• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar doktora gittim yeniden tahlil sonucumu almaya adam bugün çok iyiydi... İlgilendi ve kese yeni oluşmuş dedi çok şukur bu arada bayrama yolculuk yapıcak var mi aranızda

Slm kızlar sonunda ultrasona girebildim bende :KK54: önce kese görünmedi su iç iyice sıkış bide öyle bakalım dedi yada alttan muayene edeyim hangisini istersin dedi dr tabi ben sıkışıpta geleyim dedim öğleden sonra tekrar gittim bu sefer hem kese hem de bebek göründü kalp atışıda var dedi 6 hafta 1 günlükmüş :KK49:bayramdan sonra yine gideceğim
Maşallah gözün aydınn. Ben de bayram sonrası gideceğim. İnşallah bebeği görürüm direk.

Kızlar doktora gittim yeniden tahlil sonucumu almaya adam bugün çok iyiydi... İlgilendi ve kese yeni oluşmuş dedi çok şukur bu arada bayrama yolculuk yapıcak var mi aranızda
ben varım ama 5 saat.. bu arada uyuyayım dedim telefonlar susmadı yaa:KK34: nasıl güzel uykum vardı kaçtı

bayanlar benim çok fazla gaz problemim var. sizlerde durum nedir? çaresi nedir. var mı rahatlatacak birşeyler...

bayanlar benim çok fazla gaz problemim var. sizlerde durum nedir? çaresi nedir. var mı rahatlatacak birşeyler...

Yemeklerinde kimyon kullan canım çok iyi geliyo. İlk hamileliğimde baya faydasını görmüştüm. Kimyonun gaz söktürücü özelliği var. İstediğin kadar dikkat et gaz mutlaka oluyo hamileyken :(

Slm kızlar sonunda ultrasona girebildim bende :KK54: önce kese görünmedi su iç iyice sıkış bide öyle bakalım dedi yada alttan muayene edeyim hangisini istersin dedi dr tabi ben sıkışıpta geleyim dedim öğleden sonra tekrar gittim bu sefer hem kese hem de bebek göründü kalp atışıda var dedi 6 hafta 1 günlükmüş :KK49:bayramdan sonra yine gideceğim
Seninle günlerimiz aynı canım senin adına çok sevindim kendim için de bir umut oldu kalp atışı için:KK48: bende cuma günü gidicem kalp atışı için inşallah duyarım çok stresliyimo_O

Doktora sordun mu kuzum yolculuğu peki ??bende sinir oluyorum zaten insan halsiz oluyo az uyuyum diyosun yok uyutmuyolar
unuttum sormayı ya aslında dinlene dinlene gideriz diye düşünüyorum bi de denize gidicez :KK49: inş sıkıntısız gider geliriz hepimiz sizin yolculuk nereye

kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? Ben ilk hamileliğimde Eleviti kullanmıştım ama sonradan öğrendimki onda domuz katkısı varmış, şuan Decaviti kullanayım diyorum ama kararsızım.

unuttum sormayı ya aslında dinlene dinlene gideriz diye düşünüyorum bi de denize gidicez :KK49: inş sıkıntısız gider geliriz hepimiz sizin yolculuk nereye
Ben sordum bugün doktora olmaz dedi ilkten sonra kendi arabamizla gidicez dedim 3 4 saatlik yol dedim tamam o zaman dedi adam galiba israrima dayanamadi... çanakkale ye gidicez kuzum bende öyle dusunuyorum dinlene dinlene insallah bi problem olmaz ya

Back