• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ev işi filan yapıyormusunuz yoksa , hem dinlenerek mi? ben bugün biraz iş yaptım da sanki çok az kasıklarımda ağrı var :S korkuyorum çok :S
Ben haziranda işten çıktım iki aydır evdeydim hergün ev süpürmeden temizleden durmuyodum ama öğrendiğimden beri çok yorulmamaya çalışıyorum.. Bugün biraz süpürdüm toz aldım akşama doğru da ütü yapayım dedm ama kasıklarım ağrımaya başladı kendimi kötü hissettim yarıda bırakmak zorunda kaldımo_O

mrb kızlar yarın dr rendevum var kalp atıslarını duyarmıyız sizce yarın 5+6 olacak
sanırım seninle sat tarihlerimiz aynı. inşallah duyarsın kalp atışlarını. bana geçen cuma doktor iki hafta sonra gel dedi ama bayram sonuna geldiği için ben de acaba salı günü gitsem mi ki diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım.

Ben haziranda işten çıktım iki aydır evdeydim hergün ev süpürmeden temizleden durmuyodum ama öğrendiğimden beri çok yorulmamaya çalışıyorum.. Bugün biraz süpürdüm toz aldım akşama doğru da ütü yapayım dedm ama kasıklarım ağrımaya başladı kendimi kötü hissettim yarıda bırakmak zorunda kaldımo_O
Bence cok zorlama canim kendini kasiklarinda hissetigin an birak bebisinden daha onemli degil ;l

Günaydın kızlar

Ben de dün iş çıkışı yemekten sonra yürüyüşü biraz fazla kaçırmış olmalıyım ki kasıklarımda bir ağrı oldu ve bir adım bile atamadan olduğum yerde oturup kalmak zorunda kaldım. Eşimi arayıp beni gelip almasını söyledim. Sizde de çok yürüyünce kasıklarda ağrı oluyor mu? Bir de fazlaca gaz oluyor
bendede oluyor..cok yürüyünce hep kasik agrisi cekiyorum.. insallah birsey olmaz..

günaydın kızlar,
bugün itibariyle mide bulantım başladı:KK43: sabah kalkarken bişey yoktu. dişimi fırçalarken oldu. mide boş olduğu için çok kötü oldum. bi de bunun üstüne işe geldim şu an:KK43: bende kasık ağrısı hiç olmadı. gaz ve uyku hali mevcut.
Bendede yavas yavas basliyacak galiba migde bulantisi. Iki gündür sabahlari zorlaniyorum.. uyanir uyanmaz birsey ye mutlaka. Migden bos olmasin.tuzlu kraker ye mesela..bende birsey yedikten sonra biraz toparlaniyorum

Benımde esım yardım edıyor sagolsun sonucta boyle bır deneyım yasamadıgımız için cogu kışı korkabılır ki kasık agrısı çoksa ne kadar normal de olsa ay aman hamılelıkten yap işi diyemıyor ınsan kendı kendıne ben temizlik yaparken deli gıbı her yerı yaparım suan oyle bır temızlıge gırıssem heralde bısey olur bence yardım edeni olan kimse yardım edıldıgı ıcin hayır ben yaparım hamıle hamıle demez :KK66::KK66: Rıske atamam şahsen kasık agrım varken ben sadece yemekleri yapıyorum suan

kızlar dün progestan iğnesi yaptılar bana daha önceden de alerjm vardı ama kanamayı başka türlü durduramyz dediler yaptılar ve ben yne kötü oldum eklem ağrısı baş ağrısı ateş kusma ateşm 37,7 olmş.. nasıl düşürebilirm hastaneyede gtmek istemyrm girer grmez kusuyrm hastanede kokusu mahfetti beni
Minoset ateş düşürücü veya parol hamilelerde kullanıyor kullanabilirsin istersen . Bol bol dusa gir. Eklem yerlerine koltuk altlarına ıslak bezle kompres yap. Ama yinede riske atmasan gitsen dra daha iyi olur.

Bizde almaya çalışalım randevu iyiyse dr.Sakaryaya yabancı olunca zor oluyo:KK43:Yine dr için tavsiyen olursa burda yazarmısın.

Araştırma hastanesinde dogumhane ebedi bi tanıdık çıktı ona da sordurdum çok iyi bi doktormus ayrıca da hep op. Dr Tuba hanım uzman dr alabilirsem sıra davranışını da degerlendirecem ins sakaryalilara :)

Selam kızlar izmirde ğittiginiz ve memnun kaldığınız dr lar varmı benim 15 yıllık dr çokta memnunum ama 120 lira muayne ücreti biraz zorlıycak ğibi varmı anlaşmalı hastanelerde ğittiğiniz doktor yardımcı olursanız çok sevinirim

Back