otor ben yaparım dıyor en azından ılk zamanlarda yardımcı olsun esınızkızlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ev işi filan yapıyormusunuz yoksa , hem dinlenerek mi? ben bugün biraz iş yaptım da sanki çok az kasıklarımda ağrı var :S korkuyorum çok :S
Bizde almaya çalışalım randevu iyiyse dr.Sakaryaya yabancı olunca zor oluyoSakarya merkezde oturuyorum.. Bilge hastanesinde Sevgi hanıma gittim iki kere ama hiç memnun kalmadım. Devlet hastanesinde Tuba DÜZCAN var ona randevu almaya çalışıyorum bir haftadır çok meth ettiler..
Siz de mi Sakaryadansınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?