• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim hamilelik öncesi ya da evlendikten sonra hıc kıstım olmadı ama canım ben sureklı muayene olurdum daha oncede bu hamilelikte olmuş normal diyo ınt de dogum yapınca gırıyomuş ama evet sinir oldum cok ilgisizlik haftaya özele gıdıcem bu arada ne kadar özel muayene ücreti acaba SSK li olunca fark olumuş sanırım bı fikrin var mı

Evet SSK olunca fark oluyor benim muayene ücretin 40tl ama bu şehire gore değişiyor. Bizim burada bitane özel hastane var, diğer doktorların ufak klinikleri var onlar pahalı 150tl falan. Özel hastane isimi görüyor benim doktorumda baya ilgili. Tahliller biraz fazla tutuyor ama yapacak bisey yok ben devlet hastanesinde çıkan sonuçlara pek inanmiyorum bence çoğu yanlış sonuç veriyor. O yüzden tatlim sen de hiç vakit geçirme özel de bi doktor edin kendine :)

Hayırlı olsun canım benim ablamın bebişlerin arasıda 20 ay biraz zorlanıyor ama peş peşe büyümüş olurlar..

Çok teşekkür ederim. Bir yolunu bulacağız artık, kızımın bakıcısı var. İkinciyi henüz söylemedim bakıcıya. Bebek altı aylık olunca (ek gıdaya geçince) işe başlamayı düşünüyorum. Kızım da yaklaşık 27 aylık olacak o vakitlerde. Süt izinlerimiz de var analık izninden sonraki ilk altı ay 3 ikinci altı ay 1 buçuk saat olmak üzere. Sanki idare edilebilir gibi duruyor buradan bakınca bilemiyorum kızım doğmadan önce de çocuk bakmanın bu kadar zor olacağını öngörememiştim :) İki çocuklu hayatla ilgili ne kadar iyimser olmalıyım tartışılır bu durumda :)))
Öncelikli tedirginliğim hamilelikle ilgili. İlkinde bulantı kusma yoktu bunda başladı bugün itibariyle. Devamı gelmez inşallah. Kolay ve sağlıklı bir süreç olur hepimiz için hamilelik ve doğum.
Bu arada emzirirken gebe kalan başka arkadaşlar da var sanırım benim gibi. Benim kızım 13 aylık. Doktorum hamileliğin beşinci ayına kadar emzirmeye devam edebileceğimi söyledi.
Kese ve kalp atışı heyecanıyla doktora giden arkadaşlar da müjdeli haberlerle dönerler inşallah.
Selamlar, sevgiler :)

Arkadaşlar tabloyu hazırlamak inanılmaz vakit alıyor daha 1 kişi anca ekledim bi sürü kod var tek tek yazıyorum. Tabletden zor oluyor eğer ki pratik yolunu bulursam belki daha çabuk yaparım o yüzden kimse acele etmesin tek tek yapıcam inşallah

yaş36, boy 164, kilo 59, İstanbul, 2. çocuk olacak, sat 31 temmuz, beklenen doğum 6 mayıs@Masumiyet

Son düzenleme:
Iyiymiş bende bundan sonra özele gidıyırm
Kendi mesleğini severek yapmayan bir doktora denk gelmişsin herhalde. İnsanın 5. bebeği de olsa heyecan yapabilir stres yapabilir, soru sorabilir bu çok normal.
Ben de muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. 120 TL. Devlet hastaneleri çok kalabalık olduğu için ilgi göstermiyor, özel hastaneler de bizi mümkün olduğu kadar yolmaya çalışıyor. Bir kaç arkadaşım özel hastaneye gitti ve doğumlarına yakın, para kazanmak için abuk subuk bir sürü iş çıkardılar. Yok beyni gelişmemiş olabilir yok bebek riskli, yok kalp atışları düzensiz diyip boş yere hastaneye yatırdılar. Allah hepimizi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.

Arkadaşlar tabloyu hazırlamak inanılmaz vakit alıyor daha 1 kişi anca ekledim bi sürü kod var tek tek yazıyorum. Tabletden zor oluyor eğer ki pratik yolunu bulursam belki daha çabuk yaparım o yüzden kimse acele etmesin tek tek yapıcam inşallah
Olsun canim ellerine sağlık yapıyorsun ya yeter bize :KK36:

yaş 36, boy, 1.67, kilo 54, sat 31 temmuz, tahmini doğum 6 mayıs

listede adı olmayanların bilgileri eksik olabilir o yüzden yazmamışımdır. beni yine etiketleyin arkadaşlar

Masumiyet Masumiyet fikir olarak belirtmek isterimki hani bukadar bilgi çokmu gerekli. Boya kiloya yaş bunlar gerekli midir bilemedim. Bdt ilerisi için cinsiyet yeterli gibi. Bu benim fikrim tabiki. Sende yorulmamıs olursun.

Masumiyet Masumiyet fikir olarak belirtmek isterimki hani bukadar bilgi çokmu gerekli. Boya kiloya yaş bunlar gerekli midir bilemedim. Bdt ilerisi için cinsiyet yeterli gibi. Bu benim fikrim tabiki. Sende yorulmamıs olursun.
canım bunlar kalıp halinde zaten aralarda kodlar var hep ben de tek tek giriyorum bilgileri. her grup aynı tabloyu kullanıyor zaten. şimdilik rayına oturttum bundan sonrakiler beni yormaz. Tabi illaki bilgisayardan girmem gerekecek

canım bunlar kalıp halinde zaten aralarda kodlar var hep ben de tek tek giriyorum bilgileri. her grup aynı tabloyu kullanıyor zaten. şimdilik rayına oturttum bundan sonrakiler beni yormaz. Tabi illaki bilgisayardan girmem gerekecek
Kk baya ilerlemiş kodlar falan. 2011 de kendimiz yazıyorduk. Benim kafam eskide hala. Ozaman ellerine sağlık diyorum. Teşekkür ederiz

Back