- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.541
bende bursalıyımmmmmmMasumiyet baştan yazıyorum yaş 29 boy 172 kilo 58 ikinci bebegim bursaliyim sat 31 temmuz beklenen doğum 6 mayis umarım eksik olmamistir
Benim hamilelik öncesi ya da evlendikten sonra hıc kıstım olmadı ama canım ben sureklı muayene olurdum daha oncede bu hamilelikte olmuş normal diyo ınt de dogum yapınca gırıyomuş ama evet sinir oldum cok ilgisizlik haftaya özele gıdıcem bu arada ne kadar özel muayene ücreti acaba SSK li olunca fark olumuş sanırım bı fikrin var mı
Iyiymiş bende bundan sonra özele gidıyırmcanım benim özel sağlık sigortamda var ama gebelkde geçmedisgk üzerinden 45 tl ye bakılıyorum 10gün içinde 2. muayeneye ücret vermiyorum. hastaneye göre değişiyor canım.. 60 olan da var değişir yani
Hayırlı olsun canım benim ablamın bebişlerin arasıda 20 ay biraz zorlanıyor ama peş peşe büyümüş olurlar..
Kendi mesleğini severek yapmayan bir doktora denk gelmişsin herhalde. İnsanın 5. bebeği de olsa heyecan yapabilir stres yapabilir, soru sorabilir bu çok normal.Iyiymiş bende bundan sonra özele gidıyırm
Olsun canim ellerine sağlık yapıyorsun ya yeter bizeArkadaşlar tabloyu hazırlamak inanılmaz vakit alıyor daha 1 kişi anca ekledim bi sürü kod var tek tek yazıyorum. Tabletden zor oluyor eğer ki pratik yolunu bulursam belki daha çabuk yaparım o yüzden kimse acele etmesin tek tek yapıcam inşallah
yaş 36, boy, 1.67, kilo 54, sat 31 temmuz, tahmini doğum 6 mayısArkadaşlar tabloyu hazırlamak inanılmaz vakit alıyor daha 1 kişi anca ekledim bi sürü kod var tek tek yazıyorum. Tabletden zor oluyor eğer ki pratik yolunu bulursam belki daha çabuk yaparım o yüzden kimse acele etmesin tek tek yapıcam inşallah
yaşadığın şehir ve kaçıncı çocuk yazmyaş 36, boy, 1.67, kilo 54, sat 31 temmuz, tahmini doğum 6 mayıs
Bursa 1. Cocukyaşadığın şehir ve kaçıncı çocuk yazm
Eline saglık canım cok guzel olmuşlistede adı olmayanların bilgileri eksik olabilir o yüzden yazmamışımdır. beni yine etiketleyin arkadaşlar
Arkadaşlar tabloyu hazırlamak inanılmaz vakit alıyor daha 1 kişi anca ekledim bi sürü kod var tek tek yazıyorum. Tabletden zor oluyor eğer ki pratik yolunu bulursam belki daha çabuk yaparım o yüzden kimse acele etmesin tek tek yapıcam inşallah
canım bunlar kalıp halinde zaten aralarda kodlar var hep ben de tek tek giriyorum bilgileri. her grup aynı tabloyu kullanıyor zaten. şimdilik rayına oturttum bundan sonrakiler beni yormaz. Tabi illaki bilgisayardan girmem gerekecekMasumiyet fikir olarak belirtmek isterimki hani bukadar bilgi çokmu gerekli. Boya kiloya yaş bunlar gerekli midir bilemedim. Bdt ilerisi için cinsiyet yeterli gibi. Bu benim fikrim tabiki. Sende yorulmamıs olursun.
Kk baya ilerlemiş kodlar falan. 2011 de kendimiz yazıyorduk. Benim kafam eskide hala. Ozaman ellerine sağlık diyorum. Teşekkür ederizcanım bunlar kalıp halinde zaten aralarda kodlar var hep ben de tek tek giriyorum bilgileri. her grup aynı tabloyu kullanıyor zaten. şimdilik rayına oturttum bundan sonrakiler beni yormaz. Tabi illaki bilgisayardan girmem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?