• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Herkese merhaba,
Doktordan geldim, kan tahlillerim ve tam idrar tahlili yapıldı.
Öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Kesinlikle tam idrar tahlinini ihmal etmeyin, erken doğuma sebep olabilecek enfeksiyonları engellemek için.
Beyaz veya şeffaf akıntılar normalmiş. Kesinlikle günlük ped kullanmayın.
Her gün siyah üzüm ve ceviz yiyin.
Ve günde 2,5 lt su için.

Slm kızlar sonunda ultrasona girebildim bende :KK54: önce kese görünmedi su iç iyice sıkış bide öyle bakalım dedi yada alttan muayene edeyim hangisini istersin dedi dr tabi ben sıkışıpta geleyim dedim öğleden sonra tekrar gittim bu sefer hem kese hem de bebek göründü kalp atışıda var dedi 6 hafta 1 günlükmüş :KK49:bayramdan sonra yine gideceğim
Ayy canimm ayni gunuz biz seninle demekki benimde artik gorulebilir kalp atisono sadece gordu dimi duydunuz mu yoksa bayramdan sonra mi duyulur dedi doktorun hadi gozun aydon cnm darisi basimiza insallah :))

Ayy canimm ayni gunuz biz seninle demekki benimde artik gorulebilir kalp atisono sadece gordu dimi duydunuz mu yoksa bayramdan sonra mi duyulur dedi doktorun hadi gozun aydon cnm darisi basimiza insallah :))
Kalp atışını duymadım bayramdan sonra duyarım sizde bi dra gidin isterseniz :KK66:

Seninle günlerimiz aynı canım senin adına çok sevindim kendim için de bir umut oldu kalp atışı için:KK48: bende cuma günü gidicem kalp atışı için inşallah duyarım çok stresliyimo_O
Ben kalp atışını daha duymadım sadece dr attığını söyledi sanırım bayramdan sonra duyarım

Mide bulantısı olmayanlar da oturup şükretsin. Çünkü her hamilelikte illa mide bulanacak diye bir şey yok. :anneadayı:
Canim sana iki sey soracagim ilki bugun adet gunumdu acaba ondanmidir bilemiyorum ama sari bi akintim oldu normalmi birde kac hafalikken ultrasonda tam gorur doktorum suan bakmadi kucuk dedi kurbandan sonra 6 haflaik olacagiz Allah nasip ederse gorurmu acaba

benim ultrason kağıdımda EDD 11-05-2016 yazıyor ultrason verilerine göre beklenen doğum tarihiymiş burdaki hesapla 2 gün uymadı sizin de öyle mi acaba kızlar değişkenlik gösteriyor mu

Canim sana iki sey soracagim ilki bugun adet gunumdu acaba ondanmidir bilemiyorum ama sari bi akintim oldu normalmi birde kac hafalikken ultrasonda tam gorur doktorum suan bakmadi kucuk dedi kurbandan sonra 6 haflaik olacagiz Allah nasip ederse gorurmu acaba
Sarıdan bir şey olmaz da kırmızımsı vs olursa tehlikeli olabiliyor ki onda bile dinlenince geçiyormuş. 5 haftalıkken görünüyor. 6 da kalp bile duyabilirsiniz =)

Kalp atışını duymadım bayramdan sonra duyarım sizde bi dra gidin isterseniz :KK66:
Gidicem canim ama erken gitmek istemiyorum gecen hafta cuma gittik 2 hafta sonra gelin dedi bayrama denk geliyo ya bayramdan once mi gitsem bayramdan sonra mi ona karar veremiyorum iste :))

@rojin2 @dygctn04 @Cilekkokusu12345 semisotu semisotu @kromozom99 @paintress kızlar yasin okumak için sanırım simdilik bu kadarız ne dersiniz bu cumadan baslayalım mı ? sayı cogalırsa bir tablo ya da cuma zayıflama yarısmalarındaki gibi bir liste cıkarırız herkes okudukca artı koyar. her hafta da birimiz duasını yapar

@eryesil de varmıs onu atlamısım. baska atladıgım varsa beni etiketleyebilir mi arkadaslar

ben bu cuma bir yasin okuyarak başlıyorum çalıştığım için akşam okurum anca yada perşembe akşamından okuyabilirim

Gidicem canim ama erken gitmek istemiyorum gecen hafta cuma gittik 2 hafta sonra gelin dedi bayrama denk geliyo ya bayramdan once mi gitsem bayramdan sonra mi ona karar veremiyorum iste :))
Bende ayni ikilemde kaldim:)) ama bayramda memleketw gidecegimiz icin bu cumartesiye randevu aldim;) bayram sonrasina kadar catlarim:D

benim ultrason kağıdımda EDD 11-05-2016 yazıyor ultrason verilerine göre beklenen doğum tarihiymiş burdaki hesapla 2 gün uymadı sizin de öyle mi acaba kızlar değişkenlik gösteriyor mu
Canim biraz once ayni konuyu bir arkadasimla konustuk. O tahmini tarihten 1 hafta onceye gekiyor genelde dedi :)

Back