• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben yeni bıraktım işi çalışırken çok zayiflamistim elli kiloya düştüm iyice ...amin canim bebekler sağlıklı olsun tek isteğimiz

Benim 6 ay oldu işi birakali ben de bıraktıktan sonra 54 kiloya düştüm bi de benim boy 180 hepten iskelet gibiydim şimdi biraz daha iyi gibi oldum ama rahat 25 kilo alırım gibi geliyor :kk77::kk77:

Benim 6 ay oldu işi birakali ben de bıraktıktan sonra 54 kiloya düştüm bi de benim boy 180 hepten iskelet gibiydim şimdi biraz daha iyi gibi oldum ama rahat 25 kilo alırım gibi geliyor :kk77::kk77:
O boya göre kilon azmış boşver istediğin kadar kilo al sen =) ben 1.60 boyla 54tüm 5kilo verdim geçtiğimiz aylarda

canım sende boy var al yaaa...hiç de kötü durmaz sende o kadar kilo çok zayıfsın hakikaten bol bol ye sen :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Benim de kullandığım ilaçların birisi bu ama böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla çünkü hiç yaşamadım böyle bir etki
Yaprak 04 canım sen kaç haftalıksın birde benim işim geregi çok ayakta duruyorum sürekli yüreme halindeyim belkide dinlenemedim yarın 2 ğün rapor alıcam bakalım dinleneyim

benimde iğne korkum var ve bayılıyorum direk ilk defa hamilelik için kan verdiğimde bayılmadım o da sevinçten...
Ne diyim Allah yardımcımız olsun
Benim de kan verirken bayılmışlığım var ama son verdiğimde bayılmadım =) Allah yardım ediyor

Çok şükür yalnız değilmişim bu konuda sevindim...Nikah için kan vermeye gittiğimizde 3 kişi anca tuttu beni rezil olmuştum :mad::mad:
Ben oradan itibaren düzelmeye başladım sanırım yani o zaman da rahattım =) Uzun zaman sonra evlenince böyle oluyor demekki =)

Kızlar nisan anneleri her hafta cuma gününe kadar 1 yasin okuyorlar ne dersiniz biz de yapalım mı ? 40 ya da 41 kişiler her hafta baska birisi duasını yapıyormus. doguma kadar okumayı planlıyorlar

Bencede çok güzel olur ben de varım ama bi organize olmak lazım mesela herkeze alanlara yada ozel mesajla bildirilebilir yada bi şablon felan hazirlanabilir

Ben de Mayıs 2016 annesi olacağım inşallah kızlar. Bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür yolunda her şey.
2014 Ağustos doğumlu bir kızım var, 13 buçuk aylık şimdi. Önümüzdeki günler beni düşündürüyor, hamileliğim nasıl geçecek, kızımla hele de son aylarda nasıl ilgileneceğim doğum sonrası 21 aylık bir çocuk ve yeni doğan bir bebekle nasıl başa çıkacağım diye tedirginim lakin vardır bir hayır diyorum :) Allah bir kolaylık verir inşallah. İş arkadaşlarım adımı cesur yürek koydu :)) Bir yandan çalışıyor bir yandan da doktora tezi yazıyorum ilaveten öldürmeyen Allah güçlendiriyor sanırım :)))
Hepimize kolay ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum, kendimize dikkat edelim :)

Ben de Mayıs 2016 annesi olacağım inşallah kızlar. Bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür yolunda her şey.
2014 Ağustos doğumlu bir kızım var, 13 buçuk aylık şimdi. Önümüzdeki günler beni düşündürüyor, hamileliğim nasıl geçecek, kızımla hele de son aylarda nasıl ilgileneceğim doğum sonrası 21 aylık bir çocuk ve yeni doğan bir bebekle nasıl başa çıkacağım diye tedirginim lakin vardır bir hayır diyorum :) Allah bir kolaylık verir inşallah. İş arkadaşlarım adımı cesur yürek koydu :)) Bir yandan çalışıyor bir yandan da doktora tezi yazıyorum ilaveten öldürmeyen Allah güçlendiriyor sanırım :)))
Hepimize kolay ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum, kendimize dikkat edelim :)
Hayırlı olsun canım benim ablamın bebişlerin arasıda 20 ay biraz zorlanıyor ama peş peşe büyümüş olurlar..

Yaprak 04 canım sen kaç haftalıksın birde benim işim geregi çok ayakta duruyorum sürekli yüreme halindeyim belkide dinlenemedim yarın 2 ğün rapor alıcam bakalım dinleneyim
Merhaba canım ben bugün 6+1 im bulduğun her fırsatta oturup dinlen ben de dört ay daha çalışıp izne ayrılacağım

Birde kızlar yatmadan sorayım hep unutuyorum yüzüstü yatıyor musunuz benim çok canım istiyorum ama cekinjyorum

Birde kızlar yatmadan sorayım hep unutuyorum yüzüstü yatıyor fonuuz benim çok canım istiyorum ama cekinjyorum
Suan da yatiyorum ama huzursuzum bu konuda. Aliskanlik olmus bu sekilde uyumak. Aklima geldikce sol tarafima donup yatiyorum , tavsiye edilen yatma sekli bu. Karnimiz biraz daha buyuyunce asla bebege baski yapmamamiz gerekiyor.

Back