- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.821
bende idrar yolu enfeksiyonu hep olur aslında yarın versem mi acaba tahliliMide bulantısı olmayanlar da oturup şükretsin. Çünkü her hamilelikte illa mide bulanacak diye bir şey yok.
Kesinlikle gidin. Varsa da hemen önlem alırsınız.bende idrar yolu enfeksiyonu hep olur aslında yarın versem mi acaba tahlili
Ayy canimm ayni gunuz biz seninle demekki benimde artik gorulebilir kalp atisono sadece gordu dimi duydunuz mu yoksa bayramdan sonra mi duyulur dedi doktorun hadi gozun aydon cnm darisi basimiza insallah :))Slm kızlar sonunda ultrasona girebildim bendeönce kese görünmedi su iç iyice sıkış bide öyle bakalım dedi yada alttan muayene edeyim hangisini istersin dedi dr tabi ben sıkışıpta geleyim dedim öğleden sonra tekrar gittim bu sefer hem kese hem de bebek göründü kalp atışıda var dedi 6 hafta 1 günlükmüş bayramdan sonra yine gideceğim
Kalp atışını duymadım bayramdan sonra duyarım sizde bi dra gidin istersenizAyy canimm ayni gunuz biz seninle demekki benimde artik gorulebilir kalp atisono sadece gordu dimi duydunuz mu yoksa bayramdan sonra mi duyulur dedi doktorun hadi gozun aydon cnm darisi basimiza insallah :))
Bunu ben de merak ediyorum. Öğrenince yazar mısınız?Ben de tahliller için yarın gidicem ve yolculuk olayını bi sorucam bayram için
Ben kalp atışını daha duymadım sadece dr attığını söyledi sanırım bayramdan sonra duyarımSeninle günlerimiz aynı canım senin adına çok sevindim kendim için de bir umut oldu kalp atışı içinbende cuma günü gidicem kalp atışı için inşallah duyarım çok stresliyim
Canim sana iki sey soracagim ilki bugun adet gunumdu acaba ondanmidir bilemiyorum ama sari bi akintim oldu normalmi birde kac hafalikken ultrasonda tam gorur doktorum suan bakmadi kucuk dedi kurbandan sonra 6 haflaik olacagiz Allah nasip ederse gorurmu acabaMide bulantısı olmayanlar da oturup şükretsin. Çünkü her hamilelikte illa mide bulanacak diye bir şey yok.
Yolculuk olayini ben doktoryma sordum biz kalp atislarini bekliyoruz ondan sonra olabilir dedi ama yine de gitme benceBunu ben de merak ediyorum. Öğrenince yazar mısınız?
Sarıdan bir şey olmaz da kırmızımsı vs olursa tehlikeli olabiliyor ki onda bile dinlenince geçiyormuş. 5 haftalıkken görünüyor. 6 da kalp bile duyabilirsiniz =)Canim sana iki sey soracagim ilki bugun adet gunumdu acaba ondanmidir bilemiyorum ama sari bi akintim oldu normalmi birde kac hafalikken ultrasonda tam gorur doktorum suan bakmadi kucuk dedi kurbandan sonra 6 haflaik olacagiz Allah nasip ederse gorurmu acaba
Bayram için çok önceden yapılmış planlar oluyor malesef. Uzun yolculuk yapanları da gördüm bir şey olmuyor Allahın izniyle.Canim
Yolculuk olayini ben doktoryma sordum biz kalp atislarini bekliyoruz ondan sonra olabilir dedi ama yine de gitme bence
Teskkurler canim insallah supriz gibi olur bizeSarıdan bir şey olmaz da kırmızımsı vs olursa tehlikeli olabiliyor ki onda bile dinlenince geçiyormuş. 5 haftalıkken görünüyor. 6 da kalp bile duyabilirsiniz =)
Tabi insallah olmaz tedbir bizden taktir allahdan veren Rabbim hersekilde veriyor neler duydum insallah olmaz canimBayram için çok önceden yapılmış planlar oluyor malesef. Uzun yolculuk yapanları da gördüm bir şey olmuyor Allahın izniyle.
Gidicem canim ama erken gitmek istemiyorum gecen hafta cuma gittik 2 hafta sonra gelin dedi bayrama denk geliyo ya bayramdan once mi gitsem bayramdan sonra mi ona karar veremiyorum iste :))Kalp atışını duymadım bayramdan sonra duyarım sizde bi dra gidin isterseniz
@rojin2 @dygctn04 @Cilekkokusu12345semisotu @kromozom99 @paintress kızlar yasin okumak için sanırım simdilik bu kadarız ne dersiniz bu cumadan baslayalım mı ? sayı cogalırsa bir tablo ya da cuma zayıflama yarısmalarındaki gibi bir liste cıkarırız herkes okudukca artı koyar. her hafta da birimiz duasını yapar
@eryesil de varmıs onu atlamısım. baska atladıgım varsa beni etiketleyebilir mi arkadaslar
Bende ayni ikilemde kaldim:)) ama bayramda memleketw gidecegimiz icin bu cumartesiye randevu aldimGidicem canim ama erken gitmek istemiyorum gecen hafta cuma gittik 2 hafta sonra gelin dedi bayrama denk geliyo ya bayramdan once mi gitsem bayramdan sonra mi ona karar veremiyorum iste :))
Canim biraz once ayni konuyu bir arkadasimla konustuk. O tahmini tarihten 1 hafta onceye gekiyor genelde dedi :)benim ultrason kağıdımda EDD 11-05-2016 yazıyor ultrason verilerine göre beklenen doğum tarihiymiş burdaki hesapla 2 gün uymadı sizin de öyle mi acaba kızlar değişkenlik gösteriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?