• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben ilk hamileliğimde Eleviti kullanmıştım ama sonradan öğrendimki onda domuz katkısı varmış, şuan Decaviti kullanayım diyorum ama kararsızım.
Canim folik asit için folbiol kullanıyorum günde bi tane ...bugün doktor decavit verdi yeni o ne için peki ?

Ben sordum bugün doktora olmaz dedi ilkten sonra kendi arabamizla gidicez dedim 3 4 saatlik yol dedim tamam o zaman dedi adam galiba israrima dayanamadi... çanakkale ye gidicez kuzum bende öyle dusunuyorum dinlene dinlene insallah bi problem olmaz ya
Ben de sordum kalp atiminda once izn yok dedi bziki çok küçük gidemeyecegiz memlekete

Ben sordum bugün doktora olmaz dedi ilkten sonra kendi arabamizla gidicez dedim 3 4 saatlik yol dedim tamam o zaman dedi adam galiba israrima dayanamadi... çanakkale ye gidicez kuzum bende öyle dusunuyorum dinlene dinlene insallah bi problem olmaz ya
aynen otobüsle bende gidemezdim, araba rahat olacak canım dinlene dinlene :KK54:

ben normalde günlük toplamda 60 km yol yapıyorum zaten işten dolayı korkma bir şey olmaz allahın izniyle :KK72:

Selaam anneler cogalmis ne güzel herkes yavrusunu kucağına alsın inşallah kızlar ben yedi haftalik oldum ama ne bulantı ne kusma sadece arada bir mide yanması o kadar Oğlumda inanin bu zamanlarda bitkisel hayatta gibiydim kusmaktan tabi bu durumdan şikayetçi değilim de bi problem mi var acaba bilen bilir Dr düşük tehlikesinden bahsetti tam yerlesmemis dedi igne vurundum ondan mi hani sağlıklı bebek kusturur derler offff ne zor işler yarabbim

@rojin2 dygctn04 dygctn04 Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 @semisotu @kromozom99 @paintress kızlar yasin okumak için sanırım simdilik bu kadarız ne dersiniz bu cumadan baslayalım mı ? sayı cogalırsa bir tablo ya da cuma zayıflama yarısmalarındaki gibi bir liste cıkarırız herkes okudukca artı koyar. her hafta da birimiz duasını yapar

eryesil eryesil de varmıs onu atlamısım. baska atladıgım varsa beni etiketleyebilir mi arkadaslar
Canim karismasin die ayri biryerdenmi Kur grup yasin okuyacaklar icin her hafta okuruz duamii zi eder, ,,, hamilelerin duasida kabul olurmus;)

Selaam anneler cogalmis ne güzel herkes yavrusunu kucağına alsın inşallah kızlar ben yedi haftalik oldum ama ne bulantı ne kusma sadece arada bir mide yanması o kadar Oğlumda inanin bu zamanlarda bitkisel hayatta gibiydim kusmaktan tabi bu durumdan şikayetçi değilim de bi problem mi var acaba bilen bilir Dr düşük tehlikesinden bahsetti tam yerlesmemis dedi igne vurundum ondan mi hani sağlıklı bebek kusturur derler offff ne zor işler yarabbim
Benimde mide bulantım hiç yok sadece acıktığımda bulanır gibi oluyor o kadar.. Çevremde bizim gibi bulantısı olmayan hamileler sağlıklı çocuklar doğurdu:KK49:İnsanın içinde ister istemez bir şüphe oluyor ama şanslı olduğumuzu düşünmek istiyorum ben:KK66:

Çok sevindim kuzum maşallah değerlerinde çok güzel darısı evlatlarimizi kucagimza almaya insallah
Amin canim cok sukur ya biliyormusun karıştırdı ilk tahliler birde sonuca baktim 140 falan ödüm koptu remen yaa sonradan duzeltildide rahatladim cok sukur

benimde midem hiç bulanmadı bende azcık ondan tırstım acaba neden diye :KK51:

Merhaba arkadaşlar bende 2016 şubat annesi olacaktım ama maalesef bebeğimi kaybettim. Bi ay aradan sonra tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi doktorum. bu ay nedendir bilmiyorum ama değişik bir his var içimde. İlk hamileliğimdeki uykulu halim ve göğüs acılarımın aynısını yaşıyorum. eğer hamileysem 3 hafta +4 gün olacak bugün. sabah 2. idrara test yaptım ama negatif çıktı. hala umutluyum inş bu ay rabbim nasip eder..

Benimde mide bulantım hiç yok sadece acıktığımda bulanır gibi oluyor o kadar.. Çevremde bizim gibi bulantısı olmayan hamileler sağlıklı çocuklar doğurdu:KK49:İnsanın içinde ister istemez bir şüphe oluyor ama şanslı olduğumuzu düşünmek istiyorum ben:KK66:
ay inş öyledir bu durumdan azcık rahatsız oluyorum bende

Amin canim cok sukur ya biliyormusun karıştırdı ilk tahliler birde sonuca baktim 140 falan ödüm koptu remen yaa sonradan duzeltildide rahatladim cok sukur
Canim suan kucuk diye bakmadi doktor bayramdan sonra 6 haftalik olcagiz Rabbim nasip edrse insallah o zamn ultrasonda cikar deilmi kap atislarinida duyabilirmiyiz

Back