• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar 5+5 gebeliğim ama büğün hafif agrım ve lekelenmem oldu en başından progestan ve clexan iğne kullanıyorum iğnenin böyle bir etkisi olabilirmi kullanan varmı aranızda
Cnm bende 6+5 hamleyim. Ogrendigim günden itibaren clexan aspirin progesteron kullanıyorum. Lekelenmen kırmızıya dönerse ve ağrınizda dinlediğiniz halde geçmiyorsa Dr. A gidin. Önceden düşük yaptınız mi

Selam kızlar.Ben doktora gittim bugün keseyi gördük.5+2 ama ne kaç günlük ne başka birşey demedi 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi.hcg ölçümü yada başka test birşey istemedi inş herşey yolundadır.Çokmu ilgi bekliyoruz acaba doktorlardan:(

Selam kızlar.Ben doktora gittim bugün keseyi gördük.5+2 ama ne kaç günlük ne başka birşey demedi 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi.hcg ölçümü yada başka test birşey istemedi inş herşey yolundadır.Çokmu ilgi bekliyoruz acaba doktorlardan:KK43:
Canım bende yarın gidicem...şimdiden heyecanliyim maşallah keseyi gormussun ne guzel... SAT a gore mi hesapladin canim ? Ben sadece bi kere kan da test yaptırdım artış varmı bchg de onu da bilmiyorum

Selam kızlar.Ben doktora gittim bugün keseyi gördük.5+2 ama ne kaç günlük ne başka birşey demedi 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi.hcg ölçümü yada başka test birşey istemedi inş herşey yolundadır.Çokmu ilgi bekliyoruz acaba doktorlardan:KK43:
Cnm ilk günler sadece kese Oluşumu görünüyor ultroson aleti sağlıklı Ölçüm yapamayabilir gününü ben sekizinci hafta duydum kalp seslerini doktorum şuan 7. Haftada gözüküyor ama bi kaç hafta sonra daha da netleşir durum dedi çünki bir hafta geri ise doğumunu Mayıs'a denk gelmiş olacak biraz sabretmemiz lazım :)

Yok canim inşallah yarin randevum... Ama mutlaka haber veririm ..

Aynen tatlim haber ver mutlaka. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında :KK36::KK36: ben de gunler sonra ilk defa yemek yaptım mide bulantim cok, istifra falan mahvediyor beni :( bi de temizlik yaptım biraz kasigim çok agriyor korktum valla :KK64:

Aynen tatlim haber ver mutlaka. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında :KK36::KK36: ben de gunler sonra ilk defa yemek yaptım mide bulantim cok, istifra falan mahvediyor beni :KK43: bi de temizlik yaptım biraz kasigim çok agriyor korktum valla :KK64:
Amin canım benim.. Çok yorma kendini insallah çabuk geçer mide bulantılarında ..bolca dinlenmek lazım benimde kasık agrım oluyo uykudan uyandiriyodu hatta şukur kalmadı şimdi

Öncelikle hayırlı olsun canım bebisin. Evet biz doktorlardan çok ilgi bekliyoruz ve istediğimiz gibi olmayınca da kafamiza takılıyor. Ben sürekli doktoruma mesaj atiyordum en son kızdı bana mesaj atma gel yuzyuze sor dedi böyle telefonda anlatamiyorum dedi. Sen de öyle yap aklına takılan herşeyi git sor. Benim doktorumda HCG falan bakmadı keseyi gormeye gittiğimiz de. Geçen cuma gorduk keseyi ve bayramdan sonra gel dedi kalp atışı için. Bana da uzun geliyor ve tedirginim sen gibi ama içimizi ferah tutalım destek olalım birbirimize herşey yolundadır ALLAHİN izni ile :KK36::KK36:

Amin canım benim.. Çok yorma kendini insallah çabuk geçer mide bulantılarında ..bolca dinlenmek lazım benimde kasık agrım oluyo uykudan uyandiriyodu hatta şukur kalmadı şimdi

Evet benim de transferden hemen sonra kasik batmalarim ve agrilarim başlamıştı geceleri uyuyamiyordum biraz hafifledi şimdi ama ara ara yine oluyor hatta belime ve bacagima vuruyor. Doktor normal dedi ama korkuyor insan. Halâ regl sancilarim devam ediyor 10 gün geçti üstünden. Umarım bu cektiklerimizi karşılıksız bırakmaz Rabbim :KK37: senin de kasik agrin tek taraflı mi ?

Özele gitmiyorum belki ondan.Hcg iki defa ölçtürdüm ilki 104 ikinci 5533 çıktı.Keseyi gördüm içim rahat elh.ama 5 dk içinde halletti çok hızlı yani ondan moralim bozuldu birde ilk hamilelik çok anlamıyorum ekranı bile göstermedi.Rabbim yardımcımız olsun Sağlıkla doğsunlar inş.

Özele gitmiyorum belki ondan.Hcg iki defa ölçtürdüm ilki 104 ikinci 5533 çıktı.Keseyi gördüm içim rahat elh.ama 5 dk içinde halletti çok hızlı yani ondan moralim bozuldu birde ilk hamilelik çok anlamıyorum ekranı bile göstermedi.Rabbim yardımcımız olsun Sağlıkla doğsunlar inş.

amiin. ben özele gidiyorum ama kese yerinde ve düzgünse diyecek başka bişey olmuyor zaten. yani içinizi ferah tutun. doktorunuz içinize sinmiyorsa daha öndeki gebelik konularından doktor arastırın. devlette de cok ilgili doktorlar var ;) moralinizi bozmayın

Evet benim de transferden hemen sonra kasik batmalarim ve agrilarim başlamıştı geceleri uyuyamiyordum biraz hafifledi şimdi ama ara ara yine oluyor hatta belime ve bacagima vuruyor. Doktor normal dedi ama korkuyor insan. Halâ regl sancilarim devam ediyor 10 gün geçti üstünden. Umarım bu cektiklerimizi karşılıksız bırakmaz Rabbim :KK37: senin de kasik agrin tek taraflı mi ?
Evet canim tek tarafli ben ilk başlarda esimi uyandiriyodum ağrıdan o derece bi de çok saçma ama ben hiç balık yemem kokusuna dahi dayanamam aşırı derecede canim istiyor :KK70::KK70:

Amin inşallah. Benim de ilk hamilelik tatlım :KK36: olsun devlete gidiyor olsan bile git sor sonuçta hepsi doktor mecburlar ilgilenmeye.

Öncelikle hayırlı olsun canım bebisin. Evet biz doktorlardan çok ilgi bekliyoruz ve istediğimiz gibi olmayınca da kafamiza takılıyor. Ben sürekli doktoruma mesaj atiyordum en son kızdı bana mesaj atma gel yuzyuze sor dedi böyle telefonda anlatamiyorum dedi. Sen de öyle yap aklına takılan herşeyi git sor. Benim doktorumda HCG falan bakmadı keseyi gormeye gittiğimiz de. Geçen cuma gorduk keseyi ve bayramdan sonra gel dedi kalp atışı için. Bana da uzun geliyor ve tedirginim sen gibi ama içimizi ferah tutalım destek olalım birbirimize herşey yolundadır ALLAHİN izni ile :KK36::KK36:
sağol kardeş seninde hayırlı olsun:)

Back