- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.861
Ben haziranda işten çıktım iki aydır evdeydim hergün ev süpürmeden temizleden durmuyodum ama öğrendiğimden beri çok yorulmamaya çalışıyorum.. Bugün biraz süpürdüm toz aldım akşama doğru da ütü yapayım dedm ama kasıklarım ağrımaya başladı kendimi kötü hissettim yarıda bırakmak zorunda kaldımkızlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ev işi filan yapıyormusunuz yoksa , hem dinlenerek mi? ben bugün biraz iş yaptım da sanki çok az kasıklarımda ağrı var :S korkuyorum çok :S
sanırım seninle sat tarihlerimiz aynı. inşallah duyarsın kalp atışlarını. bana geçen cuma doktor iki hafta sonra gel dedi ama bayram sonuna geldiği için ben de acaba salı günü gitsem mi ki diye düşünüyorum. hayırlısı bakalım.mrb kızlar yarın dr rendevum var kalp atıslarını duyarmıyız sizce yarın 5+6 olacak
Bence cok zorlama canim kendini kasiklarinda hissetigin an birak bebisinden daha onemli degil ;lBen haziranda işten çıktım iki aydır evdeydim hergün ev süpürmeden temizleden durmuyodum ama öğrendiğimden beri çok yorulmamaya çalışıyorum.. Bugün biraz süpürdüm toz aldım akşama doğru da ütü yapayım dedm ama kasıklarım ağrımaya başladı kendimi kötü hissettim yarıda bırakmak zorunda kaldım
Kesinlikle değil de işte canım evde olunca yapmak zorunda kalıyoruz. Biraz daha dikkatli olmalıyız artıkBence cok zorlama canim kendini kasiklarinda hissetigin an birak bebisinden daha onemli degil ;l
bendede oluyor..cok yürüyünce hep kasik agrisi cekiyorum.. insallah birsey olmaz..Günaydın kızlar
Ben de dün iş çıkışı yemekten sonra yürüyüşü biraz fazla kaçırmış olmalıyım ki kasıklarımda bir ağrı oldu ve bir adım bile atamadan olduğum yerde oturup kalmak zorunda kaldım. Eşimi arayıp beni gelip almasını söyledim. Sizde de çok yürüyünce kasıklarda ağrı oluyor mu? Bir de fazlaca gaz oluyor
Bendede yavas yavas basliyacak galiba migde bulantisi. Iki gündür sabahlari zorlaniyorum.. uyanir uyanmaz birsey ye mutlaka. Migden bos olmasin.tuzlu kraker ye mesela..bende birsey yedikten sonra biraz toparlaniyorumgünaydın kızlar,
bugün itibariyle mide bulantım başladısabah kalkarken bişey yoktu. dişimi fırçalarken oldu. mide boş olduğu için çok kötü oldum. bi de bunun üstüne işe geldim şu an bende kasık ağrısı hiç olmadı. gaz ve uyku hali mevcut.
Hastaneye gitmekden nefret ederim normalde ama su an her gun cagirsalar giderim vallaYaa evet bende galiba dayanamicam gidicem ayy beni anlayan birilerini gormek cok guzelll:))
Hcg si yüksek çıkanlar varmı benim 4+5 iken 5533 tü normalmi bu rakam bilginiz varmı?
Minoset ateş düşürücü veya parol hamilelerde kullanıyor kullanabilirsin istersen . Bol bol dusa gir. Eklem yerlerine koltuk altlarına ıslak bezle kompres yap. Ama yinede riske atmasan gitsen dra daha iyi olur.kızlar dün progestan iğnesi yaptılar bana daha önceden de alerjm vardı ama kanamayı başka türlü durduramyz dediler yaptılar ve ben yne kötü oldum eklem ağrısı baş ağrısı ateş kusma ateşm 37,7 olmş.. nasıl düşürebilirm hastaneyede gtmek istemyrm girer grmez kusuyrm hastanede kokusu mahfetti beni
Bizde almaya çalışalım randevu iyiyse dr.Sakaryaya yabancı olunca zor oluyoYine dr için tavsiyen olursa burda yazarmısın.
Yüksek çıkınca ikiz derlerya sizin ikiz mi?Benim 4+4 te 7700 du :)
İkiz miii? İkinci ikiz haberide geldi. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Bhcg değeriniz neydi
Senin bendende yüksek:)Benim 4+4 te 7700 du :)
Sağol kardeş inan çok faydan oldu:)İnş randevu alabiliriz.Araştırma hastanesinde dogumhane ebedi bi tanıdık çıktı ona da sordurdum çok iyi bi doktormus ayrıca da hep op. Dr Tuba hanım uzman dr alabilirsem sıra davranışını da degerlendirecem ins sakaryalilara :)
İyi akşamlar canımIyi Akşamlar taze annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?