2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
şuanda napıyosunuz hanımlar ben çalışıyorum akşam olsada evime gitsem oyy oyyy çok sıkıldımmm

ay canım ya o doktoru boğasım geldi şuanda kendilerini bişey sanıyorlar. Gitme birdaha hemen kalk özele git insanın hevesini kaçırmaktan başka işe yaramıyorlar.. Benim doktorum özelde çok memnunum. Devlet hastanesindede doktorum var. Oda çok iyi çıktı şansıma ama genelde devletteki doktorlar insana hayvan muamelesi yapıyorlar.. Çok üzüldüm şimdi yaa. Takma kafana sakinleş bebişin etkilenir üzme

Benim bat bugün, ama ben cumartesi öğrendim. İdrar testindeki koyulaşmayı takip ettim bugüne kadar. Kan verdim 1 saat içinde çıkacak.
Maşallah size Benimde cuma bat bende dün kan verdım 10.49 cıktı birde cuma verırım dedım bat gunü senin kaç çıkmıştı cumartesı sonucu Alınca yaz mutlaka bana ay heyecanlandım

Canım başka doktora gitsene. Bosver bozma moralini bul iyi bi doktor git hemen.

Herkeze günaydın.
Bu gün ve dün tuhaf şekilde müthiş kasıklarım ağrıyor.. Adet günüm yaklaşmış oldu normalde sanırım vücut daha onu unutamadı :) ve hala mide bulantılarım var sizler ne alemlerdesiniz?

Canım hemen başka bir dr a gitseydin keşke.. Devlet malesef ki böyle sanki para almıyolar bedava bakıyolarmış gibi davranıyorlar.. Moralini bozma söylediklerini takma birdaha da o dra gitme..

Kızlar gerçekten bu doktorlar niye boyle ya anlayamıyorum cidden İnsanı deli ediyorlar yeni doktor arayisima başladım bile..insanın moralini bozmaktan başka bi ise de yaramiyolar

Tatlım hiç stres yapma özele git. Ben de hamile kalmadan önce kist yüzünden hep devlete gidiyordum ama o kadar ilgisizdiler ki onların yüzünden kistim 9cm oldu. Annem zorla özele götürdü beni 2 ayda iylesti kistim. O gün bugündür özele gidiyorum evet biraz masraflı ama hiç bisey bizim sagligimizdan değerli değil. O yüzden hiç cekme onları bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…