2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ah ah sımdı daha iyiyim canım sagol insani uzuyorlar ama gercekten

CANIM HİÇ SIKMA CANINI BAK BEN ÖZELE GİDİYORUM SENİNLE ÖLÇÜLERİMİZ AYNI AŞA YUKARI BENİMDE GEÇ DÖLLENME OLDU GEÇEN HAFTA GİTTİM. 12 MM Dİ KESEM ONDAN ÖNCEKİ HAFTA 4MM Dİ HERŞEY GAYET NORMAL DEDİ KESE BÜYÜMÜŞ DEDİ EĞER BÜYÜMESEYDİ 6 7 MM OLSAYDI SORUN VAR DERDİM DEDİ VE OGUN 12 MM OLDUGU GÜN 5+1 DEDİ BEBEK VE YOLK SAC DAN BAHSETMEDİ AMA HERŞEY GÜZEL DEDİ CANIM BAK SENİNDE BUGÜN 12 MM DEMİŞ YANİ KESEN BÜYÜMÜŞ GÜZEL YANİ ONUN DIŞINDA BEBEĞİ GÖREMESSİN ZATEN COK KÜÇÜK DEDİ CANIM AYIM 21 İNDE BELKİ GÖRÜRÜZ DEDİ AMA GÖREMEYEDEİLİRİZ DEDİ YANİ... SEN CANINI HİÇ SIKMA YANİ O DOKTORU DA BOŞVER İMKANIN VARSA DİREK ÖZELE GİT. ALTTAN BAKILMADIM BENDE HİÇ. %80 BEBEĞİ GÖRÜRÜZ OLUŞUR YANİ DEMİŞTİ :)

Benim hamilelik öncesi ya da evlendikten sonra hıc kıstım olmadı ama canım ben sureklı muayene olurdum daha oncede bu hamilelikte olmuş normal diyo ınt de dogum yapınca gırıyomuş ama evet sinir oldum cok ilgisizlik haftaya özele gıdıcem bu arada ne kadar özel muayene ücreti acaba SSK li olunca fark olumuş sanırım bı fikrin var mı

Birde ben o olmadıgı ıcın baska doktora gittim gecen hafta 5 mm cıktı tam 5+0 Demişti bugun 12 mm cıktı yani 6+1 im bugun kadına sordum hee evet 5 6 falan işte dedi ee sende 12 mm de 5+1 dım dıyosun anlamadım canım

Yazdiklarina inanamadim bu ne bicim Doktor ne bicim insan. Hayrinami yapiyor sanki devletse devletinizden o parayi aliyor sizin icin,,,, kesinlikle tavrinizi koyun hatta sikayet edin...Bu kadar olmaz Burda almanyada Resmen ustumuze titriyorlar doktorlar okadar ki iyiler yabanci olmamiza ragmen

Evet canım o Aklımda zaten şikayet edıcem hemen sagol

bu muameleyi nerede gördüyseniz mutlaka şikayet edin. soru sorulmasını istemiyorsa doktor olmasaymış. bu da hem bizim hem de bebeklerimizin sağlığı. Ama siz mutlaka şikayet edin. Çünkü özele gidemeyecek onlara muhtaç olan kadınlar da var. Kendilerine çeki düzen versinler.

canım o da bence kişiden kişiye farklılık gösterebilir. 5+1 de 12 mm di kesem doktorum öyle dedi yani canım ama benim kese 4 haftalıkken belli oldu ondan da farklılık olabilir 4 haftalıkken 4 mm di 5+1 de 12 mm oldu işte.. ama bence kişinin vucut yapısı vs de etkili olabilir diye düşünüyorum bilemedim yani :)

Muayene ücreti ne kadar verıyosun canım özelde

canım benim özel sağlık sigortamda var ama gebelkde geçmedi sgk üzerinden 45 tl ye bakılıyorum 10gün içinde 2. muayeneye ücret vermiyorum. hastaneye göre değişiyor canım.. 60 olan da var değişir yani

Çok sinir bozucu bu drlar ya. Sakin ol sen. Özele git bencede. Gerçi hepsi aynı olmuyor ama böyleside çıkıyor malesef.

Masumiyet Sanırım listeyi sen yapacaksın.
Yaş27, boy 1.60, kilo 54, ilk bebek.

Masumiyet CNm 28 boy 1.69 kilo 70 3 bebek

Yas 28, boy 171, kilo 51, 2. Bebek, SAT 14 ağustos. Masumiyet

Masumiyet canım çizelge yapiyomussun yaş 29 boy 172 kilo 58 ikinci çocuğum beklenen doğum 6 mayis

Arkadaşlar bilgileri tam girin lütfen eksik olmasın tekrar tekrar girmek zorunda kalmayayım

Kızlar tablolarınızı hazırlayacam. Öğrendim yapmasını lütfen 1. Sayfadaki şekilde bana bilgilerinizi iletin. Adımı @şekilde yazarak etiketleyin ki bende göreyim yazdıklarınızı
mgul, yaş 26, boy 161, kilo 61 kayseri, ilk çocuk, 31..07.2015 06.05.2016. bilgiler böyle canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…