• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar nisan anneleri her hafta cuma gününe kadar 1 yasin okuyorlar ne dersiniz biz de yapalım mı ? 40 ya da 41 kişiler her hafta baska birisi duasını yapıyormus. doguma kadar okumayı planlıyorlar
Bence çok güzel olur bana uyar kızlar bi sıra yapar okuruz...

Evet canim tek tarafli ben ilk başlarda esimi uyandiriyodum ağrıdan o derece bi de çok saçma ama ben hiç balık yemem kokusuna dahi dayanamam aşırı derecede canim istiyor :KK70::KK70:

Evet benim de sol taraf sürekli agrili, ağrı kesilince korkuyorum acaba bisi mi oldu diye:KK8: çok iyi olmuş balığı asermen hafta da 3 4 defa yenmeli tam da mevsimi :KK73::KK73: bol bol ye :KK73:

Gercekten mı canım seninle aynı tarihlerimiz ama doktor kac haftalık dedi sana ben suan 5+6 yım Salı gitmeyi dusunuyorum 6+2 olucam Salı acaba ben de duyar miyim kalp atışlarını
Duymasan da görürsün kalp atışını büyük ihtimal bana altı haftalık dedi 5+6 idim o gün

Evet benim de sol taraf sürekli agrili, ağrı kesilince korkuyorum acaba bisi mi oldu diye:KK8: çok iyi olmuş balığı asermen hafta da 3 4 defa yenmeli tam da mevsimi :KK73::KK73: bol bol ye :KK73:
İnsan belirtileri yasamayınca da korkuyorum agriyinc
Evet benim bu ara baya azaldı agrilarim..iyi ki aserdim bende com seviniyorum buna yoksa hayatta yiyemezdim ben kesin sonuna kadar çok kilo alırim duymuyorum sanki şimdi bile mutfaktayim

Merhaba, sayfalar çok ilerlemiş hepsini okumadım =) Sütten öte kefir içilmesi tavsiye ediliyor. Ve ben de bugün ilk defa keseyi gördüm =)

İnsan belirtileri yasamayınca da korkuyorum agriyinc

Evet benim bu ara baya azaldı agrilarim..iyi ki aserdim bende com seviniyorum buna yoksa hayatta yiyemezdim ben kesin sonuna kadar çok kilo alırim duymuyorum sanki şimdi bile mutfaktayim

Ben 4 kilo aldim bile ama hiç umrumda değil bosver ye istediğini bebisler sağlıklı olsun yeter ki :anneadayı::anneadayı:

Süt yerine kefir, ayran,yoğurt,peynir tüketin daha faydalı. Esas 8. Haftadan itibaren bebekte kemik diş oluşumu başlıyor. Ve sizden güzelce çekiyor kalsiyumu. Ben şimdi yoğurdumuda kendim mayalayacam günlük sütden güzel olucak.

Selam kızlar 5+5 gebeliğim ama büğün hafif agrım ve lekelenmem oldu en başından progestan ve clexan iğne kullanıyorum iğnenin böyle bir etkisi olabilirmi kullanan varmı aranızda
Benim de kullandığım ilaçların birisi bu ama böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla çünkü hiç yaşamadım böyle bir etki

Back