- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.361
Var canım uyku, sık idrar ,göğüste şişkinlik ve hassasiyet,gaz bide bazı yiyeceklerden tiksinme senin nasıl canımC
Canım belirtin varmı hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım uyku, sık idrar ,göğüste şişkinlik ve hassasiyet,gaz bide bazı yiyeceklerden tiksinme senin nasıl canımC
Canım belirtin varmı hic
Cnm bende 6+5 hamleyim. Ogrendigim günden itibaren clexan aspirin progesteron kullanıyorum. Lekelenmen kırmızıya dönerse ve ağrınizda dinlediğiniz halde geçmiyorsa Dr. A gidin. Önceden düşük yaptınız miSelam kızlar 5+5 gebeliğim ama büğün hafif agrım ve lekelenmem oldu en başından progestan ve clexan iğne kullanıyorum iğnenin böyle bir etkisi olabilirmi kullanan varmı aranızda
Canım bende yarın gidicem...şimdiden heyecanliyim maşallah keseyi gormussun ne guzel... SAT a gore mi hesapladin canim ? Ben sadece bi kere kan da test yaptırdım artış varmı bchg de onu da bilmiyorumSelam kızlar.Ben doktora gittim bugün keseyi gördük.5+2 ama ne kaç günlük ne başka birşey demedi 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi.hcg ölçümü yada başka test birşey istemedi inş herşey yolundadır.Çokmu ilgi bekliyoruz acaba doktorlardan
Cnm ilk günler sadece kese Oluşumu görünüyor ultroson aleti sağlıklı Ölçüm yapamayabilir gününü ben sekizinci hafta duydum kalp seslerini doktorum şuan 7. Haftada gözüküyor ama bi kaç hafta sonra daha da netleşir durum dedi çünki bir hafta geri ise doğumunu Mayıs'a denk gelmiş olacak biraz sabretmemiz lazım :)Selam kızlar.Ben doktora gittim bugün keseyi gördük.5+2 ama ne kaç günlük ne başka birşey demedi 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi.hcg ölçümü yada başka test birşey istemedi inş herşey yolundadır.Çokmu ilgi bekliyoruz acaba doktorlardan
Yok canim inşallah yarin randevum... Ama mutlaka haber veririm ..
bende uyku ve halsizlik var hafif kasık agrım vardı oda gecti cnm cumartesi randevum benimdeVar canım uyku, sık idrar ,göğüste şişkinlik ve hassasiyet,gaz bide bazı yiyeceklerden tiksinme senin nasıl canım
Amin canım benim.. Çok yorma kendini insallah çabuk geçer mide bulantılarında ..bolca dinlenmek lazım benimde kasık agrım oluyo uykudan uyandiriyodu hatta şukur kalmadı şimdiAynen tatlim haber ver mutlaka. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında ben de gunler sonra ilk defa yemek yaptım mide bulantim cok, istifra falan mahvediyor beni bi de temizlik yaptım biraz kasigim çok agriyor korktum valla
Selam kızlar.Ben doktora gittim bugün keseyi gördük.5+2 ama ne kaç günlük ne başka birşey demedi 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi.hcg ölçümü yada başka test birşey istemedi inş herşey yolundadır.Çokmu ilgi bekliyoruz acaba doktorlardan
Amin canım benim.. Çok yorma kendini insallah çabuk geçer mide bulantılarında ..bolca dinlenmek lazım benimde kasık agrım oluyo uykudan uyandiriyodu hatta şukur kalmadı şimdi
Ne güzel canım insan belirti olsun hissedeyim istiyo tabi de baZı belirtiler de gerçekten zor Allah hepimize kolay hamilelik nasip etsinbende uyku ve halsizlik var hafif kasık agrım vardı oda gecti cnm cumartesi randevum benimde
Midem kazınıyor
Özele gitmiyorum belki ondan.Hcg iki defa ölçtürdüm ilki 104 ikinci 5533 çıktı.Keseyi gördüm içim rahat elh.ama 5 dk içinde halletti çok hızlı yani ondan moralim bozuldu birde ilk hamilelik çok anlamıyorum ekranı bile göstermedi.Rabbim yardımcımız olsun Sağlıkla doğsunlar inş.
Evet canim tek tarafli ben ilk başlarda esimi uyandiriyodum ağrıdan o derece bi de çok saçma ama ben hiç balık yemem kokusuna dahi dayanamam aşırı derecede canim istiyorEvet benim de transferden hemen sonra kasik batmalarim ve agrilarim başlamıştı geceleri uyuyamiyordum biraz hafifledi şimdi ama ara ara yine oluyor hatta belime ve bacagima vuruyor. Doktor normal dedi ama korkuyor insan. Halâ regl sancilarim devam ediyor 10 gün geçti üstünden. Umarım bu cektiklerimizi karşılıksız bırakmaz Rabbim senin de kasik agrin tek taraflı mi ?
6 hafta içinde mi 4 kilo aldınız öncesinde mi ?Gün geçtikçe daha da articak ben 4 kilo aldim, gerçi tüp bebek olduğu için çok hormon falan aldım. Bi de allahtan çok zayiftim o yüzden pek belli olmadı ama yine de çok hızlı kilo alıyorum
18 inde duyarsan hemen buraya yazar misin csnim be tahmini dogum tarihlerimiz ayniGünaydın kızlar Yeni bir haftaya girdik inşallah bebişlerin kalp atışlarını duyarız bu hafta bizde 18inde gidicez heyecanlıyım
Özele gitmiyorum belki ondan.Hcg iki defa ölçtürdüm ilki 104 ikinci 5533 çıktı.Keseyi gördüm içim rahat elh.ama 5 dk içinde halletti çok hızlı yani ondan moralim bozuldu birde ilk hamilelik çok anlamıyorum ekranı bile göstermedi.Rabbim yardımcımız olsun Sağlıkla doğsunlar inş.
sağol kardeş seninde hayırlı olsun:)Öncelikle hayırlı olsun canım bebisin. Evet biz doktorlardan çok ilgi bekliyoruz ve istediğimiz gibi olmayınca da kafamiza takılıyor. Ben sürekli doktoruma mesaj atiyordum en son kızdı bana mesaj atma gel yuzyuze sor dedi böyle telefonda anlatamiyorum dedi. Sen de öyle yap aklına takılan herşeyi git sor. Benim doktorumda HCG falan bakmadı keseyi gormeye gittiğimiz de. Geçen cuma gorduk keseyi ve bayramdan sonra gel dedi kalp atışı için. Bana da uzun geliyor ve tedirginim sen gibi ama içimizi ferah tutalım destek olalım birbirimize herşey yolundadır ALLAHİN izni ile